- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
tibismart
csendes tag
válasz
Thuglife #11645 üzenetére
ja bocs már látom
akkor emögé még kell egy ilyen kicsike -
tibismart
csendes tag
válasz
hattorihanzo #11571 üzenetére
nem túlzó egy kicsit az a "föléírt" 99.900-as ár?
-
tibismart
csendes tag
Én is egyetértek a topic átnevezésével.
-
tibismart
csendes tag
Szerintetek nem túlzó a Dali Concept SUB 150e Ft-os ára? (mármint a típuscsalád többi tagjához képest, a 2front és a center került kb160e-be)
Onkyo 608-hoz, Concept 6-os frontokhoz, Concept 2-es surroundhoz és a Concept centerhez nem lenne elég egy kissebb sub egy 22m2 -es szobába?
Esetleg tudnátok ajánlani konkrét típust is 50-80e Ft körül?
Előre is köszönöm! -
tibismart
csendes tag
válasz
BWizard77 #10683 üzenetére
mintmár írtam ez nekem működik, így neked is kellene
ha az erősítőt bekapcsolom, a monitorról eltűnik minden, csak a windows háttér marad ott (elsődleges monitorról átvált másodlagos kiterjesztett asztal módba)!
és ilyenkor a tévén lévő képen át tudod állítani a monitort elsődlegesbe? -
tibismart
csendes tag
válasz
BWizard77 #10674 üzenetére
Nekem is hasonló a konfigom, csak egy 308-as onkyo és egy HD5870-es ATI, és ha nem figyelek oda, hogy mi az elsődleges akkor csinál érdekes dolgokat, de ha csak egy monitoros rendszernek állítom be (és az az egy a DVI kimeneten csatlakozik) akkor nem szabadna , hogy újra eltünjön az elsődleges kép...
Egyébként én beállítottam egy hotkey-t a swap-re így gyorsan tudok korrigálni...
Talán próbáld meg a 10.4-es Catalyst-al, a 10.5-ösre elég sok a panasz... bár nekem alapvetően jól működik
Esetleg az Onkyon kapcsold ki a HDMI control-t... -
tibismart
csendes tag
Ez érdekes nekem pont fordítva volt a C7-es nél nem éreztem elégnek a mélyet, de hozzá kell tenni, hogy azt a tatabányai MM-ben hallgattam egy (az eladó bevallása szerint is) gyengusz, asszem Philips cuccon. A Dali hangja (ezt már a budaőrsi MM-ben hallgattam) sokkal teltebb volt. Nem nagyon értek ezekhez a cuccokhoz, de az volt az érzésem, hogy a Dali sokkal szélesebb frekvencia átvitellel dolgozik, pedig a specifikáció szerint éppen a C7-esnek szélesebb ez a tartománya...
Ha biztosra akarsz menni akkor be kell vinni a saját erősítőt és azzal meghallgatni a kiszemelt hangfalakat (persze akkor sem fog úgy szólni mint otthon).
Mindenesetre én nem bántam meg a C6-ost itthon is nagyon jól szól még a kis 308-asommal is. Ma csak délelőtt volt időm "bejáratni" egy kicsit, de olyan érzésem volt mintha koncertteremben lettem volna. Rendesen "libabőrős" lettem amikor megszólalt Vivaldi tavasza.
Az is igaz, hogy nekem ez az első ilyen komolyabb cuccom, ezelőtt én is elvoltam a jobbnál-jobb műanyag házimozi szettekkel... -
tibismart
csendes tag
Megfogattam a tanácsotokat elmentem és meghallgattam jó pár hangfalat (C5,C7,S606,Balboa,Dali C6,...)
Igaz én nem vittem el az Onkyo 308-ast. (ezért is kérdeztem a véleményeteket, hogy elegendő lesz -e a Dali-hoz)
Végül a C6-os jött be a legjobban és megvettem az MM-ben 0-ás THM-re. Ahhoz képest, hogy az egész szettet tavaly akcióban már 140 körüli áron is akciózták nem volt olcsó. 125-be volt a két front és 38-ba a center, 20 hónap alatt csak kicsengetem valahogy.
Reményeim szerint ma fogom rendesen itthon is kitesztelni. -
-
tibismart
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Onkyo TX-SR308-ast.
Kérdésem, hogy milyen 5.0-ás szettet ajánlotok hozzá a 120-140 ezres árkategóriában (mozi/zene-60/40)?
Ahogy visszaolvastam a Jamo S606-ot már ajánlotta valaki, esetleg egyéb javaslat?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest