- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Az app a ZEPP nevű cucc, amiből a jelenlegi legfrissebb változattal hajlandó elindulni! Azt megtalálhatod a készülékhez kapott dobozban egy QR-kód formájában. Az elvisz egy letöltési linkhez. Azt használom!
" Amióta meg van a bip nem csörög a telefon, csak az óra rezeg. Nekem ez a fontos. " A beállításaid között kellene szétnézned! Nyilván ott lesz a baj forrása.
-
-
-
Fall-N
veterán
Inkább drága lehet a kihozatal, mert rajtuk kívül nem nagyon használja más, így az OLED lehet az olcsóbb és egyébként is eye candy így könnyebben el lehet adni. Másrészt mindkettőnek van előnye és hátránya.
A transzreflektív kijelzőnek az, hogy nem kell állandó háttérvilágítás és fényben még jobban is látszik, mint a többi kijelző, ami meg pont nehezen látható. Viszont csak 8 vagy 16 bites a színkezelése, így csúnya és nem annyira kontrasztos a képe, bár ez szerintem ennél a felhasználásnál nem baj. Az OLED meg szintén takarékos és szép a képe, viszont az AoD rosszabb, mint a transzreflektívnél.
-
vtechun
veterán
-
CHIPman
nagyúr
Hogy "állítottál" mindent nagybetűsre?
Emojik: ITT a v2 moddolt mifit olyan fontot rak fel, amiben vannak emojik. Előszöris kéne regisztrálni úgy hogy megjöjjön az aktivációs email (nekem nem sikerült), ki kéne berhelni belőle a fw-t, majd abból kivenni az emojik bitmapjeit, és bemásolni egy meglévő font alá. A srácnak több fontja is van fenn, de egyikhez sincs odaírva hogy emojik lennének benne, úgyhogy valószínűleg marad a kiszedés.
-
Boresz
tag
Szia!
Próbáld ki ezt légyszíves:
- legyen egy nem fogadott hívás jelzés a telefonon, tehát egy értesítés amit nem törölsz.
- Mi Bandage/egyéni értesítés: valamelyik csoporton az applikáció kiválasztása gomb (+)
- várj míg betöltődnek az app-ok, majd a jobb felső értesítés szűrő gomb, ekkor csak a telefonon aktuálisan jelenlévő értesítésekhez tartozó applikációkat jeleníti meg, így látni fogod, hogy a készülékeden melyik app kezeli a nem fogadott hívást. -
Acef
addikt
"Nekem továbbra is a nem fogadott hívás az ami nem jelenik meg.
Próbáltam a True Phone-t beletenni vagy a névjegyzéket, de nem küld róla üzenetet."- a Mi Fit-re és a Mi Bandage-re isvan frissítés, nézz rá, de a "régivel is megy
- a bejövő hívást ugye jelzi?
- mi az a True Phone? Hová próbáltad beletenni?Mint a videóban is látható,
- névjegyzék, a com android contacts kell a Bandage-ba -
Acef
addikt
Igen, az is megy.
Annyi, hogy ha akkor van nem fogadott hívás, amikor nincs csatlakozva a Bip (pl távol vagyok a telefontól), akkor utána hiába csatlakozik, többnyire csak késve jön a nem fogadott emlékeztető értesítés. Normál esetben 5 percenként emlékeztet, de a fenti esetnél van, hogy csak 10-15 perc múlva kezdi ezt az 5 percenkénti emlékeztetőt. Habár lehet, hogy ez a telefonom EMIUI rendszere miatt van így.
Nem minden esetben értelmezhető a Mi Fit + Mi Bandage appok beállítása. (Főleg a Mi Bandage-ban lehet hibázni)
Én több appot is teszteltem végül viszont visszatértem a fenti pároshoz, mert jól beállítva tökéletesen működik.Készítettem egy videót a beállításokról, majd felteszem valahová és megosztom itt a fórumon.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia