- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Aktív témák
-
Daert
őstag
Köszönöm,most megnyugodtam.Mellesleg az 1.3-as HDMI is megfelel a cálra,vagy HD hangokhoz már kell az 1.4-es?
Ha már itt tartunk,honnan tudom hogy a leendő erősítő képes az ilyen átvitelre?Vagyis erről beszélek:
"Az erősítők válaszásánál azonban egy dologra nagyon figyeljünk: az olcsóbb típusok csak HDMI passtrough-ra, átengedésre képesek, azaz nem veszik le a hangot a HDMI csatlakozóról."
Ezt figyelembe véve milyen utalás/jelzés árulkodik az erősítőn hogy képes levenni a hangot a HDMI-ről? -
lcdtv
tag
-
bendeguz76
aktív tag
hát megmondom őszintén áldoznék rá ha hallanék különbséget a mostani és a leendő hangdobozok között.megkérdeztem ahol demoznak vele ott egy B&W cm8-as szettel van összekötve.néztem árakat nekem ez lenne a max ami még esetleg beleférne.de kiváncsi lennék te mivel társitanád.
-
cekkk
veterán
Mondjuk az okosságot nem értem, hogy mit értesz az alatt?
Bár én mint "hitetlen", hiszek abban, hogy van ezekben a készülékben olyan plusz, hogy 4000 ezer euróért már jó képet stb-t várok, és ezért ez segít abban, hogy jó képet lássak, haljak, de ez megint olyan meddő vitát okoz ami felelesleges, meg nem is ér szót.
Ha az okosság alatt azt érted, hogy driverek, amiket ők írtak meg és attól jó, azt azért nem hiszem, mert ha olyan ügyesek lennének, akkor rég felvásárolták volna őket a technológia miatt egy nagy multi, és nekik is jobban megérné, mint ezeket forgalmazni, bár én nem tudom, hogy kik lehetnek a tulajdonosi körei. Egyébként meg, elég sok és drága know how kell ha tényleg olyan különleges szoftverek vannak, kel ehhez hogy egy kis magyar cég is megtudja csinálni, főleg úgy, hogy még interneten és sehol nincsenek jelen. A TMT-t is lehet használni Média centernek végül is és jól beállított driverek és szoftverek, amik jól dolgoznak. Bár arra azért kíváncsi lennék, hogy aki régebben vett, mondjuk cinemastert, és a mostani mvk-kat akadozva játssza le, mit csinál ilyenkor a forgalmazó? -
Festina86
tag
Nem kell,azt tekergetni, van neki távirányítója is [link] .
Azért gondolom, hogy a szobaakusztikával vannak gondok, mert bizonyos frekvenciás mélyek vissza brummognak. Vannak olyan robbanások, ahol már vége kéne lennie a mélynek, de még brummogva hallom azt, és zenénél is előfordul, hogy túl terjengősek a mélyek. Már sokféle állítgatást próbáltam.
-
törölt tag
Nekem volt Onkyóm,(TX-DS494,mint Ginoláé) az akkor is 2.0 volt. De ha Festina86 mást tapasztalt a sajátján,én elfogadhatom. Technikai paraméterek változhatnak. De nem írhatom azt hogy a Denon és a Yamaha Pure audióban 5.1: csak sztereón szól,és ezt ki is jelzi mindkettő.
Ja megjegyzem: DD és DTS forrásról,Dolby TrueHD-t nem tud a Denon. -
cekkk
veterán
A cinemesteren is mint megtudtam win7 és Most nem jut eszembe melyik lejátszó és a szoftver van konfigurálva. Nem saját szoftverük van...., konfiggal meg ellehet játszani(GodMode)
Xtremetuning-é nem tudom milyen, de gondolom csodák ott sincsenek, meg nem gondolnám, hogy valahol pár darabos alaplap készletet gyártattak, mint mondták nekem pl optikaiból is szoktak coax kimenetet csinálni alaplapokon is, így majd tavasszal megnézem mit tudok össze hozni, aztán ha nem válik be akkor vissza az egész, de így belegondolva nem hinném, hogy egy 10-15 ezer forintból előállított Dunenél ne lehetne jobb HTPC-t csinálni -
cekkk
veterán
Azért érdekes, hogy Xtreme is azt vett és a Cinemaster is htpc
Egyre jobban gondolkozom mostanában az áttérésen, csak a pc tápegysége ami engem aggaszt, bár rosszabb nem lehet a Dunejétől, és a digitális kimenet, bár találtam már olyan alaplapokat, amiken van coax kimenet, és állítólag ha nincs rajtuk akkor is kilehet vezeti, viszont iszonyat gyors a film indítás.
A kép minőség ami érdekes lehet, de szerintem azzal sem lehet gond ezen a szinten -
bajnokpityu
félisten
egy időben,mikor dac chipet kellett választanunk,sabre szóba jött.utánaolvasva,meg árát látva inkább dual wolfson lett.de ettől még kiváncsi lennék, milyen a stilusa.
ami PCM alapú dacot,CD hallottam, 2-300rugósban,azok mind zsizsikes,darabos középpel, hangsúlyos magassal,méllyel rendelkezett.énekeseket háttérbe szoritja, részletessége meg nem valami jó. nem igazán kedveltem őket.sabre32t egy időben meg legjobb chipnek mondták,ha valakinek etszett a stilusa.
-
bajnokpityu
félisten
nem baj,majd a DIY naim elő+végfokom
nem igazán vágom ezt a kategóriát.igazából nem akarok többet szánni a hangra,mint amilyen összegeket mostanában szántam.csupa hómméd cucc,bolti dolgokból elegem van.ha jó dolgot csinál az ember,vagy 10x szorzó ugyanaz a hang DIY vagy boltiban.
bár nagyon félek, hogy olyan heedes hangú lesz a végén
-
Alpee
aktív tag
Meggyőztetek a 806-al kapcsolatban... szétnézek még a használtak között is, de kétlem, h találnék, nemnagyon rózsás a kínálat...
Erőlködőnek használt sztereóban gondolkodok, egyelőre. amíg nincsen meg a többi hangfal. Olcsóbb is, szebben is szól. Mit ajánlotok hozzá?
Állványok...hmm...róluk még annyit sem tudok mint a hangfalakról...
Milyen igényeknek kell megfeleniük? DIY cucc nem jöhet szóba? -
bormate
csendes tag
-
Alpee
aktív tag
Túl nagyok lennének? 714 esetleg (kb. 65K /darab) vagy 706 (55K, de kell még hozzá állvány...)?
806V-t láttam 716V-vel egy árban... (ehhez is kell még állvány...valahogy soknak tűnik)Ha később bővíteni akarom, akkor milyen háttereket lehet hozzájuk passzolni (értem úgy, h polcsugárzókat veszek frontnak)? Még egy ugyanolyan párt vagy egy gyengébbet, pl 705?
-
bormate
csendes tag
A választás során két szempontot vettem figyelembe:
1. ha összesen 100e Ft-ért veszek erősítőt 5.0 szettel, akkor 30-40e Ft közötti sub elég lehet hozzá
2. ne lefelé sugárzó legyen - csak saját tipp, de a lefelé sugárzó talán jobban hallatszik társasházban az alattam lévő szinten (vagy ennek nincs alapja?) Ezért nem a Jamo 210-et vettem. Meg az már drágább is volt 30%-kal.
Szóval belépő szetthez "szomszédvédelmi" okokból belépő sub is elég szerintem. -
krenkoka
tag
Cekk és BBéci: Köszönöm a tippet, nem égnek be a plazmák? Régen sokat hallottam, hogy beég a kép, ha pl valaki elalszik rajta, és a DVD menüje folyamatosan világít pár órán át. Vagy ez nem igaz? Olyan 250K-350K között keresnék 40-47"-os LG vagy Samu inkább passzív 3D-s TV-t, gondolom a Samu már itt ki is esik, de nekem az aktív elég macerásnak tűnik, illetve, sokkal drágább is a szemüveg hozzá. De mivel 3D-s blu-rayt fogok nézni, nem számít (annyit) a full HD veszteség a passzívnál. Melyik gyártót, esetleg típust ajánlanátok? Az LG nekem elég szimpatikusnak tűnik ár/érték arányban.
-
ginola
addikt
Köszi, szerintem Kácsáék tudják a módját ennek, ezért is ajánlották fel, biztos vagyok benne, hogy a megfelelő forrasztóanyagot, és technikát használták, minőségi munkát szoktak kiadni a kezükből, ezekben egyetértünk?
Biztosan nem fogad az erősítőd banándugót? Próbáltad kipiszkálni a csatlakozókból a vakdugót?
Sajnos ez 100 %, mivel nincs vakdugó szerencsétlenségemre.Kisujjnyi vastagok az erek, úgymond bele kell csavarni a banándugóba akkorák
Egyébiránt én jobban szeretem a villa megoldást. -
ginola
addikt
BBéci, miért mi baja lenne ettől bárminek is ettől, gondolom Kácsa tudja mit csinál, lehet nem is cinezik, hanem vmi ezüstözöttet használnak, egy lapos-szőtt kábelről van szó, a műanyag szigetelésétől is nagyon nehéz megszabadítani, ment nem kör alakú, a felére kéne lecsökkentenem keresztmetszetét, hogy beférjen oda, ahova kéne. Ha majd lesz olyan erősítőm, amibe banándugót befogad, akkor banándugózom, ha egyáltalán a befogadja az erenkénti 1,4 cm-ert , addig sztem felesleges.
-
Remekelek28
őstag
hát majd kipróbálom...tény,h eléggé el van nyújtva egymástól a két frontsugárzó....de ez nem egy 40 négyzetméteres nappali,h bárhova rakhassam a hangfalakat
...Ha a baloldalit 70 centire kitenném,ott már majdnem az ajtó kezdődne..a csillapitó penelek miből állnak és mi célt szolgálnak??
-
Remekelek28
őstag
nem ez az elrettentő példa,hanem amikor bemegyek az egyik ismerősömhöz(lány) és össze vissza a 6 hangfal ,a szekrény tetején ,2 egymás mellett.
.. Nem hallgattam meg,de szerintem a center biztosan vmelyik sarokból,v kitudja honnan szólt...
v mégrosszabb példa mikor az 5 hangszórót a függönykarnisra rakták...
és várják,h hogyan lesz térhatás... -
cekkk
veterán
De miért ne a kinti árát nézzem ha ugyan úgy kihozzák ide mint amennyiért kint meglehet venni, az, hogy a kereskedő ad garanciát plusz pénzért, nem biztos, hogy megéri mert 10 ezer forintból oda vissza megjárja a lejátszó az utat ,és ott is megcsinálják, valószínűsítem az itthoni forgalmazó is vissza küldheti, ezt nem tudhatom biztosra.
Az Emotiva dolgokat is vissza küldi a Stream nem? Bár ők még nem is hivatalos viszonteladók....DLNA kell a gépedre és úgy játszik le akármit, a wikin rajta van se nfs se smb
-
Dorian
félisten
Azért szerintem nem tragédia, ha közelebb vannak a falak. Nem sok szobában tudják/tudjuk megoldani ezeket a távolságokat. Nekem 45-50 centire vannak a frontok a faltól (mondjuk elvileg a membrántól kéne mérni, akkor még a doboz mélysége is hozzá jön) nem érzem problémának.
Azt csak megerősíteni tudom, hogy a frontok közti távolság nem lehet nagyobb, mint a hallgatói, azon belül ha közelítjük őket a színpad mélysége nő, a szélesség csökken és viszont.
A fullHD-s távolságokkal kapcsolatban én tágabbnak érzem ezeket a határokat. Mindenesetre még 2,7-2,8m-ről nézve a belépő plazmámon is láthatóan sokkal szebb a képe ugyanazon film 2x BD50-es (2x~33GB) verziójának az egyébként jó minőségű 16GB-os 1080p mkv-hoz képest
-
Toobee
veterán
Úristen....ez eszembe se jutott (a hangdobozos). Nem tudom miért, de nekem csak az erősítős cserélgetés ugrott be
Alakul a molekula. Ugyan 1 métert nem tudok sehol se betartani, de 60-65 centi még megyeget. A frontoktól ~140 centire tudnék ülni, egymástól pedig ~210 centi távolságban lennének. Sajnos "csak" 51"-es TV-m van, ezért 2m-nél messzebbre nem szívesen ülnék tőle. Elég ez a távolság (frontoktól)? Illetve milyen széles maximum egy erősítő? Szeretnék annak is egy elöl hátul fedetlen polcos valamit csinálni. Abba lenne a játékos, 2 erősítő esetleg cd lejátszó, meg bd lejátszó, de ezek még nincsenek. Szóval milyen szélesre csináljam?
-
Toobee
veterán
Annyi helyem sajnos nincsen, hogy minden centit be tudjak tartani, elég hülyén van megtervezve ez a szoba, na mindegy...hozott anyagból kell dolgozni. Azt meg lehet valahogy oldani, hogy stereo meg házimozi erősítőbe is belefusson a 2 front és ne kelljen dugdosni? Ha nem, akkor még azt is figyelembe kell venni, hogy könnyen hozzáférhető legyen az erősítő.
-
Ed Parker
nagyúr
"Némelyik hangdoboz jelentősen másképp, egyértelműen jobban szól bejáratás után."
Nos ez féligazság,abban egyetértünk,hogy a hangszóró legyártása után,aktív használattal a pille és a membránszél puhul valamennyit,amitől változhat a mélyhangszóró rezonanciafrekvenciája.
Ez nagyban függ attól is hogy szivacs vagy gumiszél,az elöbbi változása teljesen elhanyagolható.Sokszor teszteltünk hangszórókat terheléses teszttel,ez 100 óra volt,60%-os teljesítményén,itt voltak méréssel 5-15%-os eltérések,de ennyi.
Ez egy elég durva igénybevétel,szobai használattal ez sok-sok év.
Ezeket a különbségeket,valaki vagy meghallja vagy nem.
És itt nem akarok elmenni a vájt fül irányába,mert az már más téma. -
Pali1119
tag
Most néztem meg a lejátszó menüjét és ott nem volt olyan, hogy át lehet RGB-re állítani amit át kéne.
Vagy a digitális hangkimenetet bitstreamre.
Egyébként ezek mennyire fontos beállítások? Vagy pl. a hang mennyivel lesz jobb, ha a digitális hangkimenetet bitstreamre állítom? (ha át lehet a lejátszón)
Peace
-
Pali1119
tag
De a tv hátulján van ez az RGB, nem? Ilyen 3 bemenet, piros, kék meg zöld, arra gondolsz, ugye? És hogy azt kellene ilyen RGB kábellel összekötni az erősítőhöz? És az olyan, hogy 1db piros, 1 db kék meg 1 db zöld kábel? ÉS ilyen hol lehet rendelni online, ahol az ára nem a csillagos eget veri?
A másik kérdésem az a Bitstream vagyis RAW. Na és ott az erősítőn kell valamit állítani, vagy még 1 kábel kell hozzá vagy kell vele valamit csinálni? Mert azt értem, hogy ez egy nyers digitális adatfolya, de akkor azt még 1 kábellel kell valahova juttatni vagy nem?
-
Alpee
aktív tag
Akusztikai teljesítményre gondoltam...(elektronikai meg van a hangszoronak meg az erositonek...), de mint fenntebb írtam nem tulajdonítok olyan nagy jelentőséget a specifikált adatoknak, hanem inkább az árnak...
Ha lenne rá keretem, nem sokat gondolkodnék egy Lektor 2-n...Ami az én elérhetőségi körömben kb egy árkategóriában van, az a
MA BX2, Dali Zensor 1, esetleg nagy sóhajjal a Lektor 1, ill a Boston Acoustics A26 (sóhaj nélkül)Hangzásügyileg nemigazán tudok ezekhez hozzászólni
, meghallgatni meg nincs lehetőségem
, ezért kértem/kérném a véleményeteket...
-
krenkoka
tag
Jó, de értetted mire gondoltam.
Mit tudnál ajánlani megfelelő médiajátékost erre a célra amire én használnám? Ami főként hiányzik az a BD ISO lejátszás. Volt itt szó Dune-ről, meg Popcorn Hour-ről is. De voltak akiknek problémájuk volt velük, mert akadozott. Melyik típus az ami már mindenevő?
-
Peak
addikt
a képernyő bal felét elfoglaló nagy téglalap a H/K menüje. egyedi preset elnevezés állitható be rajta, azért van a menü tetején a PlayON!HD2 felirat...(asszonynak)
a kép alján levő a Ryan információs sávja, illetve a jobb szélen a Ryan menüje a választható hangsávok listáját mutatja.
megnéztem az erősítő Firmware-ét is, a letölthető legfrissebb.
-
Pali1119
tag
Csak azért kérdeztem, mert írtátok, hogy hdmi-n is lehet csatlakoztni a tv-t a dvd-lejátszóhoz és lehet, hogy ez zavart meg, hoggy ugye nekem scart csatlakozóval van és azt hittem, hogy az nem jó. Tehát akkor ha ez így jó, akkor csak a dvd-lejátszót kellene koax csatlakozóval az erősítőhöz csatlakoztatni meg a hangfalakat az erősítőhöz azt kész is vagyok?
-
Pali1119
tag
na ez az, hogy írták, hogy van, aztán még sincs rajt. Mondjuk jó tv, eddig nem is néztem rajt, hogy van-e, csak most. scart csatlakozó van rajt 1 szabad meg rca csatlakozók. a dvd-lejátszón szintén van scart csatlakozó meg koax csatlakozó, stb. Aztán itt van a jamo 426 hcs 3 hangfalszett meg holnap jön a pioneer vsx-520 erősítő és nekem előbb nem jutott szembe megnézni, hogy van-e a tv-n hdmi kimenet.
most meg főhet a fejem.
meg verem a falba
-
vaksi8
senior tag
Szia!
Ezzel teljesen egyet értek veled,csak hát a minőségnek ára is van és ha egy még szebben szóló valamit akar venni,annál is van még jobb,ami még drágább és a határ a csillagos ég.
Amit irt a kollega a költségvetést illetően szerintem jobb választás mint egy "dvd-s" Lg egybecucc pl.
De nem vitázni akarok,mert jó,hogy elláttok minket sok hasznos tanáccsal!
Csak addig nyújtozkodunk amig a takarónk ér..
A másik meg ami nekem nagyon visszás,hogy miért buzditanak sokan a használt cuccra?Se garancia,nem tudni meddig fogja birni szerintem nem éri meg ezt a kockázatot pláne ha több éves.A másik,hogy aki eladja gondolom új cuccot vesz helyette,de a használtat ajánlja... -
BBéci!
Tanácsodat kérném. Nem tudom eldönteni, hogy milyen képjelenítő megoldást válasszak. Szeretem az LCD TV fényerejét-színét-kontrasztját, jelenlegim egy 46"-os A551-es Samsung, amit le fogok váltani majd. Sajnos manapság nehéz "buta" tévét venni, mert nekem nem kell wifi-3D-usb-internet-egyéb sallang, csak a fullHD felbontás és a 60" + méret érdekel. Jó persze 50k:1 kontraszt legyen meg dinamikusban.
Ellenben 250-300 körül már látok használtban egész jó DLPs fullhd projektorokat is, amire érdemes lenne odafigyelnem. Sosem volt projektorom, csak a bemutató termekben láttam, viszont kételkedek abban, hogy nappal is lesz e élvezhető a projektoros filmvetítés mint a Samsung LCD-jén, aminek bitang jó fényereje van, most is 7-re van állítva a 10-ből és legyőzi a nappali fényeket. Igaz néha zavaró a clouding hatása a TV-n, de ez van.
TV-ből 64-es Samu plazma van ami még jónak tűnik, kurva jó feketéje van és nincs clouding sem ugye. Viszont az 2x annyiba fáj mint a proji. 85"-ig tudnék vetíteni átlóba max, de lehet hogy csak 80".
-
Dorian
félisten
Bizony. Már az is zavaró volt, amikor a frontok tuningoltak, a center original volt, nemhogy más típusú... vagy amikor a frontok megkapták az új hangfalkábelt, a centerhez is kellett vennem ugyanolyant.
Pali1119:
Kácsa audio-t ajánlom.
HDMI-ből az "expert line" széria már nagyon jó, és nem drága
A "másfeles" az 1,5mm2-es OFC réz hangfalkábel, ugye? -
Wizard8
tag
Nem lényeges a besorolás. Nézegettem a két erősítőt és láttam, hogy szolgáltatásbeli különbségek vannak főleg, de a harman/kardon 95wre képes, de max 540 w-t vesze fel. Az Onkyo 130 w-re képes max de csak 370 w-t vesz fel max.
Tényleg nem sokat értek hozzá, de elkezdtek érdekelni az erősítők, és kapcsolódó dolgok. Próbálok egy kis tudást magamba szívni. -
littlerock
aktív tag
Még mielőtt azt gondolnád, hogy az a fajta ember vagyok, aki "mindig ügyesebb a szakembereknél, fillérekért" le kell szögeznem, hogy nem nevezném autóhifinek a sajátomat én sem. Bár nincs Loudness bekapcsolva, és csak a magsakra ban egy pici ráadva, az erősítőt meg addig állítgattam, amíg azt nem mondtam, elég lesz ez így is... Annyi a trükk a kisoválban, hogy a Front-Rear fel van cserélve, és az csak akkor szól, ha ül hátul valaki. Megilleti őt is egy kis zene... (ilyenkor a láda is sokszor otthon marad, mert több csomagot feltételez ez a helyzet). Pókeréktartály van a kombiban, Pótkerék meg a csomagtartóban stb... Hozzá kellett nyúlni anno mert műanyagkosaras első hangszóró a vicc kategória volt... Valamilyen autóhifi magazinnak még sok évvel ezelőtt (lehet, hogy Tuning&Stereo, már a fene se tudja) lelkes olvasója voltam, Legalább anyit megtanultam, szerkezetileg hogyan néz ki egy olyan rendszer egy autóban, amit hallgatni érdemes... Anno egy Swiftben a 10cm-es hangszórók (JBL) egy 4x20W-os Blau fejjel olyan hangot tudtak produkálni, hogy többen nem hitték el, hogy ekkorák a hangszórók. Én szó szerint élveztem, amikor a magas hangok térben ugrálnak... Utána meg elolvastam, hogy ez ugye nem éppen az, amit hifinek kellene nevezni. Érdekes kettősség volt. A következő autómban már az alapszabályok szerint kerültek beépítésre a dolgok... A szent" Wattszám", csak arra utal ki és mennyire akarja eladni a hangszórót...
Terek: A nappali területét a 40,3 m2 -es lakásban jó esetben 16-18 m2 -re saccolom...
De ez szinte mindegy is... nézd a jó oldalát, azzal, hogy itt beszélgetünk, lehet, hogy ez a messze nem tökéletes rendszer lesz az az alap, ahonnan elindulok valamerre... Eddig a tv szólt a legtöbbször, Csak filmnézéskor szólt a Sony... az is csak azt hazudta, hogy 5.0 az amit hallok, Ha minden jól megy, akkor hétfőtől kb. azt hallom, amit a film készítői a fülembe akartak juttatni. Ennek a minőségén meg majd lehet változtatni, idővel, munkával, pénzzel...
-
littlerock
aktív tag
Valahonnan el kell indulni, és ugye szegény ember azzal főz, amit a konyhában talál...
Nem hifi szempont, de ugye megy a bútorhoz (mint írtam már, az asszonynak számít)
Most egy Sony MHC RG70AV dolgozik - csak nincs neki helye. [link]Amúgy most jön a hülye kérdés: mi a baj a Genius DHT 510-es szettel?
Ezt sokan dicsérik, és megmondom őszintén nem tudom mi a különbség egy dvd lejátszó, és egy pc között a hangleadás tekintetében.
Bár kényszerből, de volt olyan tantárgyam, hogy hírközlés illetve analóg 1-2, azaz legalább azzal tisztában vagyok, hogy egy hangszóróvezetéket nem azért kell forrasztani, mert nem megy át a szigetelésen az áram, ugye, hanem Pl. mert az ott kialakuló "kondenzátor" szűrőként képes viselkedni. A jelátvitel alapja nem ördöngösség, de ha egy AVI filmet nézek, ott az én fülemnek nem biztos, hogy hallható a különbség... És egy nem műanyag dobozos rendszer talán jobb választás egy bögreszettnél.
Az autómban van egy JVC fej, JBL hangszórókábelek, Hertz komponens szett elöl, Alpine kisovál hátul, És dobáljatok meg, de egy SAL erősítő SAL ládával. A korlátai a rendszernek ugyanazok, mint eddig bárminek, erre van egy nagyon kedvenc CD-m Highland - Bella Stella... ott van olyan effekt, amit eddig nem sok minden tudott nagy hangerőn tisztán kiadni, egy hasonló dologgal a Karib tenger kalózai CD-n is találkoztam, de egy hétköznapi Guns vagy akár Scooter nagyon szépen szól, és Autóhifisek is vakarták már a fejüket, hogy ez ugyan hogyan lehet, mert a komplett cucc volt kb 60000 huf... A láda azért van, hogy kiesik a szerepéből, ha nagyon meg van hajtva.
Egy cimborámnak van egy Mazda hatosa Bose rendszerrel... és jobban tetszik neki az enyém hangja... mit mondjak, nekem is.
Ennyit a hallásomról, de a tudatlan ember azért boldog, mert nem tudja, mi hiányzik neki...
-
littlerock
aktív tag
Ez idáig rendben is van, de az a fajta tv néző vagyok, aki egy sörrel a kezében hétvégente megnéz egy filmet. Ha a hangnak van egy kis térhatása, és a botfül számára tiszta, akkor édes mindegy miből jön ki. A Genius szetthez azért kellene ragaszkodni, mert az asszony azt szereti... Ez van...
Mondom, szép kis káosz ez itt...
-
zolaas
senior tag
No igen telefon volt kéznél sajnos
Hát a dobozok. Mivel több torony is van amit hallgat
A revoxhoz per pill ilyeneket: Alcomax Gamma. Öntvénykosaras vifa mélyek, vifa magasak.
A naka pio cucchoz pedig régebbi JBL, de annak a típusát nem vágom azt tudom, h 30 cm mélye van és made in USANa a hétvégén viszek magammal fényképezőt is, mert még van 2 komplett pio tornya, amikre kíváncsi vagyok
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest