- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Deadzone41 #48091 üzenetére
5.1-es hangnál mindegyik diszkrét tartomány ugyanúgy, mint a sztereónál: külön csatornák alkotják az 5.1-et, ebből egydeül a .1 jelét lehet helyettesiteni, de az is egy szükséges elem, nélküle félkarú óriás a rendszer.
Centerhangszóró meghatározója a rendszernek (itt most 5.1-ről van szó,a sztereó szétosztása más tészta) az határozza meg a hangzást 60-70%-ban.
Patice: valóban szétossza de térérzet nem jön létre nélküle. -
Tomics
addikt
válasz
Deadzone41 #48091 üzenetére
5.1-es hangnál a centerből szól az összes beszédhang. Szóval ha 5.1-be nézed és nincs center, akkor nem hallod mit beszélnek
-
szmegma
aktív tag
válasz
Deadzone41 #18778 üzenetére
Viszont az AMD oldalan a 4830-tol 4890-ig es tovabb az 5000-es szeriaban a HDMI supportnal irja a True-HD es DTS-HD tamogatast. Szoval en sem tom. Milyen kartyad van?
-
Deadzone41
őstag
válasz
Deadzone41 #18778 üzenetére
nah vére rájöttem: ha benyomom az erősítőt tv nélkül a catalyst akkor is azt hiszi hogy van rákötve tv ezért ilyenkor duplikálni kell a pc-monitort hogy azt higgye a tv is be van kapcsolva XD elég kókány megoldás de működik...
-
szmegma
aktív tag
válasz
Deadzone41 #18776 üzenetére
Mennyit szoptam ezzel en is. Par napja viszont ha kikapcsolom a TV-t akkor is megmarad a HDMI-n levo kimenet az erositovel es minden frankon megy.
Annyit butykoltem, hogy a hangbeallitasoknal a LEJATSZAS ful alatt ugyebar ott szerepel a listan az osszes eszkoz amit a gep erzekel. Itt en a HDMI OUT-ra nyomtam egy BEALLITAS ALAPERTELMEZETT (KOMMUNIKACIOS) ESZKOZKENT. Nem tudom ez volt a jo huzas vagy csinalatam mast is de jelenleg nalam mukodik.
A hofokot rogton azutan nezted meg, hogy kikapcsoltad az erositot? Csak viccelek.
Nalam hideg.
-
BBéci
legenda
válasz
Deadzone41 #13529 üzenetére
Érdekes eredmények is szoktak születni az automatikus kalibrációval. Egy biztos, a szoba akusztikai jellemzői nagymértékben befolyásolják, megzavarják az EQ-kat.
Specifikáció szerint 28, saját méréseim szerint 35 hertzig lineáris hangú állódobozaimat szintén SMALL-nak tekinti és 40 hertzen vágja az Arcam. Ilyen még nem volt, a összes eddig nálam járt erősítő (volt vagy 10-12) LARGE-ra állította. Viszont a rendszer hangzása kiváló, nem tudok belekötni.(#13531) Thuglife
Nem hinném,hogy az okozza, de egy próbát megér. -
Thuglife
senior tag
válasz
Deadzone41 #13529 üzenetére
A mélyláda keresztváltóját max-ra állítottad (legmagasabb értékre) miközben kalibráltál?
-
BBéci
legenda
válasz
Deadzone41 #13386 üzenetére
Számítógép és operációs rendszerek terén nem vagyok szakértő, fogalmam sincs, mi okozhatja a jelenséget. Ha egy mód van rá, nem kötök számítógépet tévéhez, erősítőhöz.
-
BBéci
legenda
válasz
Deadzone41 #13383 üzenetére
Cseréld meg a hangszórók kábeleit!
-
BBéci
legenda
válasz
Deadzone41 #12455 üzenetére
Itt látom jobboldalon a Házimozi Stúdió hirdetését, szerintem ők a legjobbak.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Deadzone41 #12453 üzenetére
Aymara,Streemaudio,Hifibarlang....stb
-
O_L_I
őstag
válasz
Deadzone41 #12427 üzenetére
Ha kiváncsi vagy hogy szól minden további nélkül eljöhetsz meghallgatni. Kb az erősítő is stimmel mer az sr608 egy hangyabokányival jobban szól.
-
O_L_I
őstag
válasz
Deadzone41 #12425 üzenetére
Néhol emleggték hogy kevés benne a méy. Én a biampban (kettős erősítés) hajtom onkyo sr607-el és filmek közben szub nélkül is remeg a szoba tehát nem nagyon tudom hogy mások mihez hasonlítják a mélyet. (még mielőtt valalki megszól nem azt mondom hogy nem kell hozzá szub de nélküle is tisztességesen helytál)
Amúgy pörgős zenéknél is egyben van a hangja nem mosódik össze de én pl jazzt is szoktam rajta hallgatni és meg vagyok vele nagyon elégedve.Hogy miért cserélem azt kicsit lentebb elolvashatod de föleg azért mert rámjött a válthatnék
-
O_L_I
őstag
válasz
Deadzone41 #12422 üzenetére
Kicsit had raklámozzam a sajátot is
Onkyo SR608 =134k
Heco Victa 500 5.0 =legyen 80k
Infinity Classia sub =50k
=264k + a kábelezésre számolj kb egy huszast.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest