- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
Wizard8
tag
sziasztok!
Van egy onkyo tx nr-509 esem. Most pcből megy bele hdmi, aztán erősítőből monitorba. 1920x1200-ban használom a monitort. Ilyen felbontásban nincs osd..Létezik erre valami megoldás? Felbontás állítgatáson kívül? (Valami program esetleg?)
-
Wizard8
tag
Sziasztok! Boldog karácsonyt mindenkinek!
Harman/kardon hkts 9 gyári hangfal kábeleit milyenre lenne érdemes cserélni? -
Wizard8
tag
sziasztok!
Optikai kábelen megy a hang a hangkártyám(creative soundblaster xfi sorrund 5.1 pro) és az erősítő(onkyo tx nr509) között. Minden hang a helyén van filmnézésnél, kivéve nincs "beszéd hang", alig hallani... pl: Gyűrűk Uránál a Narrátor hangja tökéletes, de nem hallani, hogyha beszélnek. (TotalMedia Theatre 5-el)
Nem tudok rájönni, hogy mit kéne állítani, hogy jó legyen... -
Wizard8
tag
Sziasztok!
Ma, végre megvettem az érősítőt és a hangfalakat: onkyo tx-nr509 és harman/kardon hkts 9 bq. Gyári 0,5 ös kábelekkel, 10 perce tettem össze, alap beállításokkal. Így is teljesen oda vagyok érte
Köszönöm a segítségeteket a választáshoz!! -
Wizard8
tag
Sziasztok!
Ma megrendelem a cuccokat. Erosito: Onkyo TX-NR509 lesz. Emelett 70000 maradt a hangfalalra. Tudom, hogy ehhez az erositohoz jobb hangfalakat kene venni, de most ennyi a keret, kesobb fejlesztem. Szoval szetbe sks-ht 648 al vagy. JBL SCS 178al szeretnem meg venni. JBL valahogy szimpatikusabb nekem, de az onkyo jobb valasztasbak tuni. Szerintetek? (bocs az ekezetekert, es a helyesirasert, mobil...)
koszi a segitseget! -
Wizard8
tag
Nem lényeges a besorolás. Nézegettem a két erősítőt és láttam, hogy szolgáltatásbeli különbségek vannak főleg, de a harman/kardon 95wre képes, de max 540 w-t vesze fel. Az Onkyo 130 w-re képes max de csak 370 w-t vesz fel max.
Tényleg nem sokat értek hozzá, de elkezdtek érdekelni az erősítők, és kapcsolódó dolgok. Próbálok egy kis tudást magamba szívni. -
Wizard8
tag
Harman/Kardon AVR 165 vs Onkyo TX-NR509. Belépő kategóriába tettétek a Harmant, de nem "jobb", mint az onkyo?
-
Wizard8
tag
Sziasztok!
Proson Event szett 2-höz gondolom nem jár kábel?
Összesen 28 m kábel kellene, ami elég húzós árbán. Tudtok valami olcsóbb, de jó hangfal kábelt? Esetleg később cserélném...
Proson kábelek milyenek? -
Wizard8
tag
Sziasztok!
Már pár hete próbálom megtalálni, a nekem megfelelő házimozit. Elolvastam mindent, amit írtatok az első oldalon. Sajnos meghallgatni nem volt lehetőségem egyiket sem. Viszont neten talált infok, vélemények alapján három jelöltem maradt.1.Sony BDV-E780W
2.Onkyo HT-S 5405
3.Denon DHT 1312XPIlletve, hihetetlennek tűnik, de Onkyo HT-S 6405 -et láttam 160000 ért neten. Nem tudom, hogy ez lehetséges e. Gondolom, ha ez nem elírás egyértelműen őt kéne választanom?
Elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi, velük kapcsolatban.
Márkában már nem nagyon bízom. Volt régebben harman kardon erősítőnk és nem sokáig bírta(alig volt használva). Hasonló tapasztalataim vannak egy Denom mini hifivel is...Kisebb szobába 50-50% ba Zene és Film nézésre használnám, Később lehetséges, hogy átkerül egy 20nm-es szobába.
köszi a segítséget...
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- Home server / házi szerver építése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcos állapotban levő Apple iPhone 7 Plus 128GB / 12 hónap jótállás
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest