- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
fenix
csendes tag
válasz
sensejke #49868 üzenetére
szerintem egyiket sem ha minőség fontos akkor mást ajánlok mert ez igen gyenge ha van helyed álló dobozokra akkor csak azt és pl; lg bd650 lejátszó Pioneer VSX-421 erősítő TAGA Harmony TAV-406 v2 5.0 csatornás Házimozi Hangfalszett ez biztos jobb mit 1 egydobozos cucc
-
Zanik
addikt
válasz
sensejke #49890 üzenetére
Sajnos én is csak kezdő vagyok, most építeném ki az első komolyabb surround rendszerem, szóval nem biztos, hogy tőlem kéne tanácsot kérned.
ginola viszont pont most árulja a Wharfedale hangfalait. Azokhoz egy jó használt erősítő, pár jó minőségű kábel, és kész is van egy remek rendszer.
-
T-Tboy
tag
válasz
sensejke #49884 üzenetére
Én magam is csak annyit tennék hozzá amit már mondtam, hogy ha lehetőséged van rá akkor ne ilyen egybe rendszert nézegess hanem külön szedd őket össze (5.1-es erősítő, média-játszó vagy Blu-Ray, 5.0-ás -esetleg később vennél hozzá subot és akkor a 5.0-ás szettre most többet tudnál áldozni- vagy 5.1-es hangfalszett). És ha teheted akkor vásárlás előtt hallgatózz! Ne hagyd figyelmen kívül a használt, de jobb cuccokat sem.
-
T-Tboy
tag
válasz
Sensejke, őszintén szólva, nem tudom.
Nekem vajmi kevés tapasztalatom van, nem sokat hallott emberke vagyok.
Ezért én nem bocsátkoznék bele konkrét ajánlgatásokba.
Azért, ilyen egybe rendszerekből is vannak igazán jók szerintem csak azok nem ilyen árkategóriáknál kezdődnek. Persze, tudom, kinek mire van pénze, ezt én sem firtatom, pláne a mai világban/helyzetben. -
Zanik
addikt
válasz
Először is, hova tervezed a rendszert, mármint hány négyzetméteres a szoba, mert nem mindegy.
Másodsorban, érdemes használt cuccok között nézelődni, mert az adott árért magasabb kategóriájú cuccot (erősítő, hangfalszett) kaphatsz.
Tovább fontos még, hogy mire (DVD, Blu-ray, mediaplayer, stb.) és mivel (HDMI, toslink, coax) szeretnéd rákötni. -
-
T-Tboy
tag
válasz
sensejke #49868 üzenetére
Erről egyébként én is azt gondolom amit Szabikaa írt (igaz, én sem értek hozzá), hogy ilyen egybe rendszer helyett valszeg jobban járnál olyanokkal amiket Ő is ajánlott, mutatott.
Persze, ki tudja, lehet, hogy bemennél egy üzletbe, s kipróbálnál egy ilyen ?in 1 rendszert, meghallgatnád és azt mondanád rá, hogy "nekem ez bőven elég, jól szól, nem válogatok én össze egyesével mindent mikor itt van ez és szól úgy ahogy nekem tetszik".
Ha lehet tedd ezt meg, próbálj ki pár ilyen rendszert és ha megtetszik vmelyik akkor vedd meg.
Ha nem tetszik akkor meg kezdhetsz keresgélni. -
T-Tboy
tag
válasz
sensejke #49873 üzenetére
Én ezt nem ajánlásnak szántam sem neked, sem másnak.
Csupán engem is érdekelne, hogy a robusztus külső milyen belbecseket tartogat, megéri e az árát stb.
Szoktam 5.0-ás és 2.0-ás szetteket nézegetni, néha-néha megakad a szemem pár db.-on és kíváncsiságból kérdezősködöm én is.
Van 5.0-ás szettem (még ha nem is minőségi), de ha vmikor lesz rajta picit fejlesztve az már összeállt a fejemben és ha tehetem akkor az lesz majd megvalósítva.
Ettől függetlenül még érdekelnek elméleti síkon más szettek, mások véleményei stb. -
Szabikaa20
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest