Aktív témák
-
feketeibiza
tag
-
feketeibiza
tag
M-audio studiofil fangfalairó valakinek vélemény?
Van egy AV.40S -em szeretnék valami nagyobat tőlevan eggyáltalán?
-
feketeibiza
tag
lecserélném a subomat.
Magnat 30 cm 200w.hasonló zenei tudással biró,erőseb subot nemsok kp ráforditással tudna valaki ajánlani valamit?
-
feketeibiza
tag
válasz
Szabikaa20 #49210 üzenetére
Annyi van benne hogy írni tényleg nemtudok
Biztos zavaró lehet,de védelmemre szolgáljon hogy nem én vagyok ám az eggyetlen ! -
feketeibiza
tag
válasz
bajnokpityu #49197 üzenetére
értem a lényeget!
bár én a szebb mélyeket hiányolom a valdusból,de van mi pótolja ezt igy nem panaszkodom szerintem harmónikusan szól. -
feketeibiza
tag
válasz
holodp #49194 üzenetére
de kicsit ugy érzem kötekedsz. énmeg eszek közben irogatok.szerintem ha megerölteted magad simán kitudod venni azt amit szeretnék mondani.elégvolt az iskolában halgatni a szar helyesirásomért,de az iskolát már kijártam
megpróbálok odafigyelni de nemvagyok helyesirásban sem jó föleg nem gépirásban angol billel
-
feketeibiza
tag
válasz
bajnokpityu #49188 üzenetére
hogy érted hogy az 500 asban kisseb ér rosszab a magas? hisz ugyanazvan ebben a szériában az összes hangfalban nem?
amugy nincs össze hasonlitási alapom mert a 400 ast még nem hallotam.
-
feketeibiza
tag
-
-
feketeibiza
tag
válasz
#09634560 #49174 üzenetére
Azzal tisztába vagyok hogy stereoban sokkal szebben is szóló gépek is vannak,lehet még olcsóbban is,én igy vettem kompletten ezzel az erősitővel,csak a subot variáltam...
megvagyok vele elégedve,és minden nap ugy kel fel az ember hogy mais tanulhat valamitÉn messze vagyok a házi mozitól,hisz a legrosszab választás házimozi erősitőt stereoba használni!
de számomra ez most meglepően jól szól,igy teljesen megvagyok vele elégedve..
csak azért vettem meg mert olcsónak tartottam.és csak a két valdus 300 at meg a centert a sub bal eladtam 65 e be.
igy azért annyira nemhangzik rosszul hogy egy valdus 500 maratz erősitő maradt olcsónnem felvágni akarok ezzel,tudom jó vétel volt de ebből tuti nemlehetett volna jobb stereot se össze rakni szerintem
-
feketeibiza
tag
válasz
Ed Parker #49171 üzenetére
Amivel én nagyon megvoltam elégedve az egy ilyen High end cuccos féle Sony volt 5.1 a mély egy aluminium hatszög alaku magas torony volt 13 cm es sub volt benne a hangfalak üvegből voltak a hagszóróknál meg alu szintén.
amikor megláttam a hangszoró méretét kicsit nevettem
de a sujján már nem
hát eszméletlen mien erős méregzsák volt! eszméletlen mélyeket produkált.
High end cuc volt sajnos sorszámot nemtudok de megnézem..Polk audio ujjonan nekem kicsit drága,de halltoam már hogy dolgozik!
-
feketeibiza
tag
-
feketeibiza
tag
Én simán 2.0 ba plusz sub ugyebár... filmre zenére...
Stereobaneggyáltalán nem érzem ugy hogy kihasználnám 7.0 ba az erősitőt... kis szoba stb..
Tisztába vagyok mien audio szabványok vannak,de azt nemtudtam hogy opticán keresztül nem megy.
azthittem ezért van a topic hogy kielemezzük nem?
-
feketeibiza
tag
válasz
Ed Parker #49162 üzenetére
pár hónapja.. gari nélkül,de szép állapotú.
megvagyok vele elégedve de nemfigyeltem hogy ennyire specifikus a topic, csak egy véleményt szerettem volna megosztani.
ami volt hozzá wharfedale topaz sb12 zárt sub láda,azt eladtam mert amien zenét halgatok simán odaverte a Magnat ugyancsak 30cm aktiv láda.
HDCD mit jelent? Mert nemtudom
-
feketeibiza
tag
válasz
bajnokpityu #49147 üzenetére
optica?
az már nemszámit magas sávszélességnek?
amugy hdmi tényleg nincs
-
feketeibiza
tag
Nemutolsó sorban Valdus 300 és Valdus centerrel vettem 100 Ft ért.
-
feketeibiza
tag
Nemrég vettem egy ilyen kombót hogy:
wharfedale valdus 500 (1 magas,3 mély kombó) 200 w
Marantz SR 4600 erölködő
Magnat 200w 30 as subén igy használom 2 front meg az aktiv.
kis szoba kb 5x5
Vélemény:
Stereoban olyat produkál hogy nem egésséges a fülnek ha a szobában vagy!
Tiszta telt mély hangok,frontok gyönyörüen követik.
Zenei stilus: Vegyes, R&B,Rap,Minimal, stb..
Azért osztottam meg,mert imádom a zenét és rengeteg hagfallal és erösitövel volt már dolgom,nemutolsó sorban a szekmám is elektromüszerész!
Szivesen válaszolok bármien kérdésre a témával kapcsolatban.
Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest