Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsi71
tag
Sziasztok!
Bip-em két napja nem méri az alvást. A pulzust méri, de alvás adat nem jelenik meg. Notify-t használom, a legújabb verziót. Nem állítottam semmit, idáig rendben volt. Az fw a 48-as, de az sem változott.
Szerintetek ez lehet óra hiba? -
rozsi71
tag
Azt hiszem elérkezett a bipem a végéhez. Már egy ideje gyengélkedik az akku, de most már csak 10 napot megy el egy töltéssel. Nagyon hamar feltölt, majd kb 10 perc elteltével már csak 80% a töltöttség. Másfél éves egyébként, úgy látszik ennyit bírt.
Annak idején az always on kijelző miatt választottam, meg a GPS miatt. Persze az akkuidő is számításba került. Ezek most is fontosak lennének. Szerintetek legyen egy másik bip, vagy van valami alternatíva? -
rozsi71
tag
-
rozsi71
tag
válasz
zeon.hu #12422 üzenetére
Üdv.
Eddig én is ezt a betűtípust használtam, illetve még a FONT_BIGv3-at. Frissült az órám a 1.1.6.48-as fw-re és utána nem hajlandó telepíteni ezeket a betűtípusokat. Mindig kéri a MiFit csatlakozást, mint amikor először üzemelem be, a MiFit pedig vissazarakja a gyári betűket. Az meg olyan apró, hogy nem látom:-)
Vajon az új fw-el nem kompatibilis az eddig használt betűtípus? Vagy én szúrok el valamit?
A régi fw-el tökéletes volt. Ja, még annyi, hogy a Notify-al frissítettem a fw-t, 1.1.6.48 latin. -
rozsi71
tag
Notify and fittness eltűnt a play áruházból? Vagy csak én nem találom?
-
rozsi71
tag
Notify-t használok, és kellene egy kis segítség. Valahol egyszer beállítottam, hogy rezegjen a bip, ha eléri edzés közben a célpulzust. Már nem találom ezt a beállítást. Megmondaná valaki, higy hol van? Jó ez a notify, de tényleg nagyon bonyolult...
Szerk: alighogy elküldtem, rájöttem, hogy ezt magán az órán kell...:-)
Úgyhogy tárgytalan. -
rozsi71
tag
Ezt a face-t használom. Valaki le tudná venni a lépésszámot róla? Én nem tudom hogyan kell. Köszi.
-
rozsi71
tag
Nem régen használom az órát, tegnap este a Notify-al felraktam egy új számlapot. Reggelre 15%-ot esett az akkuszint. Visszatettem egy gyárit, és megállt a merülés. Ennyire fogyasztana egy nem gyári számlap?
-
rozsi71
tag
válasz
internetezoo #7738 üzenetére
A 7709-ben válaszoltam is rá...
-
rozsi71
tag
Van egy problémám, abban kérnék segítséget. Tegnap óta van meg az óra, eddig minden szuper.
Megvettem a Notify fizetős verziót, de a hívó fél neve nem jön át az órára. Engedélyek megadva, névjegyzékben benne a név. Csak az "Incoming call" felirat jelenik meg. Természetesen az opció be van kapcsolva. Mi lehet a baj? -
rozsi71
tag
Üdv Mindenkinek!
Ma én is tagja lettem a csapatnak egy bip-pel. Próbálkozom beállítgatni, de az értesítésekkel nem jutok dűlőre. Jelenleg a Mi Fit- Mi bandage páros van a telón, de a Viber üzenetek nem mennek át az órára. A Viber hívások viszont igen. Most próbáltam, a gmail értesítések sem jönnek. Mit csinálhatok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest