- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Essejó
veterán
válasz
Essejó #14142 üzenetére
Sziasztok!
Szóval a lányom meglepte magát egy új órával, én meg megörököltem az ő eddigi Samsung Galaxy Watch Active2-ét. A karácsonyra kapott Bip U Pro-t meg megkapja az asszony.
A kérdés ezzel kapcsolatban a következő. Elég ha én törlöm a ZEP-et a telefonomról és telepítek egy újat a zasszonyéra (szintén Redmi9) majd azzal kerestetem meg az órát, vagy az órát is kell valahogy 0z-ni? Ha ez utóbbi akkor azt hogyan?Persze nem magamnak akartam válaszolni, csak a húsvét alkalmából fogyasztott pezsgő...
-
AttilaMvh
tag
válasz
Essejó #14175 üzenetére
Kinek mi jön be. Nekem ilyen van , szitaszerü, nagyon apró lyukacsos, és mágneses csatja van, pontosan oda húzom, ahol a legmegfelelőbb szorosságot eredményezi. Előnye, hogy szellőzik, nem vagyok rá érzékeny (van aki igen), és ha megfeszülne valamiert, akkor lazábbra enged, nem szakad,törik. Hátránya, hogy az óra iránytü funkcióját meggyilkolja, de nem tudom hányan és milyen gyakran használják iránytűnek az órát. Körülbelül egy-másfél évet tart, legalábbis nekem, eddig hármat hurboltam le, mindeniknél kezdett leválni az a rész, ahol a szíj be van szorítva a teleszkópot tartalmazó csatolóvégbe. Mikor ez jelentkezik, erdemes lecserélni, nehogy szétjöjjön, és elveszítsd az órát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest