- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Viper26 #49365 üzenetére
Semennyire. Összedugod, rárakod a bemérőmikit az állványra, aztán lecsekkolod, jó-e, ha nem, finomítod (nekem a centert large-nak állította, átlőttem small-ra, illetve a crossover frekit átállítottam a szokásos 80 Hz-ről 100-ra, mert a SCS 178 kis dobozai 90-100 Hz alá nem tudnak menni) . Ezt a készüléken látod, nem a tévén, ennyi. Engem cseppet sem zavar, egyedül akkorérzem egy kicsit az OSD hiányát, amikor meg akarom nézni, milyen hangsáv megy: ehhez most meg kell nyomnom az info gombot (asszem) háromszor és akkor írja ki a bemenet helyett. De különben tök felesleges, mindkét lejátszómon (PS3, Popcorn Hour A-210) egy egyszerű info gomb (PS3-on select) és egyből írja a pontos videó- és audiótulajdonságokat.
-
madgie
titán
válasz
Viper26 #49335 üzenetére
V371-en nincs OSD, jó, ha tudod! Engem nem zavar, de lehet mást igen
bajnokpityu: nekem már ennél is egyszerűbb lesz, egyszer ugyan beállítgattam mindent, de a Logi Harmony távirányítóval tényleg egy gomb és azt csinálja meg, amit bemakróztál neki
(persze míg beállítgatod, az ne mkét perc, de tényleg bekapcsolja a tévét átvált HDMI1-re, az erősítőt is oda állítja ahová kell, bekapcsolja a Popcorn Hourt is, oszt uccu neki... tudom, lustaság a köbön)
-
Tamoo
nagyúr
-
Termi16
őstag
válasz
Viper26 #48634 üzenetére
Az erősítő a saját kategóriájában nem rossz, a hangfalszett nem túl jó, inkább vennék a topikban már jól bevált darabok közül (kicsit visszaolvasva találsz rengeteg infót, nagyon sokan ebben az árkategóriában vásárolnak), a sub pedig nagyon gagyi.
De kellene néhány adat, pl mekkora helyre kell, mire használnád legtöbbet...
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest