- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
huberpe
aktív tag
vége a kínai újévnek, hirtelen elkezdett működni a mifit-ben az online watchface menüpont.
-
huberpe
aktív tag
kapcsolódó cikk:
[link] -
huberpe
aktív tag
-
huberpe
aktív tag
válasz
internetezoo #8185 üzenetére
próbáld meg ezzel a betűkészlettel: [BOLD_v4p]
nálam így tökéltesen jönnek az ékezetes értesítések, bár én magát az órát nem magyarítottam. mifit+bandage kombót használok, a notify app-al nincs tapasztalaltom. -
huberpe
aktív tag
szerintem csak a magyar firmwaret raktátok fel mindketten. előfordulhat, hogy a ft file lemaradt.
-
huberpe
aktív tag
válasz
mgTerminator #8176 üzenetére
akkor nálam ezért nem ment, mert nem szedtem le a bandage-t. most már ezt is tudom.
-
huberpe
aktív tag
kipróbálom én is ezt a moddolt mifitet, kíváncsi vagyok az emoji kezelésére. a kérdésem az, hogy simán működik együtt ez a mod a bandage-val? mert ott már szépen beállítottam mindent.
-
huberpe
aktív tag
válasz
toto0569 #7802 üzenetére
az időjárás ikonok watchface függők. van amelyikben sokkal többféle található. pl én is használtam már olyat, ahol mindig felhős ég volt, aztán mikor lecseréletem egy másikra mindjárt megváltozott a helyzet.
internetezoo a bandage-ban ki lehet választani az időjárás szolgáltatót, nálam a darksky meglepően pontos.
-
huberpe
aktív tag
válasz
internetezoo #7658 üzenetére
ott van az összefoglalóban egyébként.
[link] -
huberpe
aktív tag
az új mifit verzióban megjelent egy local watchfaces menüpont. még próbálok rájönni a működésére.
-
huberpe
aktív tag
csináltam az előbb egy font gyorstesztet a gadgetbridge segítségével. play-es mifit van fent + bandage. az eredmények ezek:
BOLD_v6(LATIN)11.ft, BOLD_v6(LATIN)9.ft, ISOCPEUR_v5.3(10), ISOCPEUR_v5.3(8), myamazfit.ru_BOLD_v5l - bizonyos ékezetek hiányoznak, pár betű el van csúszva az alapvonalhoz képest
Mili_chaohu_uni.ft, myamazfit.ru_BOLD_v4m - ezek jól működnek, ékezet, minden egyéb ok
ezt csak azért írom le, hogy időt spóroljak azoknak, akik a myamazfit.ru-s fórumról letöltött betűkkel akarnának kísérletezni.
(új üzenet akart lenny bl4ze, csak félrenyomtam. sorry.
)
-
huberpe
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #6040 üzenetére
a bandage tudja.
-
huberpe
aktív tag
ma nem volt a kezemen a bip, mert nem volt rá szükség és a telefonon sem volt bekapcsolva a bt. az előbb egyszer csak felvillant és kiírta, hogy szétkapcsolódott.
láttatok már ilyet?
-
huberpe
aktív tag
válasz
misimagaki #4327 üzenetére
én is mentem vele a hétvégén egy 5 órás gyalogtúrát. a térkép és telefon szerint 10,5 km volt, a bip simán mért 15,5 km-t.
ha jól emlékszem olvastam itt olyat, hogy ilyenkor nem gyaloglást kell beállítani, hanem bicajozást és akkor pontosabban mér.valaki tesztelte már ezt valóban?
-
huberpe
aktív tag
-
huberpe
aktív tag
válasz
juve600 #2914 üzenetére
persze, törölheted, de megfeleő beállítások mellett nem sok vizet zavar.
r0by: megnéztem a mibandage-ban és nem tud ilyet, viszont a band2+bandage párossal meg tudtam ezt csinálni. ettől függetlenül még nem kizárt, hogy valamelyik másik app képes rá, csak azokat sajna én nem ismerem.
-
huberpe
aktív tag
válasz
juve600 #2911 üzenetére
van itt egy részletes leírás hozzá, de én spec felraktam a gadgetbridge-t (fent hagytam a mifit+bandage kombót, nem párosítottam szét sehol a bipet, nem is tettem láthatóvá) és simán felnyomta a fontot. azóta is működik szépen (a mai update után is).
(azért Upo is ellátott pár infóval előtte.)
-
huberpe
aktív tag
válasz
dometomi10 #2528 üzenetére
még itt a fórumon linkelte egy kolléga. meg is lepődtem, h milyen jó ár.
Yack: nyilván egy nap használat után megvettem a bandage-t, de mivel már több észrevételemet is megvalósította Boresz illene még egy prémiumot vásárolnom.
Atomgeszi: nálam simán felismerte a bip-et, ahogy a band2-t is előtte. próbáld meg esetleg törölni az adatait a bandage-nak(előtte csinálj esetleg egy backupot róla). mennie kellene.
-
-
huberpe
aktív tag
válasz
dometomi10 #2525 üzenetére
én 49-ért zsákoltam be belga postával. simán átjött a vámon, 2 hét alatt itt volt.
-
huberpe
aktív tag
egyszerre több saját készítésű watchface is lehet fent a bip-en? (láma mód on)
két hét használat után annyi észrevételem van a bandage-al kapcsolatban, hogy az activity pontban mindig kicsit kevesebb lépést ír ki, mint a mifit (band2-nél ilyen nem volt) ill. a rezgés újrakapcsolódáskor funkció nálam 20-ból egyszer működik kb. -
huberpe
aktív tag
én még a band2-höz vettem meg a bandage-t. abból a cuccból kihozta a maximumot az app és megbízhatóan működött.
a bip-em még csak pár napja jött meg, de leszámítva, hogy a rezgés újracsatlakozáskor elég rapszódikusan működik itt is teszi a dolgát szépen. üzenetek, hívások eddig hiba nélkül mentek.
notify használóktól kérdezném, hogy ott mennyire működik üzembiztosan a rezgés bluetooth jel elvesztésénél ill. visszakapcsolódásánál?
+ bónuszkérdés(ek): odáig tiszta, hogy az ékezetes font és watchface cseréjéhez a gadgetbridge ajánlott. simán feltehetem én ezt a legfrisebb play-es mifit + bandage kombó mellé és mókolhatok vele?
a fontcsere nem befolyásolja ugye a későbbi fw updateket?
köszi a válaszokat. -
huberpe
aktív tag
válasz
royslade #2254 üzenetére
sziasztok!
megérkezett az én bip-em is rekord gyorsan (2 hét alatt) a gearbesttől. sima belga bostával kértem és megúsztam vámolás nélkül (érdekes, hogy semmi érték nincs feltüntetve a csomagon. ilyet még nem láttam kínai pakkon.)
a kérdésem az, hogy az normális, hogy a párosítás után minden folyamat (fw update,resource update,gps update) csak a sokadik nekifutásra sikerült? a gps update konkrétan most is megy még. -
huberpe
aktív tag
ahogy nézem, általában a gearbest-en a legolcsóbb:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Magsafe töltő eladó
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest