- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
Viktor0610 #14204 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sinkapeter nek is.A Zepp-ből való eltávolítás után az órával már semmit nem kellett csinálni, mert csak a QR kódot adta a gomb megnyomására, ami kellett a másik telefonra való Zepp letöltéséhez, illetve az óra és a telefon csatlakoztatásához.
-
Essejó
veterán
válasz
Essejó #14142 üzenetére
Sziasztok!
Szóval a lányom meglepte magát egy új órával, én meg megörököltem az ő eddigi Samsung Galaxy Watch Active2-ét. A karácsonyra kapott Bip U Pro-t meg megkapja az asszony.
A kérdés ezzel kapcsolatban a következő. Elég ha én törlöm a ZEP-et a telefonomról és telepítek egy újat a zasszonyéra (szintén Redmi9) majd azzal kerestetem meg az órát, vagy az órát is kell valahogy 0z-ni? Ha ez utóbbi akkor azt hogyan?Persze nem magamnak akartam válaszolni, csak a húsvét alkalmából fogyasztott pezsgő...
-
Essejó
veterán
Lehet triviális a dolog, de tegnaphajnalban az óra nem állt át a nyári időre automatikusan, pedig ez azért már elég alap lenne. A Zeppel szinkronizáltam, de semmi változás, még de 10-kor is 1 óra késésben volt. Akkor találtam az óra menüjében egy Restart opciót, na az megoldotta, és beállt a nyári időre
-
Essejó
veterán
Milyen szijjat javasolt rárakatni a gyári helyett? Valami szellőzős kéne, mert a gyári az rövid. Csak az első lyukba ér be, és akkor a bújtatóba már nem. Bár nyújtható , de akkor bevörösödik tőle a szíj alatt a karom tehát az éjjeli alvásmonitorozás kizárt.
-
Essejó
veterán
válasz
zeon.hu #14143 üzenetére
Redmi9, de megnéztem a Mi Fit beállítását, és az alapján autostartra tettem a Zepp-et, úgy néz ki ez a megoldás.
Ha Xiaomi, akkor mehet a MIUI "kanossza". Hmm?
Egyébként mekkora vicc már a tőlem méterekre, töltőn lévő telefon, én meg kíváncsiságból megnyomtam az órán a Telefon keresés-t, persze mindezt hajnali 4 körül amikor rajtam kívül mindenki aludt. Addig! -
Essejó
veterán
Sziasztok. Kap(tam)ok Karácsony alkalmából egy Bip U Pro-t. Az előd egy Mi Band karkötő volt, annál a Mi Fit telepítéskor megoldotta, hogy folyamatosan fusson. Viszont a Zepp-et simán ki tudom lőni a memóriából míg a Mi Fit benn marad. Megoldható ez a Zepp esetében is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest