- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Levin01 #37627 üzenetére
Nem feltétlen kell annyi... Belépőszintet azért kicsivel olcsóbban is ki lehet hozni, ha akarja az ember.
Erősítőket keresgélni kell, abból sem muszáj alapból csúcskategóriával kezdeni, hangfalakat meg, kisebb dobozokból álló szettet lehet kapni ~50k körül.. (asszem ilyesmi árban megy pl. a JBL 178, ha még sikerül szerezni
)
-
BBéci
legenda
válasz
Levin01 #37624 üzenetére
Nem tudok mást ajánlani, menj el a boltba és hallgasd meg!
Ebben a topikban, nem meglepő módon, a házimozi erősítőre épülő rendszereket szeretjük és tartjuk jónak. Az általad linkelthez hasonló Samsung cuccra írta valaki 1-2 napja, hogy pénzkidobás kategóriába tartozik. De ha Neked tetszik, megfelel, akkor nincs és nem is lehet ellenvetésünk. -
Gombinyó
őstag
válasz
Levin01 #29663 üzenetére
Áhh, 150ért felejtős. Sokkal jobban jársz ezzel: Mission Mv-8 5.0 + Polkaudio PSW 110 mélynyomó.
-
Dictator^
veterán
válasz
Levin01 #14611 üzenetére
Ja igen, úgy már más
Én is az Onkyo TX-SR508-at választottam, mellé én Wharfedale VR400 as Frontot, V1-C1 es centert (nem volt C2), hátra meg sajnos épp elfogyott a VR100. Szóval épp várok.
Most úgy 3 hónap elteltével meg vagyok elégedve, bár hiányolom a bass-reflex nyilást a VR400-on.
És igen , leginkább zenét mint házimozit tolok.
Bár nem tudom a Denon milyen, de zenére mindeki Denont mondott annó.
Viszont frontokból , ha választanék, 100% drágább lenne mint a VR400... amire sajnos nem lenne pénzem. -
Dictator^
veterán
-
törölt tag
válasz
Levin01 #14603 üzenetére
Ilyet senki se állitott! Csak Vidala arra próbált rávezetni,hogy itt még nem lesz nagy különbség a Dolby Digital és annak HD vállfajai között.De a te "rendszeredtől" klasszisokkal jobb lesz. Milyen hangfalakat választottál hozzá? (Bocsi,rengeteg a dolgom,nincs időm visszakeresni hirtelen.)
-
Vidala
senior tag
válasz
Levin01 #14583 üzenetére
(Nem) csak azért, hogy bonyolítsam az életed:
Visszakerestem, hogy milyen hangdobozokat is kötnél rá. Az általad megcélzott kategóriában még nem biztos, hogy érdemes "vesződni" a HD hangokkal, mert a különbség előcsalogatásához kicsit több kellhet. Emiatt lehet ezt a szempontot hátrasorolnám a helyedben, így a HDMI sem létkérdés (persze kényelmes). Esetleg pár éves használt erősítőket nem zézegettél? A különbségből meg inkább a hangfalakra kéne áldoznod. Digitális koax vagy optikai átvitel (sőt analóg is) biztosítja a megfelelő hangminőséget. Ráadásul "egyszerűbb" lehet a komponenseid összekötése is, hacsak nem gondolkozol további fejlesztéseken a közeljövőben, de az pénzben meg sokat jelenthet már. -
törölt tag
-
Vidala
senior tag
válasz
Levin01 #14566 üzenetére
Nem lehet/szabad egy-egy konkrét termék alapján a gyártó összes cuccát beskatulyázni. Lehet, hogy "jó" a 155-ös hangja, de van egy-két hiányossága a "szolgáltatások" terén, amit javasolnék előbb mérlegelj, nehogy később hiányolj valamit, és bosszankodj miatta. Ilyen téren erősebb az Onkyo. Hangminőségben pedig nagy diferencia többek szerint sincs a kettő között.
Valamint megint egy dolog, amit sosem szabad szem elől téveszteni: mindig a teljes láncban (rendszerben) kell/szabad csak gondolkozni. Lehet, hogy az az 1008-as Onkyo is egész más megítélés alá esne különböző dobozokkal. Ok, hogy ár/érték arányban van jobb is, de egy 355-ös HK-nál illene "jobbnak" lennie. Persze lehet, hogí tényleg nem olyan jó, de az is nagyon furcsa lenne.
-
törölt tag
válasz
Levin01 #14371 üzenetére
Én épp a héten hallgattam több más szetttel Onkyón,denonon NAD-on és pion Missiont és polkot,plussz még Onkyon JBL-t és dalit.Kihasználtam hogy vki vásárolni akart.így sokmindent volt időm hallani,elöttem állt a sorban.Tehát hallás után ajánlom.(végül Onkyo-707,mission M35 pack és sub mellett döntött kb 400 alatt volt alkuval.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Levin01 #14341 üzenetére
Ha picit visszolvasnál láthatnád h ennyi pénzért a Wharfedale helyett a Mission MV Cinema Pack-ot ajánlja több fórumtárs is (saját tapasztalat alapján is)
Nem rossz belépő az a Pio sem, de van még jó néhány másik márka is ennyi pénzért!
Pl.:Onkyo TX-SR308,vagy Yamaha RX-V367 stb...
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest