- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
ZolikaE46
senior tag
(#50426) ZolikaE46
(#50439) python1: Akkor azt csinálnád amit én! ES100 frontnak, ES25C center, hátra 4. 5. pontnak menne a Northridge E100, a kicx meg maradhat 6. 7.nek. H/K-ról már letettem a Denon AVR2312 húz a szívem.
Hang nyelőt már nem tennék, mert nem illik a szobába annyira azért nem kell elmenjünk a high end részre...Meg a keret is vissza fog...
-
mp54
senior tag
Patice, Warter, Dorian:
Alaprajz: kicsit gyerekes, de ennyire futotta...
http://kephost.hu/share-97F9_4F3187D4.html
A szemközti falon hosszú kanapé. Előtte két fotel, TV-t nézni, mert HD-ben messze van a kanapé. Jó lenne, ha maradhatna a berendezés. Tudom, hogy a kanapé helyén elférne még a két álló front is...Ott lenne hely a 45 és 60 foknak...
Azért kérdeztem csak a frontokat, mert a kanapés fal kopasz, van hely háttereknek bőven...
"egy sztereó rendszer elég lenne, ill. kevesebb bonyodalommal járna": ezt nem értem, hiszen épp a két fronttal van bajom...
Tudom, visszhangos, valamit arra is ki kell találni.
Van: P50G30 TV, Pio BDP 140 BD lejátszó, egyenlőre a TV beépített médiajátékosa, 2 TB külső HDD (mások raktak rá filmet...). PC-re letölteni, arról lejátszani nem tervezek.
Mivel a szépen szóló zene (komoly is) fontos, az itt olvasottak alapján a jelenlegi terv: "jó" használt sztereó erősítő+ "jó" front hangfalpár (használt vagy új) és megnézem elég-e ez nekem filmre is. Vagy lépek 5.1 felé vagy nem...
Még nincs kiszemelve semmi! Köszönöm előre a nekem való ajánlásokat, mert nem értek hozzá!
Ma hallgatóztam Stream Audióban:
Castle Knight 5+Denon 1912 vs NAD C356: nem vagyok audiofil, de hallottam a különbséget...természetesen a sztereó javára.
Kösz előre!(Ez a "hot link" vagy mi nekem nem megy...)
-
Patice
nagyúr
Induljunk ki abból, hogy mi van a TV-vel szemközti falon?
A sok közlekedő útvonal, ajtó, radiátor miatt szerintem ide egy sztereó rendszer elég lenne, ill. kevesebb bonyodalommal járna. Vagy ha mindenképpen 5.1, akkor kisebb monitor dobozokból javasolnám a majdani rendszer kiépítését.
A mostani helyén gyakorlatilag még a TV sincs túl szerencsés helyen. Ha meg lehet fordítani a szoba berendezését, akkor a fotelokat könnyebb előre tolni, amikor nem nézitek a TV-t és fordítva.
Másrészről elég üres még a szoba, nagyon visszhangos lesz így. Az akusztikával érdemes lenne kezdeni majd valamit.
A körbefotózást én is támogatom, úgy könnyebb lenne tanácsot adni, ötletelni.
Amúgy milyen rendszerben gondolkozol? Sztereó? 5.1? Kiszemeltek vannak esetleg már? Mi lenne a lánc? Milyen komponensekből állna? A TV adott.
-
-
BBéci
legenda
-
bajnokpityu
félisten
párban.
erőre?
talán 40v 50Wosak. elég nehezen hajtható dobozokat próbáltam már otthon kb 40nm-en kihajtani,azt hiszem a maximum 1/3potiállásnál volt.de emellett nem értettük egymás szavát.normálisan kb 1/4eden hallgatom saját,aránylag érzékeny dobozaimmal. olyan 7W csatornánkénti teljesitményt kellhet neki kiadnia,hogy ne értem a szomszédot. -
bajnokpityu
félisten
hogyhogy mit tud?
gyárilag egy jobb fajta használtan 100,ujonnan 300rugós hangfalat már nem tud kiszolgálni.tuninggal meg már simán.és,ami nekem háttérzenének jó,az másnak mást jelent.nekem a háttérzene azt jelenti,h kiugró hibája nincs.mint pl egy kef iqnak,hogy messzire ne menjek.
-
Dorian
félisten
Ha nem vagy hardcore letöltögető, ugyanakkor kölcsönöznél BD-ket, akkor a helyedben egy olyan BD playert választanék, ami az mkv-k jó részét is viszi, usb-n rádugott külső vinyóról. Ilyent majd ajánlanak a pontosabb infók birtokában lévők, 1-2 LG lejátszót szoktak itt emlegetni.
-
robi-k
őstag
Hmm, ha nem akarsz/tudsz letölteni (pl. torrent oldalakról), akkor anyagi szempontból olcsóbban megúszod egy BD lejátszót, mint egy BD egységgel rendelkező médialejátszót.
BD optikai egységgel szerelt régiófüggetlen BD lejátszónak + mindenevő médialejátszónak ajánlanám a talán legolcsóbb kombó HDI Dune HD Smart B1 lejátszót [link], vagy esetleg kicsit drágábban Syabas Popcorn C-200 lejátszót (ebbe viszont lehet, hogy útólag kell berakni az optikai meghajtót): [link]
-
robi-k
őstag
Én a helyedben nem vennék BD lejátszót, hanem inkább vennék egy Full BD tartalom lejátszására alkalmas médialejátszót! Gondolom, nem akarsz pénzt kiadni BD lemezekért, ha ugyan azt azt le is töltheted gyakorlatilag ingyen?
És ha mégis kell egy optikai BD egység is (ha mondjuk évente 1-2 DVD/BD lemezt akarsz betenni a készülékbe), akkor léteznek optikai egységgel is rendelkező médialejátszók (nekem is ilyen van).
Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest