- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Azt nem tudom. Ahogy megvettem frissült. Itt voltak komolyabb funkció frissítések. Lett duplakoppos feloldás, manuális fényerő állítás. Bipnél nem volt funkció frissítés. Nyilván a telefonos app folyamatosan frissül. Ha az óra flottul működik akkor ott már csak a telefonos appot kell karbantartani. Szerintem jó vétel. Érkezőben van rá a kerámia szíj is, a Bipet is azzal hordtam. A Bip előtt le a kalappal mert szuper, én szerettem, csak meguntam. Például a Pace-szel nem kell bohóckodni a fontokkal, emojikkel. Mindent mutat hibátlanul. Összes app ikont, emojit, ékezetet, logókat, stb.
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
válasz
szumoo@gmail #12754 üzenetére
Egyetértek. Aresbe már jobb kijelző minőség, és jobb képernyő arány kellene.
-
TaylorPro
addikt
Most már az Ares is alternatíva lesz.
-
TaylorPro
addikt
Bip gyártói tőltési ajánlás:
"Note: The charger adapter output values are DC 5.0V/500mA. We suggest you use brand phone power adapters or charge the watch by connecting to a computer"
Magyarul, töltsd 500mA töltőfejjel, vagy kösd a pc normál USB portjára, ami szintén alapból 500mA.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Degeczi #12668 üzenetére
"És nem tudja semmi nemhogy 1.5A-rel, de még a tizedével sem tölteni a Bipet! A maximális fölvétele még a 0.1A-t sem éri el: tökmindegy, h mire kötöd rá, attól nem függ."
Akkor erről várnék egy bizonyítást. Köszi!
Szerintem meg engedd el a témát mert nem érted hogy többen mire gondolunk itt. Meg elég is az offból. De még egy utolsó hozzászólást úgy is írsz a témából mert belebetegednél ha nem.
-
TaylorPro
addikt
A töltés mizériában nem ment át úgy látszik a mondandó. Na majd most hátha.
Magamat idézném:
"Ha már itt a töltésen megy a vita. Tételezzük fel hogy 1,5A-es töltőre van optimalizálva az óra. És te töltőd 0,5A-es töltővel. Akkor ott már lehet eltérés hogy mennyit bír ki egy töltéssel, főleg ha már öregebb az akku. Szóval én sem tartom helyesnek az ilyen kicsi akkukat fölöslegesen nagy áramerősséggel tölteni. Én rendszerin 1A fejjel töltöttem. 60-70 napokat ment az óra úgy hogy este kikapcsoltam. Most a Pace-t 700mA-el tolom."
Oké hogy egy töltő 5V kimeneti feszültséggel rendelkezik, de nagyon nem mindegy mekkora áramerősséggel tölt. 1A, 2A. A telefonom gyors töltője 5V 2A. Olyan 1,5A áramerősségnél már átvált lassú töltés üzemre. Tehát kisebb áramerősségű töltővel tovább tölt ez egyértelmű. Visszatérve a Bip-re. Itt sem mindegy hogy mennyire kíméljük az aksit hosszútávon. Kimaxoljuk egy 2A-es töltővel mert mondjuk tud tölteni 1,5A áramerősséggel, vagy csak töltjük egy 0,8A-es töltővel lassabban és ezzel kíméljük is. Szóval igen is van valóság alapja annak hogy lassabb töltéssel jobban fogja bírni az akku élettartamban és kapacitásban is. Ezt már ezerszer leírták mindenhol. Lehet itt dobálózni az Ohm törvénnyel.
-
TaylorPro
addikt
Ha már itt a töltésen megy a vita. Tételezzük fel hogy 1,5A-es töltőre van optimalizálva az óra. És te töltőd 0,5A-es töltővel. Akkor ott már lehet eltérés hogy mennyit bír ki egy töltéssel, főleg ha már öregebb az akku. Szóval én sem tartom helyesnek az ilyen kicsi akkukat fölöslegesen nagy áramerősséggel tölteni. Én rendszerin 1A fejjel töltöttem. 60-70 napokat ment az óra úgy hogy este kikapcsoltam. Most a Pace-t 700mA-el tolom.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Viktor0610 #12618 üzenetére
A Bip nálam elment 70 napot is.
Kerámia szíjjal imádtam.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Viktor0610 #12615 üzenetére
Ez az óra ár-érték és akku világbajnok! Viszont, ha az aktív kijelző a cél, ami remek nagyon, akkor ez is szóba jöhet: [link]
Vagy ez: [link]Akku időben meg sem közelítik a Bip-et, de itt az anyag választás prémium, és a forma klasszikus. Szebb a kijelző, kerámia az óra kerete ami bitang ellenálló.
-
TaylorPro
addikt
Rájöttem hogy igazad van.
Töröltettem a rendelésem. Vettem egy Amazfit Pace-t. Euronics most az utolsó-vagy kiállított darabokat szórja ki 34-ért. Láttam van egy Nyíregyházán, leugrottam megnézni. Kiállított de patika állapotú ezért meg is vettem. Ugyan úgy 1 év gari. Szerintem ennyiért zsír újonnan hibátlan. A kerámia nagyon tetszik.
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Napi szinten használom az órát, de csak melóban. Kb napi 10 óra, mert csak induláskor veszem fel, és ahogy hazaértem már veszem is le. És ha levettem ki is kapcsolom. Pulzusmérés csak ritkán ha eszembe jut. Telefonnal kapcsolatban van. Ennyi.
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Kerámia szíjról van valakinek tapasztalat? Matt feketében gondolkodom.
-
TaylorPro
addikt
Van nem ecetsavas sziló is, neutrális sziló a neve. Teljesen semleges, műanyagokhoz ez való: [link]
-
TaylorPro
addikt
Üdv! Ezt ha valaki megcsinálná másodperc nélkülire megköszönném.
-
TaylorPro
addikt
Az akkuidő az parádés. Nem győzöm kivárni mikor merül le.
Szeptember 18 óta 15% az akku. Igaz estére kikapcsolom, itthon nincs rajtam, és az utóbbi két hétben nem sokat használtam. Jól bírja.
Majd elfelejtettem, van egy eladó Sikai ezüst keretem feleslegesen.
-
TaylorPro
addikt
válasz
szaboakos88 #6173 üzenetére
Nitify and fitnesben lehet.
-
TaylorPro
addikt
válasz
szaboakos88 #6171 üzenetére
Telefon, óra újraindít. Más ötletem nincs. Esetleg még Mifit újratelepít.
-
TaylorPro
addikt
válasz
szaboakos88 #6168 üzenetére
Szia!
Próbáld meg úgy hogy nagyon pontos módba rakod a GPS-t a telón. Ne energiatakarékosban legyen például.
-
TaylorPro
addikt
válasz
bendess7891 #6137 üzenetére
Kükső appal fel lehet és ki is hangosít. Pl Notify and Fitness.
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Mult hét hétfő óta 82%. Estére kikapcsolom.
-
TaylorPro
addikt
Na én ilyen szíjat veszek. Jó márkának tűnik, vannak keretei is: [link]
-
TaylorPro
addikt
Frissült a Notify and Fitness. Megis vettem. Javítva a Miui értesítés hiba.
-
TaylorPro
addikt
válasz
krisztian7 #5821 üzenetére
Stock Android One tökéletes.
-
TaylorPro
addikt
Annyi belefér, használati tárgy. Nekem már kibontáskor volt két apró pötty nyomódás a kijelző mellett a műanyag házon. Én például munkába vettem, raktári, irodai meló féleség. Vigyázok rá, de azért fog kapni. Olcsó de hasznos kis kütyü ez. Egy kerámia szíjon gondolkodom még matt feketében. Erről valakinek tapasztalat?
-
TaylorPro
addikt
A moddolt mifit appot megosztaná valaki normális nem regisztrálós tárhelyen? Köszi!
-
TaylorPro
addikt
Melyik a legjobb app droidra az órához?
-
TaylorPro
addikt
Mutogatós kép jöhet? Kíváncsi lennék a tiétekre. És kérdezném hogy az óratok, üveg hogy bírja a kiképzést? nekem szemből a kereten van két leheletnyi kis nyomódás, de nem érdekel mert szerintem lesz ez még olyanabb is. Fényesedik, kopik, stb. Volt műanyag Casiom, tudom milyen. Rápattintós órakeretről vélemény?
-
TaylorPro
addikt
Most üzemeltem be ezt a csodát. varu.hu, EU stock garilevéllel, posta pontra. Szuper cucc nagyon.
-
TaylorPro
addikt
Melyik a legjobb app? Notify pro?
-
TaylorPro
addikt
válasz
horvath85g #5531 üzenetére
Köszi! Ők is: [link]
-
TaylorPro
addikt
Aqua vajon bolti vagy gyártói garival adja? Már írtam nekik. EUStock azért nem játszik mert én nem várom a futárt.
-
TaylorPro
addikt
Sziasztok!
Agyalok egy ilyen csodán. Ékezetek makulátlanul megoldhatóak? Vagy az ékezet nélkül de nem kérdőjelezve? Pixelhiba előfordulhat itt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest