- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apooca
tag
válasz
huberpe #6565 üzenetére
Itt is megkérdezném..
Egy észrevétel... Tudom nem sokan használjátok a barométer részt, de én használnám, viszont nagyon pontatlan. Mint az időkép adataihoz, mint egy Pacehez képest, és egy mobillal, ami tud légnyomást mérni, összehasonlítva 14-20 hPa-el kevesebbet mutat. Az érzékelőt próbáltam kifújni, de nem változott semmi. Két kérdés, megtudja-e valaki nézni az időkép, vagy másik óra adataival összehasonlítva a pontosságot, és garanciálisan vajon mit szólnak ehhez a problémához ? -
s_a
csendes tag
válasz
huberpe #5681 üzenetére
Én is ritkán használom ilyenre, de pont ezért vettem, mert így nem kell a telefon GPS-ét használnom. Lehet, h szerviz lesz belőle.
A trackelés közbeni magasság megnézésére nincs valakinek ötlete?
Nincs erre valami custom fw? Eddig nem nagyon hackelgettem, de ha esetleg valaki ezt megoldotta, kipróbálnám. Egész biztosan méri a magasságot az óra, mert bekerül a trackbe, de jó lenne közben is megnézni. -
s_a
csendes tag
válasz
huberpe #5673 üzenetére
Kipróbáltam. A bringás mérésnél az első 1 percben összeszedett 130m-t (egy helyben ültem), aztán a következő 5 percben csak 10 m adódott hozzá.
Csináltam egy kontroltesztet is, gyaloglás, ugyanazon a helyen ülve: összesen 50m csúszást szedett össze 5 perc alatt. Persze lehet, h az A-GPS segített; lakott területen belül csináltam, a múlt heti meg a hegyek között volt, térerő nemigen fordult elő.
Nekem ez így elég pontatlan. A 6 órás túrán kb másfélszer annyit mért, mint a Suunto óra.Ja, és bringánál ugye nem mér lépést, viszont megmutatja a magasságot is, meg emelkedést, süllyedést.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
huberpe #4523 üzenetére
Miband csinált már ilyet. Rajta volt a kezemen a band és a bip, a bip volt a telefonon, valamiért megszakadt a kapcsolat a bippel, egy időben jelzett a band is.
Amúgy a band csinált olyat, hogy kereszben volt a kezem, csatlakozva volt a telefonhoz, és állandóan megszakadt a kapcsolat, mintha arnyekolnam, ilyet a bip is szokott. -
szebe
addikt
válasz
huberpe #4328 üzenetére
Nekem minimális eltérés jön ki a Bip és a telefon között (iSE + Endomondo/GPSies). Minimális alatt max ~1km eltérést értek 15-20km-es túra során (5-600 körüli szinttel).
Amit még nem sikerült megnéznem (lustaság, ugye...), hogy a MiFit rajzolja rosszul a szintet, vagy a GPS rossz?
Úgy emlékszem, valaki exportált aktivitást, és más programba betöltve szép szintrjazot adott, csak a MiFit nem jó valamiért. -
r0by
addikt
válasz
huberpe #2940 üzenetére
De figyeltem és köszönöm is. Tegnap jól működött, de ma már van egy kb. fél perces delay közben. Szerintem dobok majd mindenre egy restartot.
A smiley-k rossz megjelenésén kellene még változtatni. Én szívesen megcsinálnám, de egyenlőre még nem tudom, hogy mi lenne a menete. A hétvégére terveztem, hogy kutakodnék utána egy kicsit -
Boresz
tag
válasz
huberpe #2503 üzenetére
Nem, a Bip-en csak egy lecserélt lehet, viszont az előbbi leírással a Mi fit gyári számlapok közül több is lecserélhető, tehát a Mi Fit -ben tudod lecserélni a gyáriakat.
Ezután elég a Mi fit-ből indítani a cserét, ami a Bip-en lévő (1 darabot) cseréli le.Biztos jó a Notify csak az a baj vele, hogy saját firmware update-t használ, pár hónapja sok embernek volt olyan gondja, hogy frissült a Mi Fit valamit módosítottak benne a számlap cserén és aki ezután frissítettet a Notify-n keresztül a watchface-t (mivel a Notify nem volt felkészülve az új firmware-re) annál nem indult az óra..., szóval a Mi Fit-en keresztüli csere a legbiztosabb
-
kissati66
tag
válasz
huberpe #2481 üzenetére
Igen, mégsem ment, de közben leszedtem a legújabb verziót 0.26.0 (126) és azzal sikerült fontot és számlapot is cserélnem. Ha valamiért meggondolnám magam és vissza szeretném tenni az eredeti fontot, akkor azt honnan tudom letölteni? Ugyanis amióta fent van, párszor csinálta, hogy egy szövegrészt kihagyott, és 3 vastag _ karakterrel helyettesítette. Egyelőre nem vagyok biztos benne, hogy a font csere okozza, de ha kiderül, hogy mégis, akkor inkább visszatenném az eredetit.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest