- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
slippy
tag
Lehet, bár nem valószínű.
Nekem Android 9.0 van fent (bár abból is a "kínai", mert egy Cubot Quest-et nyúzok), viszont a céges iPhone sem frissített, pedig azon már a legújabb iOS van (14 vagy a búbánat tudja már hányas :) )
Szóval passz.
Most pl. nincs hülye kérdőjeles ikon, viszont az ékezeteseket kicseréli simára.
Vagyis 2 perccel ezelőtt még úgy volt, most meg már nem -
slippy
tag
Ne is mondj ilyeneket, mert sírva fakadok
Ma reggel is frissített valamit (firmware verzió maradt), ezért már legalább mindent összekevert.
Most ott tartunk, hogy amikor úgy tartja kedve jelzi az értesítéseket, aztán rök random módon kiveszi a cigiszünetet, és hagyja, hogy éljem az unalmas életemet
Kíváncsi lennék, mi alapján dől el, hogy ki melyik frissítést kapja (összefoglalóban olvastam a kínai vs. más országokba szánt órák közti különbséget, de itt elvileg nem ez van) -
HKorn
veterán
Igen de csak 3 csoportot lehet csinálni sajnos.
Mindegy, úgy néz ki meglett a megoldás, hogy minden menjen, még ha kicsit kacifántos is, hála a leírásodnak.
Mi Fit maradt az edzéseknek és fő appnak, híváskijelzés és nem fogadott hívásra Bandage, minden értesítésre pedig alertbridge.
Így egyelőre minden jónak tűnik
-
HKorn
veterán
Megnéztem a Bandage videódat, látom értesítéseknél külön be vannak állítva mindegyik apra, amit én nem találtam hogy kell. Lehet ez amiatt van, hogy nem fizetős verzió van és abban nem lehet?
Egyik problémám volt, hogy értesítéseknél nem jelenítette meg az alkalmazás ikonját.
-
bl4ze
veterán
Nem szeretnék két appot használni.
Egy kellene, de az jó. Modded MiFit van fent jelenleg.
Használ valaki MiFit nélküli appot és mindent kezel? (hívófél mutatása, értesítések - ezek kellenek)
Elég sok app van ami kezeli az Amazfit BIP-et, kérdés mi az ami jó, és nem kell neki fent lenni a "gyári" MiFit-nek.... Ilyenre "vadászok".
-
Acef
addikt
Jorgos01
Köszönöm az infókat,segített,hogy ne adjam felBeírom a megoldást,hátha másnak is kell.
Tehát azért nem működött a zsebben lévő telefon esetén a BIP-ről indított ignore és a némítás funkció, mert be volt kapcsolva a zseb mód, azaz a hangerő növelése zsebben funkció.
Huawei-en az elérése
Beállítások - vezeték nélküli és egyéb hálóz. - hívásbeállítások - zseb mód. Ezt kikapcsoltam,azóta minden rendben -
Jorgos01
tag
Nem tudom jól értem e kérdést, de nálam az alábbiak szerint működik.
Ha az órán az "ignore"-t nyomom le, akkor az óra nem rezeg tovább, a telefon nem csörög tovább, de a hívás továbbra is él.
Ha a "hang up"-ot nyomom meg, akkor az óra nem rezeg tovább, a telefon nem csörög tovább, olyan mint a hívás elutasítás (a hívó félnél bekapcsol a hangposta).
És teljesen mindegy hol van a telefon. -
Acef
addikt
Köszönöm a tippeket, tanácsokat, szerencsére minden rendeben van, csak teljesen le volt merülve az akku
* 0%-ra volt merülve, töltőre tettem, de csak kb 5-6 perc után mutatta a töltés ikont, addig sötét volt a kijelző
* telefonra telepítve a mi fit/play 3,4,9 verzió
* kipróbáltam a keresés/csatlakozást, töltés közben is megtalálta a Mi fit - bluetooth, megerősítettem az órán,
* ok, párosította, frissít, közben töltőn van.
* rendben lement a frissítés (kb 10-15 perc), utána csatlakozni akart a Mi fit, de csatlakozás sikertelen …, az órán is csak a "csatlakozó kép van.
* levettem töltőről az órát, újrapróbálkozás a Mi fit-ben, csatlakozott, majd ismét elkezdett frissíteni (erőforrások frissítése) az órán.
* frissítette , most a GPS frissítése fut
* frissítette a fentit, most az A-GPS frissítése fut.Most vagy nem volt jó a töltés közbeni frissítés, vagy a GPS frissítése előtt több frissítést is futtat? passz.
A lényeg, hogy kész, rendben működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest