- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
Thuglife #14917 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezeket a hozzászolásokat: 14910-14914
Azért ha nincs kedved megnyitni, elmondom, hogy az illető akart venni egy 5.1 rendszert egy erősitővel, packba adnák, én meg írtam, hogy én mást választaNÉK. Kurvára nem tudom megvenni, de ha annyi pénzem rá, már mást VENNÉK.
-
törölt tag
válasz
Thuglife #13976 üzenetére
Én az Eichmann Topperen rosáltam be, a lap alján. Ennek legalább nem olyan durva az ára, 24 ezer pénz egy 6-os csomag. A hangfal tetejére, vagy elé lehet rakni és elnyeli a nem kívánt rezgést.
-
Gabor970
addikt
válasz
Thuglife #13817 üzenetére
én azt nem tudom, mi lehez az az "aktív suba" ?
Azt gondolom valami olyan szőrös-bőrös felsőruházat, ami mondjuk magától ráugrik a hátadra bizonyos kinti hőmérséklet alatt. Ennek lehet a butább verziója a passzív suba, azt neked kell manuálisan felvenned, és az is a te dolgod, hogy milyen hidegben fázol... -
Vidala
senior tag
válasz
Thuglife #13587 üzenetére
A Quantum-on én is gondolkoztam már milyen lehet, mert az már nem az alap ketegória. Ettől függetlenül a frekvencia tartományának specifikációja azért kételyeket ébreszt bennem (persze miért éppen erre írnának reális számokat, azt nehéz lenne magyarázni a többi modelljükhöz képest).
-
P.Zoli22
tag
-
ricsik
őstag
-
BBéci
legenda
válasz
Thuglife #13055 üzenetére
Az R&B egy összefoglaló műfaj, beletartozik a soul is olyan előadókkal, mint Oleta Adams, Patti Labelle, Aretha Franklin, Chaka Khan és még jónéhányan akiknek a hangja operaénekesekkel vetekszik. Nos Őket színezetlenül, megszólaltatni kevés belépő és alsó középkategóriás AV erősítő képes. Inkább azt mondom, egyik sem. Tehát a komolyabb készülékeket igénylő stílusok közé tartozik.
-
cekkk
veterán
válasz
Thuglife #12839 üzenetére
Én egyszer akartam tőlük vásásrolni, de mivel bolti garanciát adnak mindenre így felejtős. Szürke importból származó áruk vannak náluk, ezért tudnak olcsóbbak lenni. Ha nem pesti vagy, akkor felejtős az ott vásárlás. Én debrecenben lakom és ha elromlana amit ott vettem két kör pesti utam lenne, vagy futár, és inkább úgy döntöttem olyan helyről veszek ahol 1-2 ezerrel drágább de hivatalos magyar garanciát kapok.
-
ricsik
őstag
válasz
Thuglife #12595 üzenetére
Bakker a AVR 155 tényleg nem tudja a HD-t pfff.
Mindenki Onkyót ajánlja, tudásra árra nekem is nagyon tetszik, de külalakra?
Nagyon nem. Tudom nem az az érdekes, de nekem számít. Pláne, ha ezeknél a gépeknél tényleg csak apró minőségbeli különbségek vannak. Akkor már olyat veszek, ami tetszik isLényegében tehát az a javaslatotok, hogy kategórián belül majdnem tök mindegy mit vesz az ember, ami tetszik azt "jóvan" ?
-
BBéci
legenda
válasz
Thuglife #12416 üzenetére
Az alul még nem azt jelenti, hogy lefelé néz.
O_L_I
Nem a reflexnyílás miatt szokás falaktól 70-80 centi távolságban elhelyezni a hangdobozokat. A teljes hangtartományra negatív hatással lehet a falak, bútorok, sarok közelsége, ráadásul a térhatást, a sztereó (házimozi) színpadot is szűkíti. laposítja.Azt is kipróbáltuk, hogy a hangdobozok között lévő tévé is rendesen rontja a hangzást, lévén hatalmas sima, merev visszaverő felület. Zenemániás haverom két rendszert állított össze, egy olcsóbbat mozizáshoz és egy hiperszuper (csak a Siltech kábelek millió fölötti összegbe kerültek) sztereót, egy másik szobában zenehallgatáshoz.
-
O_L_I
őstag
válasz
Thuglife #12404 üzenetére
Hát egy KEF C7 szettet szemeletem ki először de aztán utána olvastam a Swans Diva 4.2-nek és nagyon igéretesnek tűnik, úgyhogy még nem eldöntött lényeg hogy front reflex portos legyen ugyanis alapvető problámám a Victával hogy nem tudom megfelelően elhelyezni (főleg a jobboldalit) és ez a méyleken igen csak hallatszik.
-
vtechun
veterán
válasz
Thuglife #12273 üzenetére
na, az érdekelne engem is, hogy mitől reflex? mert lyuk az nincs rajta emlékeim szerint.
A képen látható két lyuk be van tömve, illetőleg szerintem csak a műanyag előlapon van mint dísz, mert mögötte fa van, gondolom az már az a fa amibe rögzítve vannak a hangszórók is. -
defiant9
tag
válasz
Thuglife #11652 üzenetére
Hangfalaknál is van olyan hogy folyamatos/maximális terhelhetőség, erősítőnél is lehet ilyet értelmezni, kondenzátor van benne, pillanatokra le tud adni nagyobb teljesítményt mint amit felvesz a hálózatból, így teljesíthető a marketingesek igénye is a rámatricázott wattokról.
-
tibismart
csendes tag
válasz
Thuglife #11645 üzenetére
ja bocs már látom
akkor emögé még kell egy ilyen kicsike -
Gabor970
addikt
válasz
Thuglife #11635 üzenetére
na tényleg, mekkora egy gagyi ez a pioneer is, hogy ilyent kiír az adatlapba! Kitalálta a perpetum mobile-t, felvesz 260W-ot, de tud csatornánkint 130W-ot, vagyis 5X130W=650W. Ezt még Tesla bácsi is megirigyelte volna, Egely György meg egyenesen elszalad venni egyet, hogy szétszedje.
-
dabadab
titán
válasz
Thuglife #11389 üzenetére
Azert ovatosan ezekkel a specifikaciokkal, latszik, hogy teljesitmenyre vannak optimalizalva, mert a paraszt azt erti, hogy "100 watt", ezert ugy kell eladni, pedig ez igy ranezesre kb 5x10 wattos erosito, ilyen teljesitmennyel hasznalva valoszinuleg teljesen normalis THD-t produkal.
-
Rejtőfan
csendes tag
-
Vidala
senior tag
válasz
Thuglife #11211 üzenetére
Valóban, csak lemaradásban vagyok a hsz-ok olvasásával. Most behoztam.
Én sem hiszem, hogy jelentős különbség lenne közöttük, talán a szolgáltatásaikat kell még figyelembe venni (meg azt, hogy melyik tetszik).
Persze bevallom mikor a sajátomat vettem, bennem is munkált a H/K + JBL párosítása, de azért is csak egy volt a különböző érvek mellett.
Viszont épp BBéci által linkelt Lexicon és Revel cuccok honlapjának az alján is a Harman címke díszeleg, úgyhogy azok is biztos jók lennének. -
gg72
veterán
válasz
Thuglife #10984 üzenetére
Vonzóak ezek a Polkaudio-k, csak ez egy olyan szoba, ahol polc sincs, az első sugárzók a falon vannak a TV mellett egy falitartón, a hátsók pedig állványon. Sajnos polcra nem tudom tenni őket.
Így valszeg marad minden, ahogy volt.
Egyáltalán szerintetek vannak hallható előnyei a HD hangformátum(ok)nak egy átlagos rendszer esetében?
Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest