- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
feketeibiza #49415 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
feketeibiza #49413 üzenetére
Máshol kellene megkérdezned. Egyrészt itt offtopik, másrészt hamarabb kapnál választ.
-
BBéci
legenda
válasz
feketeibiza #49411 üzenetére
Nem ismerem és változtatni sem akarok ezen az állapoton, mert hidegen hagynak a PC-s aktívdobozok.
-
madgie
titán
válasz
feketeibiza #49253 üzenetére
Panelban lakom, a mély több, mint elég. Sztereóra szerintem kevés, a front/rear ugyanaz. A center szvsz árához képest nagyon tiszta hangú, szóval mozira, 5.1-es koncertekre ajánlom (belépő kategórián belül persze), zenehallgatásra csak kompromisszumokkal, én zenét fülesen hallgatok (Superlux HD 668B). Ja, ezelőtt Onkyo SR504E hajtotta a JBL-eket, ez alapján belépő Onkyo-t inkább ne, a mostani Yamahával (RX-V371) sokkal részletezőbb, tisztább hangú.
Patice: még lehet sok is
Mindenesetre az utóbbi évek csere-beréi közül a mostani erősítőcserém az, amit nagyon nem bántam meg.
Sanci38: hupsz, tényleg, a 7x7 szoba már lehet sok neki
-
törölt tag
válasz
feketeibiza #49191 üzenetére
Köszi.
Egyik HM kedvelő ismerősöm nyúz vele hogy az Onkyo 607-ét hidba akarja kötni a frontot a Surr kimenettel,mivel csak egy csatlakozója van a hangfalon, egy SAL hangfalat hajtana vele.. -
holodp
aktív tag
válasz
feketeibiza #49196 üzenetére
Nincs okom kötekedni.
Természetesen ki lehet szűrni, de zavaró.
Nem az ékezetek hiánya zavar, inkább, hogy a "nem" szót általában nem írod külön, meg az igekötők is rosszul vannak tagolva.
Ne hagyjuk már meghalni szép nyelvünket.
Na, többet nem írok ezzel kapcsolatban, ígérem. -
MaTTeS
senior tag
válasz
Magával a helyesírásoddal nincs baj, csak használj vesszőt, kezd a mondatokat nagybetűvel és rakj írásjelet a mondatok végére. Köszi
-
ricsik
őstag
válasz
Nekem is angol billentyűm van, az ékezeteket 10-ből 3x találom el, az agyamra megy, de mindig javítom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
feketeibiza #49192 üzenetére
nem azt mondtam.ugyanolyan rossz az összesben.
de valami brutálisan felborult hangképe van az 500asnak.még jobban felborult a 400asnak.ami ott még tökös,dögös,az már nagyon sok az 500asból.
szerintem
)
-
holodp
aktív tag
válasz
feketeibiza #49173 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de nem figyelnél kicsit oda a helyesírásodra?
Rossz így olvasni, és ennek előbb vagy utóbb általában az a következménye, hogy nem olvassák el, amit írsz, és így esetleg nem kapsz választ kérdéseidre. -
bajnokpityu
félisten
válasz
feketeibiza #49182 üzenetére
hangban viszont sztem a 400as a "legjobb".300as nem elég tökös,500asban meg már nagyon elborul a légtérfogat és a membránméret aránya.plusz az összesben gyárialg borzalmas a magas.kisebb és rosszabb,mint a többi.
ricsik:nem a ph húzza alá,hanem a böngésződ
-
törölt tag
válasz
feketeibiza #49184 üzenetére
Ha már elektromüszerész vagy: hidkapcsoláshoz mi kell?? Házilag megoldható vagy szakemnerre kel bízni?
-
ginola
addikt
válasz
feketeibiza #49182 üzenetére
Miért lennének azok?
-
törölt tag
válasz
feketeibiza #49177 üzenetére
Az a lényeg hogy neked tetszen..
"a legrosszab választás házimozi erősitőt stereoba használni!"
Ez így ebben a formában azért nem igaz: az én HM erősitőm is simán vállalható sztereóban használva. Igaz egy indulónak harmadáron -100-150 ezer HUF-ért) vett sztereó leelőzi. -
ginola
addikt
válasz
feketeibiza #49178 üzenetére
Nem használom őket, eladósorba kerültek.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
feketeibiza #49169 üzenetére
Nálam lévő Sony sztereó 2x70W-ot tud. 30-40%-os hangerőnél már szétszedi a szobát Concept 6-okkal.
(#49170) madgie
Ezt kikérem magamnak, 20 vagyok, de nem süllyedek le olyan szintre. Viszont a plázacicák és divatmajmok körében elég elterjedt. -
ginola
addikt
válasz
feketeibiza #49173 üzenetére
Nekem pl 400as Valdusaim is vannak.
-
törölt tag
válasz
feketeibiza #49165 üzenetére
HDCD: High Definition Compatible Digital, egy CD lemez kódólás amely javítja a hang minőségét szabvány audio CD-k-nél jobb minőségűre, a HDCD kódolja megfelelő 20- bit értékű adatokká a 16-bites digitális audio jelet, ami segítségével saját jelfolyamot hoz létre. vannak HDCD lejátszók és lemezek is. Ha dekóder és a lemez együtt, akkor HDCD hangot kapsz, de ha nincs dekóder, a lemez akkor ios lejátszható lejátszható, mint egy hagyományos CD.
Specifikus: ha ez azt jelenti hogy csak házimozitól szól, hátigen,azzal foglalkozunk,az a topik témája. De egy azonos árú sztereó rendszer simán lealázza hangzásban a Marantzot. Emlékezetem szerint senki nem birálta a rendszered, mert az hogy nem HD-képes,ez tény és nem egyfajta minőségi mutatóként mondtam/uk hanem hogy nincsenek benne dekóderek. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
feketeibiza #49169 üzenetére
Én most polk audio-t hallgatok az RTi szériából.
Ennek jobban tetszik a hangja.
Sztem a 80W nem kevés csatornánként.
-
Dorian
félisten
válasz
Nagyobb bitmélységű (18-20bit) CD formátum. Nem terjedt el a közhasználatban.
milyen
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Nekem is voltak wharfedale dobozaim,igaz nekem a diamond 9-es,10-es szériából,nemrég adtam el én is őket,nem volt velük baj,csak jobbat akartam.
-
BBéci
legenda
válasz
feketeibiza #49149 üzenetére
Dupla volt.
Nálatok is döcögős az oldalak betöltése? -
BBéci
legenda
válasz
Áruld el, Te mit értesz HD audio szabvány alatt?
Mert mi és mindenki más a Dolby TrueHD és a DTS-HD MasterAudio formátumokat. Márpedig ezek kizárólag HDMI-n közlekednek és belépő kategóriás készülékeken, hangdobozokon nincs értelme megszólaltatni őket. Nem érzékelhető a bennük rejlő többlet. -
törölt tag
válasz
Nem ,és nem tud HD-t. Különben pl. kiirná a kijelzőre is.
És a készüléked úgy tudna HD-t hogy analóg módon 8 RCA vezetékkel kötöd össze, -Pl HDI Duune Max vagy Samsung BD7000- akkor a lejátszó dekódolja a HD jelet. De ennyi erővel minden analóg bemenetes az lenne.
Egy jó rendszer hangosan se orditja le a fejed,úgy értem tud hangos lenni,de akkor is tisztán érthetőek a párbeszédek és nem torzít, és viszont: halkan is tökéletesen jól érthető minden, a nagy hangerő és teljesítmény nem játszik nagy szerepet és nem válik a házimoziban elsőrendő szemponttá.
Tisztelem a szakmád és a hozzáállásod, és ajánlom az 1. sz. hsz elolvasását.Valamint köszönjük a segitőkészségedet a többiek nevében! -
Ed Parker
nagyúr
válasz
feketeibiza #49148 üzenetére
Nem vagyok tisztába a használtpiaci árakkal és furcsa volt hogy 5.1-es hangfalszettet kapsz 100ezerért és még egy marantz erősítőt is.
Itt rögtön két dologra gondoltam:
1:piaci ár alatt vetted meg bőven
2:ez a cucc ennyit ér -
bajnokpityu
félisten
válasz
optikán,koaxon nem meg át a hd.
ez az erősitő feldolgozni nem tudja a HDt.csak analógon tudná fogadni a dekódolt HD audio jelet.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
feketeibiza #49144 üzenetére
ad 2. azon a malacon nincs hdmi.akkor hogy tudná a HDt?????
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Ez amit leírtál,ez mind került 100ezer JMF?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
tudja a HD audio szabványokat: csak épp semmit nem profitál belőle...
Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest