- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Tegnapi nappal nyugdíjba vonult nálam a bip. 1,5 évig használtam, hibátlan volt. GTS lett az utódja(ajándékba kaptam), szép a kijelzője, de aod mellett sztem nem hozza a bip üzemidejét. Én meg szerettem, hogy csak ránézek és látom. Tesztelem majd aod nélkül is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
littlebuddha #12241 üzenetére
Múltkor felraktam egy mutatós óralapot(a mifitből letöltöttet) és azt hittem beszart az aksi benne(1 éves elmúlt). 8 napot ment egy töltéssel, míg előtte kb 30 napot is. Kicserélve az egyik gyárira megint hozza a kb 30 napot. Szóval van.
Más
Asszonynak vettem egy Amazfit GTR 42mm fehér okosórát és ha azon nincs bekapcsolva az AOD, akkor kb 35 napot elmegy. Nem rossz.AOD-val viszont 4 nap.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mgTerminator #10964 üzenetére
Factory reset esetleg megoldhatja.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mgTerminator #10960 üzenetére
Órát újraindítottad? Neke. Eddig úgy fest bevált.
-
Quqesz
nagyúr
Másnak is fagyogat le mostanság edzés közben? Látom a pulzusmérő vadul villog és semmire sem reagál, majd 1xcsak kilép az edzésből. Adatok ugranak is. Most újraindítottam, remélem jó lesz.
-
Quqesz
nagyúr
Pár napja írtam, hogy nem frissül az időjárás. Csináltam egy újra párosítást és jó lett...a mai napig, mert az utolsó napra megint csak vonalak voltak az előrejelzésben. Szóval kicsit nézegettem a mi fit appot ls a kövi lehet az oka(tanulságként másnak is):
Mikor párosítottam mind2 alkalommal, akkor nem hagytam, hogy ő határozza meg a helyzetemet, hanem egyből beírtam a települést. Na ez nem jó, hagyni kell pozit keresni, aztán már kikapcsolható és a fix település mehet. Ahogy bekapcsoltam a gps-t és volt pozi, egyből minden helyreállt.Kinézetben meg nagyon királyok vagytok, tetszik a kreativitásotok!👏
-
Quqesz
nagyúr
Időjárás nálam sem frissül. Kiírja, hogy csatlakoztassam a Mi fithez a frissítés miatt. Online fel van csatlakozva és ha elindítom a Mi fitet akkor sem frissül. Reggel még nálam is jó volt.
-
Quqesz
nagyúr
Sziasztok
Ma nekem is meghozta a futár a lurdyból, eddig tetszik(zöld). Egész jó kis kütyünek tűnik.Szia toto!
Csak nem?😃
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest