- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dorian #50398 üzenetére
Ott nyilván nem! Egyébként meg vannak átfedések. De lényegtelen is, mert ennek a topiknak a címe:
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható
Ebben azt hiszem benne van gyakorlatilag az összes HM kategória. Na meg nem is igen van másik, hasonló, amiben azért forog is a beszélgetés. -
törölt tag
válasz
Dorian #50385 üzenetére
Szerintem meg a cél a fontosabb, és a lehetőségeken belül válogatsz, hogy az utat minél jobb körülmények között tedd meg.
A Te verziódban, ha nincs meg a lehetőség, el sem indulsz.
Visszafordítva a témához.
Aki itt érdeklődik, az az utat akarja megtenni, azaz a célt elérni, és a lehetőségekről kérdez.
ha azt mondod, hogy ennyiből nem lehet eljutni A-bó B-be, akkor felvonja a szemöldökét, és odébbáll. Ám valószínű, hogy akkor is vesz cuccot, azaz eljut B-be.szerk:
Amúgy több topikban is jelen vagyok olvasóként, mint pl a fényképezős, vagy a plazmaTV-s, és érdekes, de mindkettőben tudnak tanácsot adni az "olcsójános" kategóriában, mondjuk a fényképezőknél már 10E-tól.
-
törölt tag
válasz
Toobee #50382 üzenetére
Táviróba próbáld ki a Logitech Harmony sorozatát, az olcsó, pár ezrestől, az érentőképernyős fullosig nagy az átfogás. Előnye, a ntről, egy adatbázisról csak letöltöd a programozandó készülékeket, és már működik is.
-
törölt tag
válasz
Dorian #50370 üzenetére
én voltam, igen, tartom is. Ezt írtam:
remek dolog ez a fogyasztói társadalom.
főleg, hogy egyesek be is dőlnek. nos, lehet páran megsértődnek, de én ezeken csak nevetek. persze a bentley és a mercedes között is nagy a különbség, és ugyanez vonatkozik a suzukira is. na de a vége ugyanaz. el kell jutni A-ból B-be. kérdés, ez mennyit ér meg egyeseknek.
mi a hiba??? különös tekintettel a Bbéci által korábban linkelt hangfalkábelekre
értsd: Bizonyos szint felett egyszerűen képtelenség az árral egyenes arányos minőségjavulást elérni.
De ha mégsem, akkor kettőnk hangrendszere ugyanaz a fos kategória, s bár a tied fél milla, az enyém 100E, gyakorlatilag nincs különbség, ha a linkelt kábeleket, és nyilván a hozzá tartozó, értékarányos motyót nézem.Termi16
Egy 50000+ hsz-es topikot nyilván nem fognak visszaolvasni, a keresőt pedig céltudatos, konkrét elképzeléssel rendelkező emberkék használják, kulcsszavak birtokában. tanácstalanok semmi esetre sem. Ők kérdeznek. Sajnos ilyenkor vagy el kell mondani 500x egymás után, vagy szarni bele, majd megoldja.
-
törölt tag
Nekem Optoma 1690 volt, más referenciám nincs. Azt tartom, hogy a pixelstruktúra közelebbről tűnt el, mint LCD esetén. De annyira sosem mustrálgattam, hogy az életem tegyem fel rá, ma meg már nincs meg. Oka, az előző lakásban, ahol laktunk, nem engedtek vásznat szerelni, a fal meg barack színű volt. A PC-n próbáltam meg kevergetni a színeket, de tökéletes sosem lett. De mondom, ez a dolog már csak emlékeimben él, tehát vitát nem mernék vállalni ezzel kapcsolatban.
Azt viszont én tartom, hogy 3 méter felett nem tudsz különbséget tenni a 720 és 1080 felbontások között. Innentől fogva pedig felesleges a FullHD, logikusan. De ez megint az én véleményem.
zolaas
eszembe jutott a cucc, valami medion volt. Egy olyan emberke, mint pl. öcsém, aki heti egy filmet néz meg, DVD-n, esetleg Divx-ben, bőven hülyének néz bárkit, aki egy heti bérénél többet szán ilyesmire. Valahol megértem. Engem is simán hülyének néz a mostani cuccom miatt, pedig nincs is.De az igénytelenség, vagy igényesség fogalma nem mindenben teljesedik ki. Például egy szarrá tuningolt pár éves Vito-ja van, nekem 20 éves Micra-m
dhcodoki
Az a fajta kombó mozi amúgy engem sem elégített ki, bár különösebben nem vertem a fejem a falba, de tudtam, hogy azért annál jobbat akarok. Mindenesetre egy pár évet kiszolgált. Mondjuk másfeletStubi28
Aztán meg ne bánd!Termi16
Dehogynem értem meg! De nyilván, ha tanácsot adok, nem feltétlen azzal kezdem, hogy nekem jobb van, bár az fél milla volt.
100E-ret el lehet költeni szarul, meg jól. Ezért kértek itt támogatást. Csakhogy az helyett, hogy összedobtatok volna valamit a keretből jött az így szar, meg úgy szar, meg ezt ne vedd, meg azt ne vedd!
De hogy mit vegyen, arra nem érkezett tanács, mármint a kereteken belül mit!szerk:
A 10/9-es példa pedig azért nem szar, mert a vevők nagyobb része még mindíg 100E alatt vesz szettet, és nyilván van ellenpélda is, de azért nem viszik vissza tizesével, hogy ez gáz, hanem használják. Csak az én környezetemből ismerek egy rakat embert, igénytelen kis pöcs mindegyik, akik teljes megelégedéssel használják a szettjüket évek óta.
És eszükbe sem jutott perelni az eladót, mert átverte őket -
törölt tag
válasz
zolaas #50351 üzenetére
Nem sértődtem én meg, ez az egész úgy indult, hogy Stubi28-nak, aki már a 3. körét futotta, írtam, hogy vegye csak meg, amit kitalált, és úgyis tetszeni fog.
Ugyanis kerek-perec megmondta, hogy 100E van neki az egész hóbelevancra, akkor meg felesleges erőlködni, hogy azért csak szart kap, meg ilyenek.
Nyilván el lehet mondani, hogy szerinted, exhas, 250E egy belépő, rendes házimozi ára, amin mondjuk már Ti is elfilmezgetnétek.Valamint lehet javasolni egy cuccot 100E-ig bezárólag, ami tudjuk, hogy kevés, de ennyiből ez a legjobb, amit kihozhatsz.
Nyakam rá, hogy nem jönne vissza, hogy szart ajánlottatok, végtére is belehallgathat ott is, ahol veszi, nemde?Amúgy meg szerintem 100E-ből kihoznék egy cuccot, ami 10 emberből 9-nek tetszene. Az utcáról válogatva természetesen, nem innen, a klubból.
No meg volt nekem 40E HUF-os DVD+5.1 szettem is, valami német márka, és azon is elfilmezgettem hányinger nélkül, szóval no para! Az emberek nagyobb többsége olyan "alacsony" szinttel is beéri, hogy csodálkoznál. Pusztán azért a pénzért a legjobbat akarja, azért fordul ide tanácsért.
-
törölt tag
DLP-s projektoroknál kicsit elmosódottabb képet kapsz, olyan moziszerűbbet, mint mondjuk LCD-nél, a színkerék miatt. Az én projimon a kép szép éles volt, már amennyire az lehet egy proji esetében, tehát nem beállítási probléma volt. Ezt így nem tudom elmagyarázni, látnod kellene.
De ne gondolj valami maszatra. Inkább úgy mondom, hogy a pixelstruktúra egy LCD megjelenítő esetén egyértelműbb, mint proji esetén, valamint messzebbről is észlelhető.
De amire ezzel ki akartam lyukadni, az az, hogy a 720p cirka 4m-ről megfelelt 110-es képátlónál, akkor 50-nél is jó lesz. Ezért nem adtam felesleges pluszt a FullHD-ért.
-
törölt tag
csak helyreigazítás:
32" FullHD Samut adtam el, és használt 50-es 720-as plazmát vettem. A színvilág ég és föld, a pixelstruktúrát meg amúgy sem látom 4m-ről.
Mertem mindezt azért, mert volt korábban egy 720-as DLP-s Optomám, cirka 100-110-es képátlóval, és az akkor tapasztalataim alapján nem tartottam igényt a FullHD megjelenítésre.
(igaz, projin eleve elmosódott a pixelstruktúra)Amúgy új cuccot szinte sosem veszek, mivel elégedetlenség esetén a használtból, jó eséllyel ugyanúgy ki tudok szállni. Újról ez nem mondható el. Ami az új mellett szól, az a részletfizetés és a garancia.
Részlettől amúgy is ódzkodom, a garancia meg sanszos, hogy a lejárat után érne valamit, mikor már nem érvényesíthető. persze ez utóbbira van is és volt is rengeteg ellenpélda, én még, lekopogom, nem futottam bele.
De akkor is spóroltam már annyit az árkülönbözeten, hogy bármit vennék, ami tönkremegy, még akkor is megérte. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #50334 üzenetére
nálam kicsit más a helyzet, de csak kicsit. én nem a birtoklásban, hanem a megszerzésben lelem örömömet.
sokszor, sok esetben volt, most utoljára pl mielőtt megvettem az 50-es plazmámat, hogy remegtem az izgalomtól szinte, és vártam a napot, mikor a falra tehetem.
Ellenben most, hogy meglett, nem b@szik egy öltést se, bár tény, hogy a hiányától szenvednék. -
törölt tag
- Ki vagy te, hogy neked linkelgessek? Na ez az, ahol nálam rezeg a léc. Ha mondanivalójában igaza is van (egyébként meg nincs) a stílus azért nem mindegy.
nem érzem például, hogy Veled kapcsolatban is ez lenne a helyzet, pedig nem értünk egyet.Hát a kábelekre meg most mit is mondhatnék??
De csak halkan kérdem. Előfordulhat e, hogy egy ilyen szett büszke tulajdonosának ajánlatát hallva, esetleg - szigorúan magadban persze - elküldenéd valami egyenlítői tájra nyaralni az illetőt, a felmenőivel egyetemben??szerk : a szett alatt azt értem, hogy feltételezhetően aki ezzel kábelez, annak a motyója is a high high end
-
törölt tag
válasz
#09634560 #50323 üzenetére
Na például az ilyen jellegű hsz-nek van értéke is, és értelme is. Jön a laikus, kiválasztja a Jamo-t, mert hallott róla.
Erre te ajánlasz egy olcsóbbat, jobbat.Igaz, ezt a Proson-t életemben nem hallottam, mármint a nevét, de nyilván hinnék Neked, és valszeg meg is venném.
-
törölt tag
válasz
Stubi28 #50318 üzenetére
Like.
Egyébként ettől még jó ez a topik, én például az utóbbi időben rendszeresen olvasgatom, keresgélem a neten a linkelt cuccokat, időnként szörnyülködök.
Ez a kis flame itt meg jó lenne, ha vita maradna, és nem csapna át veszekedésbe, remélem ezt xtremetuning is hajlandó tudomásul venni, és alábbhagyni a fellengzős viselkedéséből, mert építő jellegű kritikának még a nyomába sem ér. Részletekbe nem mennék bele.
szerk:
Bbéci Lehet, hogy valami madár egy sima 128-asból konvertált fel, ezt utólag nehéz lenne megmondani, de annyit még én is értek hozzá, hogy az attól nem lett jobb
Olyan akvárium meg nincs, amiben megdöglik a hal)
-
törölt tag
Értem amit írsz, de végletekben gondolkodsz.
Hogy a hasonlattal éljek, értsd, pottyantós budi, vagy kannás bor, azért azt nem hiszem, hogy a Jamo bármit is csinálna ebből a kategóriából. Mert akkor mi a Somogyi???
A segítséged akkor lenne igazán értékes, ha a legjobbat próbálnád kihozni a legkevesebből.
Mivel hangfalakhoz nem értek, átváltanám telefonra. (igaz, ahhoz sem)nekem anno az 5800-as Nokia volt a nyerő, mert rohadt olcsón mindent tudott, kb ugyanazt, mint az akkor megjelenő, és 3x annyiba kerülő csúcskészülék, csak kicsit visszafogottabban. (sajna nem ugrik be a neve, kihúzható fizikai billentyűzete volt)
Persze jöttek a telefonguruk, én meg szépen mindent megmutogattam, hogy lám, az enyém is tudja. na nyilván ugyanúgy meg lettem szapulva, mint most itt.
Ui. kiváncsi lennék, ha eladó lennél a saját üzletedben, akkor sem ajánlanád e az olcsóbb megoldásokat? Lehet, hamar felkopna az állad.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #50296 üzenetére
Szigorúan no-offense címszóval:
Ez itt a "Házimozi erősítő - és minden, ami hozzá csatlakoztatható" c. topik.
Miért nem nyittok a szakmabeliekkel, ezzel párhuzamosan egy audiofil topikot, ahol egy bizonyos szint feletti mércét megütő cuccokról esik szó?
Én is tanácsért jöttem ide először, ám oda lyukadtunk, ha megfogadom, akkor most egy cirka 400E erősítőm lenne, mintha ez alatt nem is lenne kategória.Ne érts félre, szükség van a tapasztalatotokra, a hozzáértésetekre, de kicsit néha úgy érzem, el vagytok szállva az igényesség terén.
szerk:
xtremetuning
- Én már ezen túl vagyok, max. azt nem értem, minek írogat ide, ha :
1. Gőze nincs róla
2. "Átlagos" a füle
3. Mindegy, milyen tanácsot kap, Ő lesz az okosabb és belemagyarázza a saját hitvallását.Talán azért, mert ez a topik az egyetlen, mely elvileg a HM erősítőkről szólna, és még véletlenül sem az általad favorizált HE cuccokról.
Senki nem akar, főleg nem én, átlagos füllel okosabbnak tűnni, de linkelj légyszi ide egy hsz-edet, amikor kiajánlottál valakinek cuccot 100E HUF alatt. -
törölt tag
Bbéci én egyetértek az általad leírtakkal (és a többiekkel is), és valszeg én is hallanám a különbséget.
De a legnagyobb tisztelettel! Te pl. azt írod, nem hallgatsz mp3-at. Nos, nekem a zenéim nagy többsége mp3, némelyik (sajna) 128kbps, ezt még én is hallom. De annyira nem csíp a pisi miatta.
Az én zenehallgatási szokásom az kb az, hogy elindítom, és teszek-veszek a lakásba, főzök, takarítok, vagy a vállalkozást intézem.
Nincs egy "süketszobám" egy kényelmes bőrkanapéval, ahol átadhatom magam az élvezetnek, és nem is kell.
De hidd el, a felhasználók többsége ilyen! ránézésre vásárol, és többnyire elégedett.
Szóval azt gondolom, amit írtam, az nem ostobaság, csak egyfajta igényküszöb, ami jóval alacsonyabb a Tiednél. -
törölt tag
válasz
Stubi28 #50256 üzenetére
Stubi felesleges olyan emberkéket kérdezned, akik teljesen más megközelítésből nézik a zene világát.
Az ittlévő T. fórumozók többnyire súlyos százezreket költöttek, és még fognak is költeni a saját rendszerükre, amit Te, vagy én sosem fogunk.
Azt gondolom, hogy Neked egy teljesen átlagos cucc bőven megteszi, így a kiválasztottak is jók lesznek.
Amúgy miért nem gondolkozol falra szerelhető dobozokban?
És most harácsoltam össze EZT mivel a szobám elrendezése ILYEN és nem gondolkodhatom földre állítható dobozokban.
Amúgy maguk a dobozok jók, kis esztétikai hibával, messzíről nem is látható.
Az itt kiajánlott erősítő hozzá pedig majd fél milla újonnan (DENON 3808) persze használtan azért olcsóbb. Nyilván nem veszem meg, nézek használtan valamit 50E-ért és csattogtatni fogom a makkomat, hogy milyen jól szól.
Ahogy elnézlek, Te ugyanez a kategória vagy.
Véleményem szerint ahhoz hallás is kell, hogy észrevedd a különbséget a 100E motyó, és a félmillás között.
És abban is majdnem biztos vagyok, hogy akinek ilyen van, az is valami olcsó, "gagyival" kezdte.
Szal nyugi van, de azért természetesen Te dönts! -
törölt tag
válasz
ginola #50136 üzenetére
Valóban nem, a srác elmondta, a piacon vette anno GBP40 körül. Piac alatt az itteni carboot-saleseket értem, ami az otthoni lengyel, vagy kínai piacnak felel meg, tulajdonképpen egy bazár.
szerk : Mit értesz a kellemetlen magasak alatt?
szerk2 : na így már megtaláltam, gondolom az 1-es a kistestvért jelenti a névválasztásban. Árban nem olcsó ahogy elnézem. Kérdés ér e annyit? (cca 140E HUF az új ára)
Erősítőben mi a max teljesítmény, ami javasolható hozzá? Esetleg tipus?
-
törölt tag
Sziasztok
EZT sikerült tegnap bugáznom, be tudnátok nekem azonosítani hozzávetőlegesen ár és minőség alapján?
megtaláltam a gyártó oldalát, de ezt a tipust nem tudtam beazonosítani,gondolom régebbi modell lehet.Amúgy a dobozok és a hangszórók kifogástalan állapotban vannak, esztétikailag az egyik rostély a felső ívnél kissé kopott/sérült (ezt fel is raktam) valamint a dobozok tetején van kis festék szóródás. Hálisten a rostélyra nem került, szerintem könnyen letakarítható.
Valamint az egyik doboz hátulján lévő reflex lyuk műanyag köpenye kissé ki volt csúszva, de egy mozdulattal visszaillesztettem.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy milyen HM erősítőt ajánlatok hozzá.
Igen, itt most megfordult a dolog, eredetileg erősítőt akartam elsőre, de ez jött. Viszont teljesítmény szempontjából így akkor már nem akarok egy túlméretezett erőművet, ezek a dobozok azt hiszem 100-asok, tehát akkor egy max 80-as HM erősítő kellene? Esetleg nem baj, ha nagyobb teljesítményű lenne a dobozokénál?Gondolom úgyis megkérdeznétek, hát leírom előtte, annak, akit érdekel. 100GBP volt kombóban, a hangfalpár, egy lestrapált KR-A4060 táv nélkül, valamint a speaker selector is mutat némi problémát. A és AB szól, B nem (Ebből kiindulva szerintem az AB ugyanaz lesz mint az A)
Valamint egy íróasztal volt még a pakkban, 3 szintes, fiókos, görgős kivitel, értéke használtan 20-30 font, az új 80-100 körül. Újszerú állapotban.
Na a srác ezeket adta egyben egy 100-asért, ami kb 35E HUF mai középárfolyamon. -
törölt tag
válasz
axwel18 #49990 üzenetére
ITT a szoba azon (jobb) sarka, ahová a hangfal esedékes lenne.
Látható, hogy a szoba középen el kéményszerűséggel van megspékelve, erre lett a TV felhegesztve.
A sarokrészbe pedig belenyílik az ajtó.
Testes ember lévén, így is néha elakadok ki-be járáskor, ha még egy hangfalat bepasszírozok, biztosan összetörök előbb-utóbb valamit
Az általad ajánlott hangfal talán jó lenne, ám kissé drága, illetve én használtban gondolkodom, de mindenképpen rákeresek ebayon. -
törölt tag
Hali, kérdésem a következő, lehet, hogy bután fog hangzani.
Lehet e falra szerelni álló hangfalakat?
Angliai bérlakásban élünk, és az idétlen szobaelrendezés miatt álló hangfalak nem lehetségesek.
Az erősítőm teljesítménye (még nincs meg, de előreláthatólag) 100W+ csatornánként.
Falra szerelhető (wall mounted) hangfalakban nemigen találok olyat, ami 100+ lenne, kisebbet meg nem akarok ugye.
Állóban (floorstand) igen, de az meg valahogy hülyén néz ki a falon. Valami áthidaló javaslat esetleg? Vagy oldjam meg kis teljesítményűvel, és ne tekerjem fel a cuccost???
Teljesen tanácstalan vagyok, légyszi segítsetek
kösz -
törölt tag
válasz
Szabikaa20 #49853 üzenetére
kicsit összekeveredtünk
-
törölt tag
válasz
Szabikaa20 #49846 üzenetére
Nem tudom, mind2 használt. De lehet, hogy később jött ki. Jó magyar forintban, és csak nagyságrendileg, ezek kb milyen értékben mennek, hibátlan állapotban mondjuk?
-
törölt tag
Üdv
Denon AVR 1803 vagy 1906 a nyerőbb? Azt hiszem kb egy kategória és egy ár, szóval? -
törölt tag
válasz
Dorian #49617 üzenetére
remek dolog ez a fogyasztói társadalom.
főleg, hogy egyesek be is dőlnek. nos, lehet páran megsértődnek, de én ezeken csak nevetek. persze a bentley és a mercedes között is nagy a különbség, és ugyanez vonatkozik a suzukira is. na de a vége ugyanaz. el kell jutni A-ból B-be. kérdés, ez mennyit ér meg egyeseknek.
-
törölt tag
persze, mondtam is, no offense, csakhát néha meglepődöm. persze a 450 ójró kicsit más, de ha azt veszem, hogy én egy cirka 10 éves Creative Cambridge Soundworks-el nyomom, és mikor a haverok bejönnek, azt mondják, - AAAAAAA, de jól szól!
na ilyenkor nem értem, hogy hová, meg miért? -
törölt tag
válasz
Szabikaa20 #49612 üzenetére
csak csendben fűzném a privát véleményem hozzá. azok a hangfalak - valószínűleg - mozizáshoz tökéletesek, no de legalábbis jobbak, mint amit a TV tud.
És ugye a minőség, vagy az elvárások növekedésével az ár exponenciálisan nő.
Itt fentebb olvasom, hogy vki 450E körül szán cuccra.
No de kérem! Ez csak film! Vagy zene! Nem az élet pótolhatatlan, nélkülözhetetlen alkotóelemei, szvsz a kocsim olcsóbb volt
persze no offense, csak néha meglepődöm ... : -
törölt tag
válasz
Ed Parker #49585 üzenetére
nézd, én ebayon kereskedek, azért az egy kicsit más. az viszont tény, hogy eleddig 2 cuccot vettem a PH-ról, mindkettővel gond volt, sőt, az egyik ügyem még folyamatban van.
az ebay annyira vevő párti, hogy sok customer visszaél ezzel. egy példa, eladtam egy pár ramot, vevő szólt, hogy az egyik rossz. Én minden ramot tesztelek elküldés előtt, de kompatibilitási okokból előfordulhat, hogy nem megy az illető gépében. Hát mondtam, küldje vissza.
Vissza is küldött egyet, ami nem az enyém.
És nem tudsz mit csinálni, mert benegatívol, vagy ami még rosszabb, lecsillagoz. hát kapott egy csereramot ingyen és bérmentve.
ezzel csak azt akarom mondani, hogy az ebay olyannyira vevőpárti, hogy szinte nem bukhatsz, vagy akkor nagyon balféknek kell lenned. -
törölt tag
válasz
Ed Parker #49574 üzenetére
Majdnem minden cuccom az e-bayról van, sőt megkockáztatom! minden cuccom onnan van. És eleddig semmi gondom nem volt vele. Újabban már kipróbálás nélkül hozom el. utolsó vásárlásom egy 50"-os plazma, lekopogom, semmi gond vele, azon túl, hogy kissé öregecske.
Nem mellesleg 45 napig a paypalon keresztül reklamálhatsz, már ha azon keresztül fizettél.
De ebből a szempontból azt gondolom, az eladók korrektek. A feedbackok (csillagocskák) pedig azért árulkodnak. Szóval én nem parázok.
De azzal tisztában vagyok, otthon a magyarok kicsit mindig "nagyobb kabátban" járnak, mint lehetne.
Én itt kint a feleségemmel 4-5x annyit keresek, mint otthon tehetném, de szinte sosem gondolkodunk újban.
Csak egy példa. Autóban is újat veszel? Pedig ott azért nagyobb értéket bukhatsz, mint egy házimozi szett vásárlásakor.
Az az igazság, hogy egy ilyen cuccra azért vigyáznak a tulajok az esetek többségében. De ha ezt elhozva minden rossz lenne, még akkor is pluszban lennék az ártöbblethez képest, amit akkor buktam volna, ha mindent újonnan veszek. A legkevésbé értéktartó termék ugyanis az új termék.szerk : az új termék vásárlásra egyedül a részletfizetés ösztönöz. gyakorlati tapasztalat, hogy garanciára szinte sosincs igény, még így, használtnál sem.
bár hazudtam, mert a mediaplayerem (WDTV Live!) kicsit sz@rakodik, fagyogat túlmelegedés miatt. Utánanéztem, típushiba lehet, mert google dobott ki hasonló eseteket. De szétszedtem, és doboz nélkül nem csinálja. A doboza meg egy förtelmesen megtervezett vasketrec, persze esztétikusan becsomagolva egy múanyag vázba. Hétvégén újrapasztázom, és megnézem mit mutat. -
törölt tag
válasz
Ed Parker #49572 üzenetére
használtba, e-bayrol a belehallgatás nem mindig oldható meg.
De pl EZT belehallgatás nélkül is el merem hozni annyiért (GBP125 - ha nem ütnek rá)
No meg ebbe bele is tudnék hallgatni, mivel személyesen megyek érte, nem postázható a komplett cucc mérete miatt.
De ha külön vettem volna az erölködőt, akkor könnyen lehet, hogy 2-300 milesre találok csak, annyit azért nem autózok. Ez a szett 70 milesre van, kicsit több, mint 100km, ha jó lesz a vége, annyit megér, hogy leguruljak.
Ha otthon pestre mennék, az sem lenne kevesebbszerk: bár mintha az egyik surround membránja sérült lenne ???
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #49548 üzenetére
Angliában élek, ha az ár versenyképes az itteniekhez, és a posta is megoldható, akkor persze, érdekel.
-
törölt tag
Sziasztok.
nagyon olcsón hozzá tudnék jutni egy Sony STR-DB940 erőlködőhöz, viszont kis testi hibája van. Ezzel kapcsolatban kérném a tanácsotokat.van az A+B kapcsoló, e topik bevezetőjében el is olvastam, mit takarnak, bár 100%-ban nem értettem meg.
A hiba pedig az, hogy A+B, valamint A állásban a motyó kikapcsol. Az eladó 2 éve B állásban hallgatja.
Viszont a topik bevezetőjében azt írják, hogy annak rossz a hangminősége.
Megjegyzem, nem vagyok audiofil. Mit gondoltok? Érdemes megvenni? Valamint mi lehet a baja, és mennyibe kerülhet a javítás?köszi, ha valaki tud esetleg válaszolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest