- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arageus
tag
válasz
vilmaboy #13671 üzenetére
Mibandage app megnyit
Bal oldali menüből Érintés
Funkciók lapon (első) kapcsold be az egyéb funkciókat
Telefon helyzetjelző1. Első a csengőhang
2. Alatta "Hang csak ha nincs némítva" úgy legyen az ikon ahogy képen, ekkor tiltva van, és megszólal akkor is ha telefon NÉMA módban van is
3.-ik opció pedig hogy a heklyzetjelzést az óra gyári Settings-> "find device" menüböl aktiválódjon.Sajon arra nem találtam (még) opciót hogy tud-e hangerő beállítást figyelmen kívül hagyni és max hangerőn megszólalni, eddig úgy tünik azon a hangerőn szólal meg ami épp be van állítva (ha némítva van teló, akkor is azon a hangerőn szólal meg amin a némítás elött volt beállítva, ha a második opció ki van lőve)
-
slippy
tag
válasz
vilmaboy #13661 üzenetére
Most én is ezen vacilálok, csak egy baj van.
Privát telefonom Android. MiBandage tökéletes, ékezet ugyan nincs (sajnos nem találtam sehol az 1.1.6.48 firmware-t, valamint amit találtam font készletet, nem települt), de legalább nem kérdőjel, teljesen használható, itt lehet, hogy a MiFit-et likvidálom is, és Bandage lesz önálló módban.
Viszont a cégesem iPhone, napközben ezzel van párosítva a Bip, azon meg MiFit van, hát szörnyű. (Bár hozzáteszem, hogy csak a legutóbbi frissítés után tűntek el az ékezetek, előtte minden szépen megjelent) Harmadik alkalmazást meg nem akarok már telepíteni :D (bárcsak lenne MiBandage iPhonera is)
Eddig elkerülte az összefoglaló ezen része a figyelmem. MiBandage-ban akartam fontot telepíteni. Kipróbálom a másik verziót. -
Upo
addikt
válasz
vilmaboy #13630 üzenetére
Simán okozhat, hiába állítasz be mindent. Manapság elértünk oda, hogy gyakorlatilag az egyetlen mód a memóriában tartásra ha be van kapcsolva fent az ikon. Ha nincs, akkor az újabb androidok simán bealtatják a háttérben, vagy rész szolgáltatásokat szüneteltetnek, beállítástól függetlenül.
Az értelmesebb appok leírásában is benne van már egy ideje, hogy meg lehet próbálni jkikapcsolt ikonnal, de ha ilyen bajok vannak akkor vissza kell kapcsolni.
Android 7 alatt még simán ment ikon nélkül, 10-en kell az ikon hogy minden megjöjjön. -
-
Arageus
tag
válasz
vilmaboy #13566 üzenetére
Az óra csak saját adatokat tudja "dinamikusan" szóval watchface el megjeleníteni, szóval telefon akkuidejét nem, max ha appal értesítésként ráküldöd.
Saját adat alatt azt értem amit az óra saját maga rögzít, illetve olvas ki saját magából, mint pl.:
idő,
dátum,
lépés,
pulzus, (kalória, táv de ezeket inkább csak előző 2őből számolja)
óra saját akkuja
+státuszok ikonként (igen vagy nem) mint bt, ébresztő, dnd, "képernyőzár" (amikor óra 30 sec után zárolja az érintést)
egyedül talán kivételnek mondanám az időjárást mert azt ugye óra appból kéri le és frissíti, de minden más olyan adat ami az órán éppen jelen van.Nemlenne rossz a csatlakoztatott teló akkuját látni wf-en, de firmware módosítás nélkül kizártnak tartom, pedig jóötlet
-
Jabby
őstag
válasz
vilmaboy #13334 üzenetére
Igen, Bip S.
Ahogyan (#13335) vilmaboy írta, Amazfit (nálam moddolt van fent) jelzi a bejövő hívást, s ki is írja a hívó nevét.
Viszont én csak Mi Bandage-al szerettem volna használni az órát. Míg sima Bip esetén működött minden rendesen, az S esetében viszont már nem.Más:
Minden, az órát érintő alkalmazásban ki van kapcsolva a csukló felemeléssel történő információ megjelenítés, s mégis aktiválja a az S képernyőjét kar mozgatására.
Hol lehet még ezt állítani??? -
DaDa
senior tag
-
Poki79
tag
válasz
vilmaboy #13269 üzenetére
Az S-n én is gondolkodom, de itt páran panaszolták, hogy nem a legjobb. Nekem jobb lenne, mert inkább úszok és súlyzózom, a futás nem az én sportom. Notifiben mindig át kell állítani az edzéseket (Trademil) és átszámoltatok súlyzósba. Nem rossz, de ha lehet egyből az akkor az kényelmesebb lenne. Egyébként azt nem értem, ha úszni lehet benne, akkor zuhonyozni miért nem (leírásnál láttam)? De valahol láttam, hogy az Amazfit Bip Lite, 3 ATM nyomásig bírja a vizet... Nekem elméletileg az van, pedig GPS is van benne.
-
SztiviVander
addikt
válasz
vilmaboy #13261 üzenetére
Mitől lenne tégla? Bocs de nem használok notify-t, amíg használtam addig se csereberéltem az órákat benne. Lehet hogy megmaradnak a beállítások, de mivel más típus az S mint a sima így lehet hogy nem. Meg fogod látni, maximum beállítod újra amit akarsz. Az utolsó számlapos kérdésedet meg nem lehet értelmezni.
-
HUNited
őstag
válasz
vilmaboy #13100 üzenetére
Speedshopon a napokban bruttó 20 ezer volt, most is annyi ( [link] ), és ingyen szállítják. A narancs úgy néz ki elfogyott, én azt vettem magamnak, nagyon jól néz ki. Vagy ha van céges haverod, vagy van adószámod, EUStockon nettó 18.400+ szállítás.
Én örülök hogy váltottam, eddig szkeptikus voltam, de most hogy belaktam nagyon elégedett vagyok vele! Szívből ajánlom (az árkategóriájában)!
A magasságmérés hiányzik belőle egyedül, de állítólag az eddig sem volt pontos (nekem régebben működött, az utóbbi időkben nem).
Szerk: @snooze Miért, a sima BIP-be volt barométer? Azt meg hogyan? Vagy mit értesz ez alatt, hogy kiírta hogy mennyi a légnyomás? Az hol volt?
-
-
KPistike
aktív tag
válasz
vilmaboy #7753 üzenetére
Üdv!
Olyan tippet adnék, hogy tedd fel a Mi Bandage alkalmazást, abban részletesebben adhatod meg azon értesítéseket (beleértve az alkalmazásokat), amelyeket szeretnéd az órára küldeni.
-
vilmaboy
őstag
válasz
vilmaboy #2942 üzenetére
[link]Erre valaki esetleg?
Plusz még kérdések 😁bocsi a sok amatőr kérdésért az activity alatt ugye van a 4 elem. Futás, futópad, bicikli, séta. Ezeket le lehet cserélni másra? Pl vezetés, úszás stb? Oksa hogy notifybol lehet indítani pl tevékenység címkével ellátva mást is, de az órába magába cserélhető e.
Másik, hogy edzés programot tudok e valamivel csinálni? Pl 1km futás, majd 200m séta. És ez alapján jelezné hogy lefutottam, most séta jön.
Illetve olyat tud e, hogy időközönként, vagy megtett km után jelezzen? -
thornadoj
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest