- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
rayoliviero #45660 üzenetére
Húh és még azt hittem, hogy nekem sz@r a mostani elrendezésem. Valamit alakítanod kell, mert ennek így nem sok értelme van.
-
ginola
addikt
válasz
Kérlek panit-ban rajzold le kb. a szobád, méretekkel, úgy könnyebb lenne.
Hangfalakba, hol érdemes viszonylag olcsón, de jó minőségű hangelnyelőt szerezni? Szivacs, vagy inkább a "vattaszerű" anyag célszerűbb?
-
nebulo5
senior tag
válasz
Nem tudom milyen alapterületű a szobád, de front dobozokat ennyire közel rakni egymáshoz.... Semmi értelme nincs a sztereonak, mert "nem fér a zenekar a két doboz közé"
-
zolaas
senior tag
válasz
hah, atyám, mindjárt jön BBéci és jól megmondja, de addigra ezt a képet tedd el, vagy kicsinyitsd és úgy linkelj. Az a center oszt jó szar helyen van. Tedd a tv elé, h elfér a tslpától. És a subod sem hinném, h optimális helyen lenne
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Egyáltalán nem jó...
A mélynyomót mindenképpen szedd ki onnan hátulról. Center pedig rakd a TV elé, nem tudom hogy gondoltad, hogy a földre rakod... -
bajnokpityu
félisten
válasz
rayoliviero #45564 üzenetére
sal is ilyesmiket árul.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #45496 üzenetére
Használtam, teszteltem pár szubládát, úgy 15-20 különbözőt, de nem vettem észre, hogy az Y zajmentesebb lett volna. Inkább hangerőben van az Y előnye. Vehetsz a kábel végére Y toldőt, nekem is van olyan, nem okoz hallható minőségromlást.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #45494 üzenetére
Olyan kábelt, ami 3 méteres és 2000 forintba kerül, én csak az ellenségem hátsó felébe dugnék. Másra nem igazán alkalmas.
Ezt a kábelt Debrecenben, a Pacsirta utcában árulják, jó szívvel ajánlom.
Mivel a kimenet 1 db RCA, tehát monó, teljesen mindegy, hogy az Y ágait melyik aljzatba csatlakoztatod. -
törölt tag
válasz
rayoliviero #45270 üzenetére
Y ha van: zajmentesebb.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #45270 üzenetére
Igy van,ezt nevezik Y nak.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #45267 üzenetére
Szia.
A mélynyomót lehet egyszálas RCA-val vagy Y kábel alkalmazásával mindkettővel is bekötni.
Szobamértehez s rendszerhez illö mélyet kell választani. Mivel a méálynyomók aktivak,nincs 4-6-8 ohmos mély!!!
Ha egyszálas L-be kell dugni. -
Toobee
veterán
válasz
rayoliviero #45267 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hogy L-be, vagy R-be dugjam a mély hátulján a kábelt?!
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #7698 üzenetére
Sokan használják a leírt módon, teljes elégedettséggel.
-
BBéci
legenda
válasz
rayoliviero #7696 üzenetére
Ha letiltod, a hang nem fog menni az elsőként leírt módon. Fikmnézéshez az használd, amelyikkel kisebb a kép és a hang elcsúcsása, mert az minden esetben jelentkezik!
-
lighty
tag
válasz
rayoliviero #7694 üzenetére
Kösd össze bátran az optikai-n a géppel az erősítőt,csak állítsd át digitális kimenetre a hangkártyát.
-
modflow
veterán
válasz
rayoliviero #3219 üzenetére
Hát most még csak nézelődök, mert most a keret kimerült a TV-vel.
Csak kár, hogy MM oldalán nincsennek ott az árak.Amúgy ezeknél miért olyan kicsi a hátsó 2 hangszóró?
A front meg milyen nagy.Amúgy ha egy hangfalrendszer az ilyen:
JAMO S 506
5.0 hangfal szett, front: 130/180 W, center: 100/140 W, háttér: 80/130 W, össz zenei teljesítmény: 750 W, sötét alma és fekete színbenAz erősítő meg csak 5x100W, akkor az nem tudja majd kihasználni a hangfalban rejlő potenciál, nem?
-
modflow
veterán
válasz
rayoliviero #3216 üzenetére
Amúgy hol lehet ilyen Jamo cuccokat venni?
Mert nem igazán látok sehol. Max. MM-ban, de ott nem hinném, hogy a legolcsóbban adnák.
-
modflow
veterán
válasz
rayoliviero #3214 üzenetére
Hát HDMI-t inkább nem, az rohadt drága. Majd ha olcsó lesz.
A DVI-HDMI kábelem aranyozott és 8k volt basszus.Lassan már színarany is lehetne ennyiért.
Amúgy miért olyan drága a HDMI? Nincs benne semmi extra.
És köszi a segítséget!
-
modflow
veterán
válasz
rayoliviero #3210 üzenetére
Még kábelt se adnak annyi pénzért?
Hú, hát tényleg sok, előbb kihagytam az erősítőt.
45 erősítő+ hangfalak 50 + 25 mély.120k min. + még vezeték. Jajj.
Már majdnem egy 3/4 TV ára.
-
modflow
veterán
válasz
rayoliviero #3208 üzenetére
Az erősítő nem tudja erősíteni a mélyet?
Akkor miken kötjük rá? Oké, hogy jelet kapja, de miért nem erősíti.
Amit linkeltem mélyet, Jamo S40 SUB az aktív legalább? Vagy még vegyél külön erősítőt mélynek? Vagy mi. Ezt nem értem, miért nem 5.1-et erősít egy erősítő.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #3207 üzenetére
Az erősítő csak 5*100 W + a mély ládában is van erősítő, úgy jön ki a 6. De attól a mélyláda is össze van kötve az erősítővel és úgy kijön az 5.1. És egy ilyen erősítőre bármit rá lehet kötni, az benne a jó: tv, számítógép, dvd, ez nekem mind rá van kötve. Mélyládát amúgy én is fogok venni még hozzá, mert úgy az igazi. Nekem azért nem tetszik az a Sony erősítő, amit kiválasztottál, mert kicsi a kijelzője, a Yamahámnak sokkal nagyobb.
-
modflow
veterán
válasz
rayoliviero #3204 üzenetére
A TV mögött van neked a hátsó meg a front hangszórók is? Hogy nem látszik a káben a tv mögött?
Mélyláda nélkül hogy lehet jó?
Az erősítőre is azt írják 5x105 W. Mennyi megy akkor a mélyre? Mert 5.1 az nálam 6 db kimenet. -
modflow
veterán
válasz
rayoliviero #3201 üzenetére
Mi akartál nekem?
Megnézem, amit írtál, de jó lenne vezeték nélküli.
Hülyén néz ki a nappali bevezetékelve.Az erősítő tetszik. Az ára is elmegy.
De a hangfalak milyenek azon kívül, hogy Jamo? Meg mi az, hogy aktív sub nélkül?Számomra az a fontos, hogy a hanghatás tényleg jó legyen.
Most ezt úgy értem, hogy nem az kell, hogy a másik utcába is hallják, úgy bömböl, hanem hogy pl. normál hangerőn is olyan hangokat kreál, hogy azt mondod, na ez igen. -
DroneZ^
őstag
válasz
rayoliviero #3194 üzenetére
Fatternak van egy nappaliba, Yamaha RX-V657... elég jó, és elég jó árban. Van ilyesmi v jobb minőségű előerősítője a Yamaha-nak, csak nem házimozira, hanem csak Audio-ra? Esetleg más gyártónak?
Yamaha RX-497?
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest