Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Ha másnak is gond, hogy lassan pontosodik fel a pulzusmérés, próbáljátok ki kicsit bevizezni a kezeteket és az órát. Nekem bevállt, előtte több perc volt, mire normális értékeket kezdett mérni.
-
bunnyhu
senior tag
Talált esetleg valaki megoldást arra, hogy a GPS mintavételezése sűrűbb legyen, mint a mostani kb 3mp? Ez így nekem nem elég, a telefon 1.5mp körül vesz és érezhetően simábbak a görbék, így viszont nem fogom tudni kiváltani az órával a telefon logolást, és nem sok értelme van megtartani.
-
bunnyhu
senior tag
Érdekes bug, már párszor beszoptam ,hogy az autostart beállítás off-ra ment és nem értettem miért.
Most nézem, ha a distance alert-be bemegyek és módosítás stb nélkül kilépek a gombbal majd újra kijjebb lépek a gombbal, az autostart off-ra vált. ööööö .... legújabb firmware. -
bunnyhu
senior tag
Egy hete áll a bip (nem voltam itthon), ránéztem 99% az akksi. Szerintem a standby ideje valami fél év + lehet
-
bunnyhu
senior tag
-
bunnyhu
senior tag
válasz
GuruZone #10840 üzenetére
Ja, hogy az android app?! Értem, hát nem tudom, lehet gyáva előítéletes féreg vagyok, de tuti nem raknék fel telegram-os orosz forrásból appot a telefonomra. De a gadgetbrige segítségével kicsit körülményesen ugyan, de ki tudom nyerni a gpx-et, szerintem marad ez. A GPS-ével még mindig nem vagyok maradéktalanul elégedett, a telefoné sokkal pontosabb és nem értem miért, mert kétlem hogy a méret miatt hátrányba lenne az óra, és mindkettőnek tökéletes kilátása van a műholdakra.
-
bunnyhu
senior tag
Küzdök itt az adatexportálással, használja valaki úgy az órát, hogy pl. a bringázás logot más alkalmazásban használja? Letöltöttem egy hackelt firmware-t az XDA-ról. Nem nagyon írják le viszont,hogy lehet felrakni a bip-re, esetleg tapasztalat? Elvileg a gadgetbringe-vel kellene de nem találom hogy van firmware frissítésre lehetőség.
Viszont most azt nézem, a gyárival is letölthető a gpx a gadgetbridge segítségével, bár az elég fura, hogy egyesével kell lefrissíteni, tehát rányomok a kék gombra lejön 1db activity. Rányomok újra, lejön a másik és így tovább
Viszont az kellemes meglepetés, hogy a GPX fájl tartalmazza a pulzus adatokat is! Én most azt találtam legegyszerűbbnek, hogy google drive-ra küldetem át a fájlokat és onnan dolgozom fel.
De szívesen értekeznék a témában, ha valaki szintén exportálná az adatait máshova, mivel érdemes hogyan stb. Én egyébként endomondo-zom és bringázáshoz használom.
-
bunnyhu
senior tag
Használ valaki hackelt firmware-t amivel le lehet tölteni a GPS adatokat? Érdekelne a tapasztalat, okozhat-e gondot a használata vagy sem. Jó lenne lassan elhagyni a telefonos logolást de ahoz ugye az kéne, hogy helyette az órából ki tudjam nyerni az útvonalat és behúzzam az endomondo-ba.
-
bunnyhu
senior tag
-
bunnyhu
senior tag
Ma végre lemerült az óra. 3 éjszaka alváslogolás, 6db 1 egy és negyed órányi és ma 6 órányi folyamatos logolás után egy hétre lemerült. Elégedett vagyok vele, főleg miután megtaláltam az autopause opciót. A GPS szerintem lehetne pontosabb is, a telefonom jobban követi az utat az endomondo-ban, de belefér, a 30-as körömön pár méter hiányzik a 30-hoz pedig kb. 20 méterrel hosszabb az út, ennyit hibázik. Még nem customizáltam, a letöltés miatt majd azért valamit mókolni kell vele, mert a mifit-ből ugye nem lehet letölteni, ami azért elég pofátlanság a xiaomi-tól, hiszen tudná csak direkt butítják. Én ráengedem a frissítéseket, eddig nem bántam meg. Ennyi pénzért szerintem best buy.
-
bunnyhu
senior tag
Aha, köszi, mindig tanul az ember
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Fall-N #10753 üzenetére
Erre gondolsz?
Mi az az IAP? -
bunnyhu
senior tag
Megvette valaki a Tools & Amazfit-et? Lehet vele értelmesen exportálni aktivitást (gps, heart rate stb?) mondjuk endomondo-ba?
-
bunnyhu
senior tag
Felraktam a bandage-t, de úgy látom csak lépésszámmal boldogul más pl. bringás aktivitással nem. Le szeretném választani, de hogy lehet? Beraktam együttműködés módba, de a mifit nem látja úgy sem. Az óráról minden adat elveszett, az összes eddigi aktivitás, számlap beállítás minden. Fasza ez a bandage ...
A mifit-ben még ott vannak az adataim, valahogy vissza kéne adni neki a párosítást, any idea?ps: a mifit-ben leválasztottam, és újra csatlakoztattam így megjavult és hálistennek az adatok is épp töltődnek vissza az órára
-
bunnyhu
senior tag
válasz
gyemipapa #10732 üzenetére
Haha, látom a flame-et a témában, hát én nem mondok semmit. Nekem eddig benne van 7 óra bringázás meg 2 éjszakai monitorozás, 50%-on áll egy hét után, szóval irreleváns a téma, főleg hogy secperc feltölt. Akinek ez kevés, vegyen almás okosórát napi töltéssel, na ott van értelme a spórolásnak
-
bunnyhu
senior tag
A héten én is gazdája lettem a jószágnak, bringázásra használom, látom az összefoglalót majd jól elolvasom, a fő megoldandó feladat hogy az endomondo-ba át tudjam küldeni az adatokat. Olvasok, aztán kérdezek, de ha valaki akarna esetleg segíteni megírhatja mi a legjobb módszer
A mifit-ből úgy látom alapban nincs rá lehetőség, pedig úgy tudom kéne. De látom vannak mókolások, gondolom azzal valahogy megkerülhető lesz.
BTW kurvajó kis cucc, sose akartam okosórát, hagyományosat se viselek, de 16 rugóért egy gps-es 30 napos üzemidős 2 GPS rendszeres óra instant buy volt, így legalább nem kell a telefont napoztatni bringázáskor - ha sikerül az adatokat kinyerni
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest