- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
kissati66 #12640 üzenetére
Ennek kb. ugyanannyi haszna, mintha azt figyelnéd meg, mi a hatása, ha a jobb helyett balkézzel helyezed a töltőbölcsőre... teljesen értelmetlen, amit már csak abból is láthatsz, h a töltőtől függetlenül ugyanannyi ideig tart ugyanannyira lemerült helyzetből a feltöltés = vagyis az órában van a töltésvezérlés, az szabályozza, mennyit vesz föl, a töltő maximális terhelhetőségének ehhez az égvilágon semmi köze.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
kissati66 #10857 üzenetére
Nem próbáltam, amikor én testreszabtam, még nem frissült a Master, anno számlapot se lehetett cserélni vele, így mindent gadgetbritge-el csináltam. Nekem így most tetszenek a beállítások, ami pedig jó, azt nem kell megjavítani, én ezt tartom, még nem éreztem szükségét, hogy variáljak. :-)
-
gyemipapa
senior tag
válasz
kissati66 #10853 üzenetére
Ezt nem tudom, nem is próbálkoztam, nekem ékezet nélkül is megfelel, így is felismerem, ki hív, ennyire nem vagyok maximalista. :-)
Sokan SMS-ben, kommentekben sem használnak ékezetet az egyszerűség kedvéért, teljesen elterjedt, a többség megszokta. Mondjuk nekem szövegben zavaróbb. -
PACSA75
őstag
válasz
kissati66 #10496 üzenetére
Szerintem a Notify a legjobb, illetve az lenne a tökéletes párja az órának, viszont "sajnos" az összes felsorolt hibával egyet kell értsek. De hát mit tegyek, ha szeretem hogy van ékezet és smile. Ha ezek működnének mi fittel, azonnal váltanék, de egyelőre a Notify az egyetlen apk ami kezeli az összes karaktert.
Ja és még abban is igazad van, hogy túl van komplikálva. -
hedgehog
senior tag
válasz
kissati66 #10496 üzenetére
Nekem ugyanez volt a bajom a Notify&Fitnessel, hogy késik minden értesítés (pedig be volt kapcsolva az azonnali megjelenítés is, de nem segített).
Én Mi Bandage-zek, nekem majdnem tökéletes... az emoji nagyon hiányzik belőle, ráadásul néhány app üzenetét sem tudja értelmezni, és csak annyit ír, hogy nézzem meg a telón (pl. a Revolut tranzakciós értesítései ilyenek). -
lordwolf88
csendes tag
-
lordwolf88
csendes tag
-
szpali
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest