- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
SzaboZE #14040 üzenetére
Ezek szerint nem érted. Az eu raktáras termékek nincsenek beléptetve az eu-ba, itt vannak Európában csak vámszabad területen. Csak akkor léptetik be őket, amikor eladják a vevőnek, akkor viszont meg kell fizetni rájuk az áfát,sajnos 27%-ot. Azt pedig a vevő fizeti meg, nem az eladó. Az, hogy ezek miért drágábbak, mint a kínai áruk, azt az eladó tudná megmondani.
-
Gloob
addikt
válasz
SzaboZE #14038 üzenetére
Nagyon sok raktár van vámszabad területen, és a terméket csak az eladáskor léptetik be az EU-ba. Így akkor kell megfizetni az ÁFA-t. Sajnos az EU-ból a szállítás is lényegesen drágább. Míg Kínából eljön egy termék 3-4 száz forintért, addig a spanyol raktárból ugyan az 2000 ft. Ráadásul a szállítás is ÁFA köteles,és még ráadás képpen a magyar 27%-os ÁFA sem segít a problémán. Így lesz drágább az EU-s termék, mint a kínai. Ez is volt a célja az EU-nak ezzel a törvénnyel. Lassan nem éri meg apróságokat venni Kínából.
-
Gloob
addikt
-
Gloob
addikt
Nem hiszem a zavarást. Automatikusan induló appok beállítás sincs? A Bandage engedélyek rendben vannak? Az android 11-et nem ismerem, nekem 10 van az RN7-en. Igaz Stratos-al, de rendben van. Az asszonynak van Bip, de IOS-en használja.
Esetleg keresd meg a fejlesztőt, hogy nincs-e ilyen irányú hibajelzés feléje. Magyar srác. Szokott válaszolni. -
Gloob
addikt
Szerintem, persze ez nem biztos, az android kilövi a Bandage-t a futó alkalmazások közül. Azt kéne megnézni, hogy ezt hogyan lehet megakadályozni azon a telefonon. Autostartba betenni, akukímélőből kivenni, lelakatolni. Ezek a xiaomi telefonoknál működnek. A pixelnél is van valami ilyesmi lehetőség biztosan.
-
Gloob
addikt
válasz
snooze #13599 üzenetére
Miért is lenne? Mivel a telefonról szinkronizálja az időt, a telefon pedig a szolgáltató rendszeridejével szinkronizál. A szolgáltató pedig majd a helyes időt fogja használni, ami az országnak megfelel. Egyébként gyanítom, hogy az EU-n beül egy idő számítás lesz, csak az időzónák maradnak meg.
-
Gloob
addikt
-
Gloob
addikt
válasz
danee992 #11987 üzenetére
UPO régebbi posztja B-7000-es ragasztó
-
Gloob
addikt
Az Amazfit-ben van ugrókötél is, és elég sok mindent számol is azzal kapcsolatban. Az Amazfit kezeli a Bip-et is. Aztán, hogy a Bip mit kezd az Amazfitben beállított ugrókötéllel, azt nem tudom. A Stratos, ami nekem van, elméletileg kezeli is, de én nem fogom kipróbálni, az biztos. 😀
-
Gloob
addikt
válasz
zeon.hu #11730 üzenetére
Itt van egy az Aliexpress-ről. Black friday akciós. 😀
-
Gloob
addikt
Igen, erről volt szó a MIUIHU fórumon a topicjában. A béta tesztelők már egy ideje így használják. Én már nem használom a MiFitet, sem a MiBandage-t, mivel Stratos-om van. Mellesleg meddig tart kipróbálni? Legalább lesz tapasztalat. Én biztosan megtenném, és nem várnák másra.
-
Gloob
addikt
válasz
internetezoo #9204 üzenetére
Tudtommal nem. A MIUIHU fórumon eléred.
-
Gloob
addikt
Az asszony Bip-je is frissült IOS-en. Esetleg tud valaki valami változás listát, hogy mi változott? Ahogyan Ő használja, nem vesz észre semmi változást. Köszi előre is.
-
Gloob
addikt
-
Gloob
addikt
válasz
NoMagix #6610 üzenetére
Nem szereti hordani! No azért egy hétig kipróbálhatná nyugodtan, nem halna bele! Egyébként nem kell túl szoros, de túl laza sem, mert akkor nem mér pulzust rendesen. A fém szíjak hordási módjánál szorosabb kell. Annyira, hogy ne lötyöjön, ne forduljon el. Viszont azért legyen vérkeringés is.
-
Gloob
addikt
válasz
nylontacsko #5898 üzenetére
Mi az a "kiadós, hosszadalmas" töltés, és minek az? 😀😀
-
Gloob
addikt
Csak úgy halkan jegyezném meg, hogy én ezzel a 3.5.1.1-es MiFit-tel vigyáznék. A 4 számjegyes Mifit béta verziós. Tudok olyan esetről, amikor a béta verzió bizony téglásította az eszközt. Nem törvényszerű,de....... Én csak szóltam!
-
Gloob
addikt
válasz
Jorgos01 #5767 üzenetére
Mint már írtam egyszer, igaz hogy csak 3 csoport van, de a csoporton belül hozzá lehet még adni hasonló programokat. Pl viber, Messenger mehet egy csoportba,hiszen hasonló jellegűek. Az egy csoporton belüliek azonos beállítással működnek. Azon kívül van sok előre definiált app amik szintén jeleznek.
-
-
Gloob
addikt
-
Gloob
addikt
válasz
Jorgos01 #5375 üzenetére
Biztosan elvárható a dolog. Nem tudom, de nekem ezeket a dolgokat a 10e ft-os MiBand 3 simán teljesíti. Igaz a nappali alvást az sem számolja, de annyi baj legyen. Magyarított firmware van és playos 3.4.6-os MiFit. No meg MiBandage, de az ebből a szempontból mellékes.
-
Gloob
addikt
válasz
SamiCsillag #5310 üzenetére
Pontosan attól amit írtál. Megfordítom a kérdést. Milyen programhiba az, hogy dolgozik hibátlanul, aztán nem, aztán megint, és megint nem? Az ok kiderítése az user dolga. Ezt valami környezeti dolog okozza. Esetleg valamivel összeakad. Én már rég csináltam volna egy factory resetet, és elkezdtem volna egyesével visszarakni a dolgaimat. Esetleg nem használsz valami 3. féltől származó memória managert, blokkolót, vagy hasonló? Vagy írj a fejlesztőnek. A címe megtalálható a playon, de meg is adhatom. Elárulom, hogy én a progi béta tesztere vagyok, és ilyen hibával nem találkoztam. Nem mondom, hogy mindig hibátlan a progi, de mindig kijavítják a jelzett hibát. Szóval ez a hiba vagy user error, vagy valami a telefon használatából, programkörnyezetből adódó hiba. Ha jól rémlik akkor te oreot használsz. Itt is lehet gond. Egy beszélgetésem a fejlesztővel során ez is szóba került. Elmondta,hogy az oreo sajnos egészen máshogy kezel dolgokat mint az elődei, így nagyon nehéz mindennek megfelelni. No ennyi a mondandóm erre. Nálam, és sok másnál tökéletesen jó. Igaz, én egy MiBand 3-mal használom.
-
Gloob
addikt
válasz
SamiCsillag #5207 üzenetére
Nem tudom milyen telefont használsz, és milyen droid fut rajt, de kérdezem: nem zárja be a MiBandage appot az android? Ha igen, akkor meg kell oldani, hogy ne lőjje ki, hanem tartsa a memóriában állandóan.
-
Gloob
addikt
A Bandege-ben van alapértelmezett beállítás sok appra. Köztük van a gmail is. Ha nincs külön hozzá adva, akkor azt használja. Ha hozzáadod, akkor már a sajátodat, mivel magasabb prioritású lesz. Ha nem akarsz értesítést, akkor hozz létre egy csoportot a nincs értesítésre, és add hozzá a gmail, meg amit még akarsz. A Bandage helpjében le van írva minden, nézd meg.
-
Gloob
addikt
Már nem emlékszem pontosan, de mintha nem lett volna a MiFit csatlakoztatva, amikor az asszony iPhone-ján a FW-t, és az óra skínt cseréltem Amaztools-al. Válaszd le, töröld a Bluetooth listából, ha lehet, majd indítsd újra a szifont, majd csak az Amaztool-al próbáld meg, de csak az appból. Androidon is hasonló.
-
Gloob
addikt
válasz
eladogeppc #4725 üzenetére
A magyar verzió egy módosított app, azt pedig a Google elvtárs nagyon nem szeresse! Használd a playost, azon jó. Legalábbis iPhone-on az asszonynak működik.
-
Gloob
addikt
Írtam a MiBandage fejlesztőjének.
-
Gloob
addikt
válasz
szabi__memo #4628 üzenetére
Oké, legyen igazad. Neked szar, másnak meg jó. Ne feledd, több millió ember használja elégedetten.
Nekem egyszer volt a telefonomon AEX rom. Élt rajt kb 2 kemény órát! -
Gloob
addikt
válasz
szabi__memo #4624 üzenetére
A Miui-t sokan azért szeretik, mert rettentő mód testreszabható. Többek között a memória kezelés is. Akár ki is lehet kapcsolni. Ha valakinek nem tetszik, nem kell használni, van más is. Viszont, mint a példából látszik, nem Miui van a telefonon, mégsem jó. Akkor talán nem a Miui szar az adott esetben!
-
Gloob
addikt
válasz
szabi__memo #4618 üzenetére
Hát..... Nálam jól működik a MIUIHU-n a két app egy band 3-mal. Nem a Miui szar, csak az aksikímélés, és a memória felszabadítás érdekében kilövi a régen használt appokat. Ezt kell megakadályozni. Ezt egyébként minden android megteszi, legfeljebb kevésbé agresszív módon. A főzött romoknál többé kevésbé jól, (vagy nem) állítják be a határokat.
-
Gloob
addikt
Ha valaki használja a MiBandage appot akkor nagy valószínűséggel hamarosan újjítással fog találkozni. A béta verzióban már szépen működik a helymeghatározáshoz kötött, magyar nyelvű időjárás jelzés. A MiBand 3-on nekem működik. Persze a bétán. Gondolom, hogy a hivatalos play verzió következő frissítésekor belekerül abba is.
-
Gloob
addikt
válasz
tonyqa23 #4434 üzenetére
Nálam a MiBand3-al is együtt megy a MiFit és a MiBandage, de még egyszer sem dobta el a kapcsolatot. Pontosan ezért használom, és ezért lettem a progi béta tesztelője. Meg kell adni a jogokat neki, be kell tenni az autostartba, ill le kell tiltani, hogy az android kilőhesse esetleg! De Te tudod.......
-
Gloob
addikt
válasz
nylontacsko #4399 üzenetére
Nem tudom. Nálunk az asszony használja az órát, de szifonon. Próba......
-
Gloob
addikt
válasz
Marchocius #4346 üzenetére
És akkor az nem megoldás, hogy a mérleget, a Band-et kezeli a MiFit, az órát meg az Amaztools? Akkor nem kell cserénél állandóan leválasztani. Vagy nem neked van ilyen gondod? Lehet, hogy már keverem, akkor bocs.
-
Gloob
addikt
válasz
Marchocius #4344 üzenetére
Bocs, nem tudtam, hogy IOS.
Egyébként az IOS-en is van még egy app, ami kezeli az órát. Az Amaztools. Nézd meg. -
Gloob
addikt
válasz
Marchocius #4341 üzenetére
Csak egy ötlet, amit nem próbáltam ki, és nem is fogok. Mi van ha az appot klónozod? Akkor sem megy? Az egyik kezeli a Band-ot, a másik az órát. Vagy ez hülyeség? Nem tudom....
-
Gloob
addikt
Akinek magyar a telefonja, és nem jelzi a hívó nevét, az egy próba erejéig állítsa át angolra, és úgy tesztelje le a hívásazonosítást. Gyanítom, hogy menni fog. Ezután állítsa vissza magyarra, és nem fogja kiírni. Akinek kell a kiírás, és kedve van hozzá, az tegye fel a Playról a MiBandage-t, állítsa be, hogy az kezelje a hívást, a MiFitben pedig tiltsa le a híváskezelést! Ezek után menni fog a kiírás. Én ezt eljátszottam a MiBand 3-mal, és jó!
-
Gloob
addikt
Nem tudom, nálam is az asszonyé az óra, nekem MiBand 3 van. Neki kijelzi az óra, viszont ő iPhone-t használ. Nálam androidon a Band sem jelzi, csak akkor, ha a telefon nyelve angol. Az is igaz, hogy nálam a Band magyarítva van, de eredetileg is csak angolul jelezte. Én ezt a problémát a MiBandage androidos programmal kerültem meg. Én az órát androidon nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Samsung Qi2 vezeték nélküli tripla töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest