- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Erről bárkinek valami véleménye, tapasztalata?
Manta Turret Home Theater System MM4200
[link]Nemrég halt meg a Genius Home Theater-em és nem szánnék komoly vagyonokat az 5.1-re.
-
Levin01
őstag
Erről van valakinek véleménye vagy tapasztalata?: Wharfedale Vardus VR-250 5.1 150K-ért
Valszeg egy Onkyo 508-as hajtaná. 80%-ban filmezésre, 10%-ban zenélésre, 10%-ban játékra számítógépre kötve lenne használva.
[link] -
Levin01
őstag
Sziasztok!
Genius Home Theater szettem már nem szolgálja ki az igényeimet így cirka 6év után és úgy döntöttem, hogy "picit" komolyabb cuccot veszek utódjául
5.1-es Házimozi erősítőben mit javasoltok 55-75ezer Ft között? Onkyo, Pioneer, Harman Kardon, Yamaha, Denon?
Ezt néztem ki hangfalszettnek: Wharfedale Vardus VR-300 5.0 [link]
-
Levin01
őstag
válasz
Vidala #14589 üzenetére
Eddig egy 4éves Genius Home Theatert használtam integrált Realtec-re kötve.
Ebből szeretnék egy értelmesebb 5.1-es erősítőre és valami Home Theaternél jobb hangfalrendszerre váltani SoundBlaster X-Fi-ra kötve.
Azt ne mondjátok, hogy nem lenne érezhető a minőségbeli javulás mert falnak megyek -
Levin01
őstag
válasz
Vidala #14569 üzenetére
Szolgáltatásban mi az amire nekem feltétlenül szükségem van?
HK ezeket tudja: Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS 5.1, DTS 96 24, DTS NEO6, DTS-ES
Onyo meg ezeket: TS, DTS 96/24, DTS-ES Discrete/Matrix, DTS Neo:6, Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Pro Logic IIxmkv anyagról való lejátszáshoz mi a legfontosabb?
-
Levin01
őstag
Most kicsit elbizonytalanodtam, hogy Onkyo vagy HK erősítőt vegyek.
Nagyjából 90ezer a limit ebbe a következők férnek bele:Onkyo TX-SR508 vagy
Harman Kardon AVR-155Mindekttő 85-90K között van.
Hangminőségben a HK-t jobban dícsérik.
A következő célra lenne: 90%-ban .mkv filmek lejátszása számítógépről SB X-Fi hangkariról optikai csatlakozással illetve PS2-ről Guitar Hero, 10%-ban zenélgetés 320kbps MP3-akkal szintén a számítógépről.
-
Levin01
őstag
válasz
#09634560 #14370 üzenetére
Nincs semmi bajom vele, de mivel nem tudok/akarok többszázezret rákölteni a dologra, ezért megnézem, hogy 60 és 100K között mi a felhozatal. Ha lehet 60-ért is jót venni akkor miért 90-ért vegyek?
Ettől függetlenül eddig a Mission a legesélyesebb mert nagyon arra buzdít a fórum -
Levin01
őstag
Erről vélemény?
Echotech E-808
[link] -
Levin01
őstag
Erről valami vélemény?
Sony SS-FCR6000
[link] -
Levin01
őstag
Köszönöm a kiigazítást
Amiket belinkeltem Pioneer erősítő és Wharfadale hangfalszett arról mi a vélemyéned?A kettő együtt cirka 150K-ból megáll. Többet nem nagyon szánnék rá.
Eddig egy Genius Home Theater 5.1-es hangfalszettem volt integrált hangkarira kötve. Ahhoz képest már ez is hatalmas minőségbeli javulás lenne. -
Levin01
őstag
Ja, erősítőnek meg ezt néztem ki:
[link]PIONEER - VSX-519V
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Szeretnék a 16m2-es szobámba egy kellemes hangzású hangrendszert.
SoundBlaster X-Fi hangkártyára szeretnék egy 5.1-es házimozi erősítőt kötni optikai kábellel és a következő hangfalszettet néztem ki.
[link]Szerintetek megfelelően beszólná ez a szett a szobát szép minőségben?
Ehhez a hangfalszetthez szükséges mélyláda?Előre is köszönöm a válaszokat
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest