- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
2o1i
senior tag
Sziasztok!
Volna kis gond. Pio VSX-421 erőlködőmnél egy furcsaságot vettem észre.
Hangerőszabályzáskor pattog a hang. Távirányító, vagy a tekerő mind1 neki.
Ahány egységet számol szabályzáskor annyi pattogás van.A dolog furcsasága az, hogy ha pl a rádió része szól, ott nincs pattogás.
Rákötöttem a TV-t. Ott se hallani.
Csak PC-n hallani.
Optikai kábellel van rákötve, de próbáltam már RCA-Jack-el is, de mit sem számított. Mind2-vel pattog.De itt sem egyszerű a dolog.
Mp3-nál egyből pattog, mind1 neki h winamp v. media player.
Ha youtube-on hallgatok vmit ott is csinálja.
Avi-knál szintén pattog, de pl mkv fájloknál még nem hallottam.Azt vettem észre, hogy leginkább olyankor csinálja amikor mély hangok is szólnak.
Legdurvábban bármely subwoofer tesztnél hallható.
De szigorúan csak hangerőszabályzásnál!Van amikor elindítok v leállítok zenét, filmet akkor is pattan egyet a hang.
Kipróbáltam az alaplapi hangkarit is, de szintén jött a jelenség.
Mehet gariztatni a cucc?
-
2o1i
senior tag
Most néztem angol oldalakon, hogy ott ez a roth cucc olcsóbb a jamo sub 210-től meg az onkyo skw-208-tól is...
Valami sztem nem kóser vele.
-
2o1i
senior tag
válasz
T-Tboy #48544 üzenetére
Ezért is kérdeztem itt, mert innen a gép mellől nehéz dönteni.
A gyártó oldalán nincs nyoma se a 300W-nak. Én is csak a webshopban láttam a 300-at.
-
2o1i
senior tag
Még mindig nem tudok dönteni, de azért köszi a segítséget!
-
2o1i
senior tag
válasz
axwel18 #48506 üzenetére
Uhh nem semmi!
De egy kb 3,5x5 méteres szobába nem lenne túlzás?Amúgy ezen az oldalon láttam ezt. Megér ennyit, vagy már őskövületnek számít?
-
2o1i
senior tag
Sziasztok!
Vettem nemrég újonnan egy Jamo SUB 210-es mélynyomót, ami 1 nap használat után elkezdett döglődni. Vissza is küldtem, de cserélni nem tudták és visszakapom a pénzt.
A teljesítményével meg voltam elégedve amíg jó volt, viszont kissé elszállt a bizalmam.Nem vagyok túl járatos a témában. Néztem jó pár mélyet, de dönteni igen nehéz, pláne h csak némi műszaki adatot látok.
A kiszemelt példányok:
- Onkyo SKW-208
- Cambridge Audio Sirocco S90
- Harman Kardon HKTS 210Az a bajom, hogy mindegyik terméknél más adatok vannak megadva, így elég nehéz összehasonlítani őket.
Cambridge 65W erősítővel, Onkyo 120W folyamatos, Harman 200W RMS (mint a Jamo 210-es).Melyiket?
Vagy ha tudtok ezektől tuti jobbat nagyon max 50 ezerig...
Főképp filmnézésre és játékra kell.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest