- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-eye
senior tag
válasz
bunnyhu #10885 üzenetére
Még 1 hónap garanaciám maradt, de nem tudtam egy hétig bevinni, ezért próbálkoztam. Meg nem is akartam sokat várni, ha nem adnának rögtön újat. De most már muszáj lesz.
Ha viszont a gari lejár, nem árt ha ezt meg lehet még oldani valahogy.
Futás utáni szinkronizáció és firmware update tett be neki.
-
GuruZone
őstag
válasz
bunnyhu #10838 üzenetére
semmi firmware, csak egy módosított MiFit. Eredeti uninstall, csávóé feltelepít.
Hungaroring: szoktam
évente egyszer Te is felmehetsz minimum.
Ez amúgy tavalyi rögzítés volt, az idei workout sajnos elveszett. Múlt pénteken történt és elfelejtettem feltölteni a MiFit-be az adatokat. Hungaroring után az AquaWorld-öt már nem élte túl
-
Geret
csendes tag
válasz
bunnyhu #10751 üzenetére
Szia
Volt erről szó régebben, de mégegyszer mert én is sport órának vettem, bringázni és futni.
Csak a Notify&Fitness-ről tudok beszélni mert megvettem és használom (Ha frissíteni akarok akkor addig felrakom a gyárit) Szinkron direkt Endomondora nincs, de file exportal lehet játszani. Strava szinkron viszont megy gond nélkül (fent van nekem a strava app) és mivel pár ismerős stravázik pár meg endomondozik régóta a https://tapiriik.com/ oldallal szinkronizálom őket, hogy mindenkét felületen megjelenjenek az edzések.+gps érdekessség: két alkalommal mértük össze ismerőssel, aki Apple Watchal fut,
és 6km után 40 méteren belül volt a különbség mindkét alkalommal a két eszközön.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest