Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
válasz
Oldman2 #13704 üzenetére
Amennyiben az óra formája megfelel neked, akkor ajánlani tudom a Bip-et.
Stabil, kiforrott, sok app-al használható, kijelzője állandóan-, s jól látható, nem kell karral hadonászni ha adatot akarsz leolvasni róla, nem kell naponta tölteni, GPS is hasznos (GPX-be is importálható!), stb.
Próbáltam már leváltani hagyományos óra kinézetűre 50 ezer Ft értékben, de ilyen stabil, tudású órát nem találtam, így még mindig Bip-et használok. azaz jobbat nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Túra és kirándulás topic
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Tactical tok, iPhone 14 Pro
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest