- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
Deadzone41
őstag
felmerült bennem 1-2 anomália:
az 5.1 es tartalmaknál a forrás határozza meg hogy mi szóljon a mélynyomón, vagy a rendszer keresztváltója? ha a forrás határozza meg akkor a keresztváltónak csak stereo módban van beleszólása a dologba?elhagyható elem a center sugárzó? én a rendszeremen stereo tartalmaknál egyáltalán nem hiányolom hogy nem szól a centerből semmi, ugyan úgy szépen össze ér a hangkép, a dialógusok, énekek középről szólnak. egy jól elhelyezett front párnál nem inkább csak ront a plusz egy elem a képben? vagy a hangmérnökök a sokcsatornás felvételeket úgy alakítják hogy feltétlen szükséges a center sugárzó?
-
Deadzone41
őstag
válasz
Deadzone41 #18778 üzenetére
nah vére rájöttem: ha benyomom az erősítőt tv nélkül a catalyst akkor is azt hiszi hogy van rákötve tv ezért ilyenkor duplikálni kell a pc-monitort hogy azt higgye a tv is be van kapcsolva XD elég kókány megoldás de működik...
-
Deadzone41
őstag
-
Deadzone41
őstag
Üdv!
lehet valahogy használni az av erősítőt úgy hogy ha nincs bekapcsolva a tv és hdmi-n a pc-re van kötve? valahogy sehogy nem jön össze.
más: az normális hogy az erősítő kikapcsolt állapotában is ugyan olyan meleg mint bekapcsolva? -
Deadzone41
őstag
üdv!
meg tudná valaki mondani hogy az Audyssey miért állítja a Qln hanfalaimat smallra és a Qln mélynyomóm keresztváltóját 40hz-re? a dinamikus eq-t ha meg bekapcsolom annyi a mély hogy házat lehetne bontani vele a többi tartomány meg sehol. ez a mikrofonos kalibráló cucc a belépő erősítőknél csak bohóckodásra van és nem ér semmit? -
Deadzone41
őstag
Üdv!
lehet nem témába vág de itt gyorsan válaszoltok. olyan problémám lenne hogy a windows valamiért a felcserélni a házimozin a surround hangokat. a kábeleket ellenőriztem jó helyre vannak dugva, és az erősítő is jó helyen észleli a hangfalakat. a gép hdmi-vel van összekötve az erősítővel. lehet valahogy orvosolni a dolgot? előre is köszi a helpet! -
Deadzone41
őstag
válasz
bendeguz76 #12454 üzenetére
köszi a helpet ez a streamaudio nagyon színpatikusnak tűnik a honlapjukon leírtak alapján majd lehet ellátogatok hozzájuk
-
Deadzone41
őstag
senki nem tud pesten jó házimozi szaküzletet? :S
-
Deadzone41
őstag
sziasztok! házimozi vásárlás előtt állok és sajnos elég laikus vagyok a témában szóval szeretném a segítségeteket kérni. a lélektani határ olyan 250 max 300 ft körül van. a rendszer zenére, filmre, és játékra is használva lenne úgy 40-40-20% arányban
főleg rock zenét hallgatok minden műfajában, néha becsúszik egy kis elektronikus pl dnb vagy komoly zene is. nem szeretem a színezett, dübörgő stb hangképet szóval a tiszta hangzást részesítem előnyben a fülszaggató hangerővel szemben. az erősítőt ati vga-hoz kötném hdmi-n (HD4870) szóval fontos lenne hogy támogasson minden formátumot. érdemes hangfalakat szettben vásárolni vagy jobban járok ha elemenként veszem őket? kb milyen arányban költsek a különböző komponensekre. a szoba amibe a cucc menne 18m^2 de közel jövőben valószínűleg költözés lesz, szóval annyira nem releváns. tudnátok ajánlani Budapesten olyan szaküzleteket ahol szemügyre vehetők és kipróbálhatóak a rendszerek neagy isten még értékelhető szakvéleményt nyújtani tudó eladók vannak? előre is köszi a segítségeket
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Dolce Gusto
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest