- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
Thewi
tag
válasz
Anthrax 33 #48156 üzenetére
duplázott
-
Thewi
tag
válasz
Anthrax 33 #48156 üzenetére
Szia!
Én használtan vettem egy Jamo A210-et, azzal használom. Nagyon elégedett vagyok eddig, mozinál, zenénél nekem nagyon tetszik az egész. Sokat még nem használtam, csak most ismerkedem vele, de nem bántam meg, hogy megvettem, főleg az akciós áron.
Neked milyenek a tapasztalataid vele? -
Thewi
tag
válasz
Anthrax 33 #48143 üzenetére
A menü gombot nyomjad sokáig és amikor a képernyőn ismét látszik a menü, akkor OFF-ra állítod a setup lock-ot.
-
Thewi
tag
B.U.É.K !
-
-
Thewi
tag
Sziasztok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek.
Köszönöm mindenkinek a segítségét és tanácsát. Denon 1312 lett a vége az Eltax hangfalakkal. Eddig nagyon tetszik, de a mélynyomó kell a filmekhez, ennek a hiánya még érezhető. Tudtok esetleg egy viszonylag jó és olcsó típust ajánlani, vagy maradjak az Eltax márkánál a mélynyomó vásárlásánál?
Mi az amire feltétlenül figyelni kell a választásnál? A szoba 20 m2 körüli, hangfalak optimális elhelyezésére teljesen alkalmatlan. / sajnos / -
Thewi
tag
Sziasztok!
Ma betértem az MM-ba, hogy megvegyem az eltax denon szettet 100.000 forintért.
Hát az akciós ára a mai naptól 20000-el drágább lett.Szombaton rákérdeztem a kamatmentes hitelre, mert ugye így kevésbé fáj a kiadás, de mivel papírok nélkül mentem, félretették a kérelmem. Ma bementem, hogy megvegyem kp. és ért a döbbenet.
Szerintetek, ha maradnék a részletnél és a félbemaradt elbíráláshoz beviszem a szükséges papírokat, megkaphatom az eredeti akciós áron?
Tudom ez nem a témába vágó kérdés, csak gondoltam hátha valakinek van tapasztalata, hogy ilyenkor ez hogyan működik. -
Thewi
tag
válasz
bormate #45657 üzenetére
Szia!
Én holnap tervezem a vásárlást. / denon 1312 + Eltax /
Remélem valóban elrakták nekem és nem maradok le róla. Nagyon kíváncsian várom, hogy itthoni körülmények között hogyan fog szólni. Az MM-ben szép hangja volt.
Egy LG BD670 tervezek hozzá venni, de ezt már tényleg januárban. -
Thewi
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor holnap megveszem az Eltax - Denon szetett.
-
Thewi
tag
válasz
axwel18 #45620 üzenetére
Holnap venném meg, tegnap félrerakattam egyet.
Meghallgattam és szerintem is szépen szóltak és a subwoofer sem volt rákötve, mégis szépen jöttek a mély hangok.
Gondolom, hogy nem egy csúcsmodell, de az ára miatt, ill. az erre rászánt keret miatt gondoltam, hogy jó lehet.
Pár típusról lebeszéltek már és gondolom jogosan pl. PIONEER HTP101 és az Onkyo AVX-390.
Ezeknél jobb választás lehet a Denon? -
Thewi
tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek tapasztalata a AVR 1312B + Eltax Experience cuccal. Az erősítő tudom, hogy alsó kategóriás, de jó választás lehet, egy relatíve olcsó házimozihoz?
Az ára mindenesetre meggyőzőnek tűnik. -
Thewi
tag
Sziasztok!
Most voltam a MM-ben és volt egy Denon 1312 / Eltax hangfalakkal 100000 forintért.
Meghallgattam és én teljesen korrektnek találtam a hangját.
Esetleg ez lehetne egy elfogadható kompromisszum az ár és a minőség arányában.
Mint írtam már korábban ez az ár a maximum, amit most kiadnék érte. -
Thewi
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy egy SONY STR-DG820 erősítőt érdemes-e megvenni, ill. milyen összeget érdemes kiadni érte? -
Thewi
tag
Eredetileg egy LG HT503PH szerettem volna, de kiderült, hogy semmit sem lehet pluszban rákötni. Most árban már a 2x-él járok és még mindig egy rakás sz.rt tudok venni.
Akkor azt kérdezném, mi az-az ár amitől egy elfogadhatót össze tudnék rakni. Nem a csúcskategória érdekel, hanem az elfogadható, átlag minőség és ha lehet helytakarékosan.
Nem tudnék hatalmas álló hangfalakt elhelyezni, bár gondolom ezek szólnának szépen. -
Thewi
tag
Sziasztok!
80-90000 szánnék egy komplett házimozira. Amit kinéztem: Onkyo AVX-390 és a Pioneer HTP-101. Árban nem tudok és nem is akarnék egyelőre feljebb menni. Megéri ezek közül bármelyiket is megvenni és esetleg később beruházni komolyabb hangfalakra? -
Thewi
tag
Sziasztok!
Házimozit keresek olyan erősítővel, amin van több digitális hangbemenet. A normál cuccokon maximum 1 optikai bemenet van, ami elég kevés.
Esetleg ezt ismeri valaki Lg SR906SB ? A tv is Lg ezért gondoltam erre. Esetleg más lehetőség hasonló árban?
Válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest