- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Upo
addikt
válasz
flash- #14421 üzenetére
Mi az a mi bip?
Egy szoftver csak egy órát/kerkötőt kezel.
Viszont van Zepp és Zepp lite szoftver, nem ugyanazokat az eszközöket támogatják, de van átfedés. Meg kell nézni, ha megoldható, hogy az egyik az egyik appal van párosítva, a másik a másikkal, akkor úgy működhet.
Az amazfit bip elvileg mindkettővel párosítható.
Nem tudni mi lehet az a mi bip amit említesz. Ha a kettő közül valamelyik appal tudod párosítani, akkor a másik appal az amazfit bip-et párosítod és kész.De mi az a mi bip (ami nem amazfit bip)??
-
-
-
-
-
-
Upo
addikt
válasz
flash- #13428 üzenetére
Egyértelműen az AGPS frissítés hiányzik. Ha rendszeresen van frissítve akkor 3 másodperc, ha nincs akkor lehet akár 5-10 perc is amíg pozíciót fog.
AGPS-t meg talán csak a gyári appok frissítenek (mifit,amazfitzepp), az alternatív appoknál is volt próbálkozás erre, de nem követem hogy hol tartanak vele.
[link]
[link] -
szelim74
csendes tag
válasz
flash- #13428 üzenetére
Nem tudom milyen a környezet ahol sportolsz. Ha kilépek az ajtón, indítok. Lebattyogok a 3 lépcsőn, kisétálok a kapun, még pár másodperc és jelet fog a GPS vevő. Na ekkor mondom neki, hogy start, visszaszámol és kezdem a körömet. Falusias lakóövezet, nincsenek magas épületek. Ez a dolog alkalmazástól független. Te hogyan használod?
-
-
Arageus
tag
válasz
flash- #13393 üzenetére
Nekem most októberben lesz 2 éves, global verzió.
kb 2 hete mértem egy hosszabb utat, akkor 10% ot merült 2 óránkként (kb 5 órát mértem vele, elsőre 2, majd 3 óra egyben)
folyamatos bluetooth kapcsolat telóval, és értesítések is közben (szokott hoz képest kevesebb, kb 20-30 ezidő alatt).
Hivatalos speckó szerint 22óra gps idő, de ezzel a 10%/2óra merüléssel, mondjuk 100ról 10-ig 18óra, mondjuk legyünk reálisak 16órát tippelnék én így neki, de 12-őt megmernék neki kockáztatniPersze ez egyéni tapasztalat, fórumot olvasgatva ez elég változó kinek mennyi idősen épp mennyit bír.
Van akinek pontatlanabb a gps, van akinek pöpec, nekem pl ránagyítva is szép egyenes, nem vettem még észre gps ben pontatlanságot, persze mindig kivárom míg jelet fog és jelzi h go!.
Én elsődlegesen nem erre használom, főként értesítések miatt van, de jó néha eljátszani a gps-el is bicajozásnál ha olyan útvonalra megyek ami később érdekel de kímélni akarom a teló akkuját.Hosszútávon nem tudom mennyire "szeretné" az akku a gps el való nyúzását, hisz az én általános használatom mellett kb havonta töltöm, ergó a 2 év alatt jó ha van az akkuban 25-30 ciklus (vagy kevesebb mert sose merítem 30% alá), de ugye gps jobban eszi akkut -> több merülés-töltés -> hamarabb elhasználódik.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
flash- #12547 üzenetére
Nekem mágneses van, itt írtam róla, link is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!