- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
szeker #12207 üzenetére
Ez itt már nagyon off, de 6 számjegyű pénzbüntetés (kártérítés), és nem 1-essel kezdődött. Persze első körben csak felszólítanak a zene lehalkítására. Az meg egy másik dolog, hogy a szomszéd fa testápolót fog vinni, ha nagyon hangoskodsz, nem várja meg a rendőrséget...
-
KTTech
veterán
-
-
BBéci
legenda
válasz
szeker #11884 üzenetére
Minden irányban 10 centi kell a megfelelő szellőzéshez!
Jasonchan!
A papír membrán cseppet sem gagyi, sőt, kiváló hangszórókat tudok sorolni, amelyek gyártásánál ezt a klasszikus anyagot alkalmazzák.(#11865) Gabor970
Léteznek DTS 96/24-es CD-k, amik piszkos jól szólnak, azokhoz kellhet. -
MaTTeS
senior tag
-
-
Dorian
félisten
válasz
szeker #11653 üzenetére
Mit szenvedsz ezekkel a wattokkal? Ha valós adat lenne, így önmagában az sem mond semmit. Nem mindegy hány Ohm-os a hangfal és milyen az érzékenysége.
Különben is hülyeség bedőlni ezeknek a többszáz wattoknak. Pl. a régi Marantz 2216-om 2x16W-ot adott le, de 2/3 hangerőnél hangosabbra így sem volt soha szükség... -
Thuglife
senior tag
-
Thuglife
senior tag
válasz
szeker #11634 üzenetére
Miért nem a pioneer honlapot nézegeted?? Ott biztosabb információkat találsz!!
Pioneer VSX-519Tessék... ott van h csatornánként annyi! (persze ez szép mese volna.. jó az ha 40-45W, mert a felvétele 260W és ha azt elosztod öttel és levonod a veszteséget akkor így jön ki a csatornánként 40W kb)
-
törölt tag
válasz
szeker #11542 üzenetére
Onkyo TX-SR307. Visszaolvasva rájössz.
eviktor:Van az Onkyoban is,ha jól emlékszem ilyen szolgáltatás,de csak a 607-től és a 608-tol felfelé. Intellivolume a neve a szolgáltatásnak.És ha jól tudom,ez a feature azért is felel,hogy a különböző bemenetek azonos szinten szólaljanak meg. -
vtechun
veterán
válasz
szeker #11467 üzenetére
nem szentiras, de ha rakeresen a sony szora, a kenwood szora, akkor lathatod, hogy túl sok talalat nincs ebben a topicban, tehat sok szo nem volt roluk, ennek van valami oka, pl. denon es onkyo is joval tobbszor szerepel benne, ez jelent valamit,
kb azt, hogy inkabb azok kozt nezelodj
-
törölt tag
-
Thuglife
senior tag
válasz
szeker #11430 üzenetére
Akkor már százszor inkább ez:
Onkyo TX-SR307 -
törölt tag
válasz
szeker #11410 üzenetére
Nos,én se beszéllek rá többszázezres erösitőre,de azért kérdezem:van viszonyitási alapod? Hallgattál mást is mint JVC-t és videotont??50-55-ért is kapsz tisztességes belépő szintűt,Denont,Onkyot,Piot.70-80ért már egészen jó erősitők vannak,újak,használtak vegyesen. És ha lehet,ne a 100 wattal gyere,mert 5 hangfalra nem is adja le,és vannak ennél erősebbek is,hanem a minőségére és a csatlakoztathatóságára is légy tekintettel.Nem attól középkategóriás, hogy 100 wattos.Sőt lehet azért tilt éppen le,mert tul van terhelve a 80 wattal.
-
-
BBéci
legenda
válasz
szeker #11402 üzenetére
Ha nem hiszel a többieknek, ne kérdezz és ne írj többet, pláne olyan katasztrofális helyesírással, mint eddig!!!
A JVC-d nem közép, hanem legalsó kategóriás, ezt jobb, ha tudomásul veszed! Soha, semmilyen 5.1 szettel nem fog szépen szólni. Mellesleg a JVC már nem gyárt receivereket, talán volt rá okuk.
20 éves Videoton dobozokon nem értékelhető a hangzás. Az MNC-t meg inkább ne is említsd, mert űbergagyi! -
benvolio
őstag
válasz
szeker #11363 üzenetére
Szerintem mondhatnak bármit azok az adatok, de nekem van az a JVC-5062-es is, és egy Yamaha RXV-430-as is. A JVC jobban szól. A Yamahánál a "silent cinema" egy nagyon jó találmány annak aki fejhallgatóval is szokott filmet nézni /pl. nekem
/. És mielőtt itt megköveznének elmondom, hogy ugyanazon hangfalakkal hasonlítottam össze őket /ráadásul Yamaha hangfalakkal/. A Yamaha szerintem csak mozizásra való, zenére, rádióra nem. A JVC pedig bármibe jó /bár ezt tapasztalhatad/. Ez a szubjektív véleményem. Lehet, hogy a Yamaha csalódás lesz neked, de mindenképp próbáld ki, mert aztán lehet, hogy nem, mert úgye nem vagyunk egyformák. Én inkább más tipust ajánlanék /pl.Onkyo, Denon/, de ezeket nem ismerem. Hátha valaki tud ajánlani alternatívát más márkába.
-
törölt tag
válasz
szeker #11360 üzenetére
Én elhihetem hogy jól szólt csak nekem valahogy rengetegnek tünik a 10 % THD (torzitás) normálisan 1% vagy alatta... Egyszerre csak 2 hangfalnak tud 100 wattot leadni.Tehát vehetsz nyugodtan valamivel(kb 75 wattig) kissebb teljesitményű vagy méretű hangszórókat is,4 ohmig lefelé,16ig felfelé.
-
törölt tag
válasz
szeker #11353 üzenetére
8 ohmos erösitő nincs,csak akkora értékre van megadva a teljesitmény meg a torzitás.Ráköthetsz 4 ohmost is,és kissebb-nagyobb teljesitményű hangszórókat is,csak akkor óvatosabban a hangerővel,max 70-80 %ig tekerd.
Nem tudom milyen erösitöd van,de a Mission MV8 szettet és a JBL SCS178-ast is rákötheted,ha már olcsó kategóriákban gondolkodsz.Próbáld ki amit veszel vásárlás elött és a te választottaid is,és rögtön rájössz,miért nem ajánlják a többiek egyiket sem. -
válasz
szeker #11323 üzenetére
Jópár kategóriával drágábbat.
Felsőkategóriás erősítő volt anno 300khuf-ért. Most 140k-ért senkinek nem kell, pedig újszerű, vitrinben volt tárolva, csak a távja többet ér mint mások használt erősítője, stb.
Lehet az a gond, nem nézem hülyének az embereket. Sajnos sokszor ez a titka az eladásnak.
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest