- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
Flashy #12102 üzenetére
Szia.
Azzal lépett be igen, de mégsem tudott csatlakozni. A megoldás az volt, hogy a régi telefonra visszarakta a MiFitet és reconnect, aztán unpair, aztán az új telefonon párosít. Így jó lett. A régi telefon egy motorola volt, az új egy Mi9Lite. Lehet, hogy ez is gond volt, hogy nem ugyanolyan op rendszerről jött. Nem tom. De a lényeg, hogy megoldódott
-
tomszli11
tag
válasz
Flashy #11915 üzenetére
Szia!
Először is köszi, úgy néz ki megoldódott az ékezet probléma.
Viszont ami még furcsa, hogy ha MI fit-et használok akkor a kiírt szöveget olyan mintha idézetbe tenné, még ha a GB-vel is össze van kapcsolva, akkor nem.
Mellékelt képen látszik
Ezzel már együtt tudok élni ha nem változik, csak gondoltam megkérdezem.Köszi még egyszer!
-
han_lev
senior tag
válasz
Flashy #11920 üzenetére
OK!
Köszi!Meglesz.
Viszont a gadgetbridge nem találja a Bipet..??
Pedig újraindítottam, leállítottam a MiFitet..
Valamit nem jól csinálok...
A letöltés, áthelyezés, átküldés az menni fog majd. (Nekem TotalCommander szokot segíteni, bár az utábbi időben alig használtam..) -
tomszli11
tag
válasz
Flashy #11913 üzenetére
Szia!
Én már több napja szenvedek azzal, hogy a Bip-en szeretném hogy az ékezetes karaktereket legalább megjelenítse, persze az se lenne baj ha ékezetesen.
Próbáltam nagyon sok appal, még a Gadgetbridge-el is, de sajnos nem megy...
a Gadgetbridge-n belül beállítottam a transzliterációt, de sajna így se történt semmi.
Kérhetek benne egy kis segítséget, hogyan kéne?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest