- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #28119 üzenetére
nekem meg a 10honapos dobermanom ugatott minden fele valamelyik nap.pedig olyan érzékeny füle van,megkocoktatom a 3 rétegű üveget finoman,kint az udvaron tökéletesen fokuszál rám
a viba dac úgy ézem megy tőlem.nemtom,h a felvételeim ilyen rosszak,vagy ő a hunyó,de ez hervasztó...
-
python1
veterán
válasz
Dorian #28061 üzenetére
Ha vannak otthon díszpárnáid ,vagy akár takaróval is próbálkozhatsz csak azért,hogy megbizonyosodj arról ,hogy tényleg mennyit számít a hangzásban pakolászd szét a kecóban a nagyobb falfelületekre ,hangfalak mögé.Jól meg is tömheted a kanapé melletti fiókos szekrényt ruha darabokkal.
Persze ha barátnő,vagy már az asszonykád nem tudom,nincsen otthon,jobb elkerülni azt a látszatot,hogy teljesen megbolondultál.
Nálam ez megszokott dolog,már nem tud meglepődni semmin. -
python1
veterán
válasz
Dorian #28059 üzenetére
Helló!
Írtad,hogy nem igen veszel észre különbségeket a rendszernél akár mit cserélgetsz vagy legalább is nagyon csekély mértékben.
Szerintem nagyon rossz a szoba akusztikád.Nekem is most nagyon gyatra mindegy,hogy mit cserélgetek semmi változás szinte,pedig Németben ahol lakom ott minden kis változtatás hatalmas hangzásbeli különbségeket hozott.Tele van kint a nappali ülőgarnitúrával,szekrényekkel,sörös rekeszekkel.
Régebben a szülői házban ahol tesztelgettem a különféle anyagokat. ott is televolt szőnyegekkel,bútor,könyvespolc képek a falon és mindent észre lehetett venni.Na mindegy,semmit ne dobj ki majd be hangoljuk a szobát és utána indulhat az egész.Meg viszem a CD lejátszód alá a fa rezonancia asztalkát,talán az is dob valamit a hangzáson,mint itt pár képen is látható:[link]
BBéci:köszi a választ, akkor szépen fokozatosan haladva vásárolgatom össze a kábeleket. -
nyunyu
félisten
válasz
Dorian #27927 üzenetére
Próbáld ki. Ha nem jól van bedugva, akkor erősebb, de búgósabb a mély, hosszabban hallgatva fárasztó + a színpad kevéssé lesz definiált, a mélysége megszűnik.
Minimalis elektronikai ismeretekkel megaldott/megvert informatikuskent eddig nem hittem ebben a villasdugo forgatosdiban, mondvan az aramnak mindegy a folyasiranya, most kivancsisagbol megforditottam az 508-at, egybol megszelidult a basszusa a fejhallgato kimeneten
Masik allasban elviselhetetlen volt a K242HD.
Regi erositommel sosem volt ilyen problema, ezek szerint az helyesen volt bedugva.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #27976 üzenetére
megjegyzem az egyik kácsás szerelésű ICm is hibás:kontaktos...
nem mondom,h bezzeg,amiket én szereltem,de azért mégis.1 évig hangosítotunk a vásárhelyi whitefülön,forrasztottam néhány tucat csatit,de mai napig én is el-el rontok egy-két forrasztást.viszont nem kérek érte pénzt.
-
cekkk
veterán
válasz
Dorian #27927 üzenetére
Szia!
Nem akarod véletlen lefényképezni a hangváltódat, hogy a Hivoxnál mit csináltak, vele , és milyen alkatrészeket cseréltek benne?
Én most néztem meg ilyen az eredeti, ahogy elnézem, tényleg nem bonyolult ezeket kicserélni, már csak tekercsből kéne szereznem valami normálisat. Amit kimi02 rakott bele ellenállások, és kondik lelőhelyét már meg találtam, csak tekercsben nem vagyok biztos -
Dorian
félisten
válasz
Dorian #27921 üzenetére
Az új és régi hálózati kábel közt koránt sem olyan egyértelmű a különbség, mint a dugóforgatással, egyelőre félre is teszem. Megjegyzem, hogy eredetileg sem a sima hozzáadott tápkábelt használtam, hanem amit egy haveromtól kaptam, majd nem olyan böszme vastag, mint az új.
Folytatom az interconnectekkel. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #27844 üzenetére
egyébként amikor utóljára ezekkel foglalkoztam a kácsa saját márkás cuccai simán verték a neotechet.van mindkettőm,neotech még drágább is volt,szerintem is jó a kácsa.
amit linkeltél használtat az még mindig olcsóbb,ha nem félsz használttól.és járatott kábelekről van szó.egyébként BBéci:én biztosan meg fogom venni ezeket a kácsa kábeleket,nem szánok rájuk többet. ettől függetlenül a gyári dali concept és ikon 6nál szerintem (tudom, szerinted nem) jobbak a rubijaim.szóval én valszeg ezzel még nagyobb hibát követek el.de legalább olyan áron jönnek,amiért biztosan hama el lehet adni,ha nem jön be. én most igy kisérletezek.
én egyébként már attól boldog voltam, ahogy itthon egy olcsóbb HM denon beépitett DACával 2-3e Ftos optikai kábellel egy filléres külső hangkarival megszólalt.(miközben olvastátok,ennél a szettnél sokkal drágábbakat is hallottam,tehát nem a fülem a szűk keresztmetszet).
teljesen biztos vagyok, hogy CDről, vagy egy jobb digit forrással, és ezekkel a használt kácsákkal ettől csak jobb lesz,és reménykedem benne,h a külső DACom szintén emel a minőségen.a rotelt is talán nem fölöslegesen vettem meg. a rubin olyan értelemben tugningolni nem fogok,mint Dorian tette, pont amiben emlitett javulást, már gyárilag jónak tartom a rubit.
szóval hallottam a rubikat a stremnál szólni,azonnal belezúgtam.ha hasonlóan fog szólni, akkor állati jó vételt csináltam velük.akkor a sztereo láncom nem kerül 140be.
valami mad cow cimű számot mutattak a streamnál, ez ki és miféle?
-
Ribi
nagyúr
válasz
Dorian #27829 üzenetére
De, csak ezt szánalmasnak tartom, hogy kvázi direkt rontják le a minőséget, annak érdekében, hogy minél drágább kábelt vegyél meg. És még akkor sem lesz úgymond tökéletes az átvitel.
BBéci látom szándékosan beszélsz félre.
Mint Dorian nagyon is jól leírta, át kellene tervezni kicsit a berendezéseket, de van 1 olyan érzésem, hogy ezt direkt nem teszik meg. -
cekkk
veterán
válasz
Dorian #27810 üzenetére
Kérem csak vitatkozunk
python1
Nem szoktam méregetni itthon, mivel sajnos nincsenek speckó műszereim.
A legegyszerűbben, én úgy tudom elképzelni ezeknek a mérését, hogy szét bontom a kábelt, majd az egyik végén küldöm a -1 és az +1 feszültséget NRZI kódolás esetén, itt adott bit idő alatt folyamatosan mindig küldöm a megfelelő feszültséget. Na most ha adott szakaszon ezeknek a feszültség szintek nem esnek vagy nőnek akkorát hogy ne lehessen meg különböztetni őket, akkor helyes volt az átvitel, ha nem tudja őket megkülönböztetni a fogadó eszköz, akkor helytelen átvitelről beszélünk, vagy is zavar lesz a képben. Vagyis kockásodik mondjuk a kép alul egy tizedmásodpercig. Ha helyes bármelyik kábelen az átvitel ugyan azt a képet kapod, mert helyes volt az átvitel. Mondjuk drágább kábelen jobb szigetelés esetén ugye nem tud zavart össze szedni . Mert ugye 0-165MHz között továbbítódik a jel és bezavarhat a közelben lévő áram 50Hze vagy a hangfal kábel is akár. De megfelelő szigetelésnél, és távolságnál nem. Meg hát ha bitről bitre megegyezik a két kábel által átvitt információ nem tud benne különbség lenni.
Ezért kérdezem mi az amitől valaki azt mondja, hogy jobb. Mert az sem érték adó, hogy jobbnak látja hallja, mert a fül és a szem sem kalibrált műszer, és ugye a képet és a hangot az agy állítja össze, ami be tud minket csapni.
Vagy 8-10 éve volt egy cikk, hogy ha a cd oldalát lefested olyan színűre mint a kedvenc színed, vagy épp a hangulatodhoz illik, akkor jobban fog szólniPersze ehhez is kell az agy.
-
-
Ribi
nagyúr
válasz
Dorian #27773 üzenetére
Elég sok cég gyárt hálózati interfacet mégsincs semmi gond azzal, hogy az adat eljuson egyik eszközről a másikra.
BBéci azt mondtam én nem értek hozzá, nem kell rögtön kiugrani az ablakon. De gondolom azt te is érzed, hogy digitális adat továbbítás azon módja, mint ami a CD-DVD-bluréj lejátszókban megy az kőkorszaki. Mint említettem, olyan hogy informatikában elveszik valami adat, az azt jelenti, hogy az eszközt ki kell dobni a kukába. Nem pedig azt, hogy akkor veszek hozzá 20k-ért 1 madzagot. És még akkor sem lesz maradéktalan, csak jobb. Effektíve nincs tökéletes adatátviltel ami a szánalmas kategória több millás eszközöknél. Ezt ugye nem vonod kétségbe?
-
SLYM
veterán
válasz
Dorian #27647 üzenetére
alapvetően olyan kis olcsó "tuningokra", amik megdobják a hangrendszer teljesítményét, javítják a minőségét, ilyesmi. kimi02 postjairól jutott ez eszembe
hogy példával is éljek, pl a számítógép halkabbá tételénél nem feltétlen a vízhűtés és az 500 gigás méregdrága SSD az egyedüli megoldás, hanem pl a házban jól elhelyezett 1-2 gumis csavaralátét is szépen megdobja a gépet ebből a szempontból. szóval olyan apróságok amiktől kicsit jobb lesz a cucc
-
Vidala
senior tag
válasz
Dorian #27569 üzenetére
Mivel mégiscsak jobban néz ki, mint a megállított 20th Century Fox logó, és társai, amíg készül a popcorn a mikróban.
Komolyabbra fordítva: szerintem az extrákkal ellátott filmek esetében jön inkább jól, ha csak a filmre vagy kíváncsi, akkor tényleg még bosszantó is egy kissé.
Nekem a kedvenc agyrémem, hogy kötelezően végig kell nézned az eredeti DVD-ken a Lopás bűn..., meg hasonló szerzői jogokra vonatkozó tartalmakat, míg a másolatokon ezeknek híre-hamva sincs, hanem egyből jöhet a múví!!! Miért nem ragasztanak szimplán egy matricát a dobozra, aztán le van tudva?
Persze ilyen másolatokról csak a barátaim meséltek, hogy láttak már valahol ilyen filmet, úgyhogy csak nehezen tudom átérezni milyen lehet!Szerk: úgy látom 3-ból 3
-
cekkk
veterán
válasz
Dorian #27569 üzenetére
Ha van értelmes extra tartalom akkor azért, ha sorozat részek vannak akkor azért, ha ezek nincsenek akkor én is feleslegesnek tartom.Meg néha egész jó BD Live tartalmak vannak, persze ha rajta hagyták
Meg a kép a képben stb funkciók is jók néha
De vannak akiknek ez tetszik, hát el kell fogadnunk -
KisApám
addikt
válasz
Dorian #27489 üzenetére
Akkor pl. nem sok kivételével (Inakustik Atmos Air 123 Silver, bár igen kicsi keresztmetszettel és pl. KCS-FL15) kimaradhat nálad az ezüstözött rézkábel (a 2 mm2 átmérőjűek mondhatni tuti).
Asszem a többség 2000 ft/m-től kezdődik árban.
(Pl. Qed Silver Anniversary XT, Inakustik Atmos Air 187 Silver) -
mike1978
tag
válasz
Dorian #27447 üzenetére
Elméletileg a teljes sorozat nyűgösebb volt, de én nem hallottam mindent, mindennel hasonlítva....a teszteket meg hagyjuk....ki olvasott már olyan tesztet valaha, hogy rosszabb lett a készülék a későbbi modellhez képest....ebből egy média sem tudna megélni, ha a készülékeket objektív módon, szépítés nélkül mutatnák be....és persze még így sem lehetne kizárni a szubjektív emberi tényezőt, hiszen a műszeres mérések nem utalnak a kapott hangra, ergó egy nagyon jó specifikációjú elektronika is lehet pocsék hangú és fordítva....amit meg emberek hallgatnak meg és véleményezik, az már részben szubjektív.....és itt is működik a csordaszellem, a pszihológia...valaki meghallgat egy erősítőt, aztán ír róla, más ezt elolvassa, és 10-bő legalább a fele, de álltalában több ember "azt" is hallja amit az illető leírt....
-
python1
veterán
válasz
Dorian #27411 üzenetére
Helló Mindenkinek!
Éppen kérdezni akartam,hogy mire jutottál a tuningolt hangfalak tesztelgetésével.
De látom siker!Más:jó nagy vita keveredett ,port kavart a tegnapi hsz-em,de kicsit ez is volt a célom.
Ehhez még csak annyi,hogy csak a hdmi csatlakozót kérdőjeleztem meg az erősítőn,persze minőségre is gondoltam.Még egy gondolat azoknak akik új erősítőt vesznek,választanak.Tudatába legyenek azzal a ténnyel,hogy egy év múlva jön valami új szabványú kütyü amivel nem lesz kompatibilis a készüléke és utána 2 fillért nem fog érni,mert egyes emberek szerint minél több csatlakozó annál jobb a minőség.
Búcsús filling.
Ezzel részemről vitát zárnám is. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #27320 üzenetére
nekem mondjuk volt szerencsém 1 hétig egyszerre birtokolni az alsó kategóriás sztereo denonomat, és az uj szuper HMet.hát sápadtam,hogy mostantól ez lesz a "zene"...
amikor meg rákötöttem digitálisan,szörnyűlködtem.2 hete viszont nem tudom mi van,de újra szeretem a 2106ot.valszeg a rubik zenélnek helyette,de nem érzem most azokat a hibákat.rubikat amúgy sztem be fogom zoknizni...
-
Gaben360
senior tag
válasz
Dorian #27302 üzenetére
Szóval akkor jól döntöttem,árban 5000 ft volt a különbség a H/K javára.
Az gondolom nem gáz ha régebbi kontsrukció?
Lett volna egy yamaha rx-v367 is ebben az árfekvésben,csillivilli 3d meg minden,de a súlya alapján nem lehet valami nagy eresztés,a marantz majdnem 2x olyan nehéz.
Egyébként mennyire megbízhatóak a marantzok? -
python1
veterán
válasz
Dorian #27226 üzenetére
Helló!
Lehet jobb választás a külső usb D/A konverter,mivel nincs köze az alaplapi hang driverhez,chiphez.
Nekem is van egy usb-s külső hang karim ami ráadásul THX 5.1- 2.1 2.0-ás akár laptopról is 106 db jel/zaj MP3 felkonvertáló, 96khz/24bit stb,az is 20-ezer volt.Millió beállítás.
KIRÁLY!!!!!!!!!!! -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #27226 üzenetére
valahol avxen találtam egy tesztet az itthon kapható magyar DACokról.ott vetették össze többek között ezekkel.eléggé lehúzták.ahogy olvastam a viba 2. olcsóbb daca nagyon tetszett az embereknek, kb annyira mint a hivox lupusok.
ha gondolod, egyszer átugorhatsz (ha megérkezett a koaksz) a viba pocket dacot kipróbálni.utragagyi minimál tenyérnyi design,filléres árkategória,de azt mondta az eladó, h egy 80rugós marantz dvdre kötve bármiben űberelte a beépítettet.
-
bajnokpityu
félisten
-
python1
veterán
válasz
Dorian #26910 üzenetére
Helló Mindenkinek!
Először is jobbulást!
Tudom milyen szar tud lenni a másnaposság,nekem is ilyenkor elbírna pár abroncsot a fejem.
Rezonancia elnyelésére a jó vastag gumi a legjobb,szivacs,filc,műanyag nem alkalmas.
Épület ill ipari gépészetben is ilyen gumikat használnak,én is ilyeneket használok,20x20mm-es kockákat vágtam és azokat tettem alá.Gyurmát és ilyen típusú,szerkezetű anyagokat nem ajánlanám mert zömülnek.
Lehet még a gránitlapok alá fa kalodába, homok ill apró 5-6 mm-es kő őrleményt készíteni és arra helyezni a gránit lapot.
Én most azt fogok készíteni,régen már készítettem ilyen állványt csak elég macerás homok szitálgatás,főzés de megéri. -
python1
veterán
válasz
Dorian #26837 üzenetére
Hát ez elég érdekes jelenség.
Nekem most 30mm vastag márványlapon vannak a frontok amire edzett 5mm-es üveglap van ragasztva,és alulról pedig üvegszálas merevítés van.
Elméletileg a márványnál a gránit jobb hangfalak alá mert sűrűbb a szerkezete,nekem volt van gránitlapom is, már vagy 10-éve használom mindkettőt,tökéletes hangzásvilágot adva bármilyen hangfalnak.Én mondjuk a gránit illetve márvány lapok alá 10mm vastag butilgumit használok a padló és a lapok közötti rezgés izolációjára.
Nagyon gyors teszt időszakot használtál és hiányolom azt is,hogy nem próbáltál ki a lapok alá többféle megoldást a padlótól való izolálásban.
A hangfalaim tetejére pedig 12mm vastag akril lapot használok, amit kétoldalas 1mm-vastag kétoldali szilikon ragasztóval erősítek fel,ezt is rezonancia elnyelésére alkalmazva. -
ricsik
őstag
válasz
Dorian #26839 üzenetére
Hát akkor nekem elég szar a parkettám, na jó nem voltam pontos, laminált padló. Úgy néz ki már mint az ementáli. Utána tettem alá a pénzt. Benne vagyok a kipróbálásában.
robi0604: nem baj, ha nem változik a hang, ezek után hogy járt Dorian lehet nem is baj. Inkább ne változzon, mint hogy negatívan. Az alátét elég, de akkor legyen már valami rendes, mint pl ez [link] az ára is jó.
Az előző tulaj ragasztott gumialátéteket, az sem volt rossz megoldás, de a gyári tüske felszerelése után nekem jobban tetszik most a hangja. -
nebulo5
senior tag
válasz
Dorian #26830 üzenetére
Nem is értem, miért vagy meglepődve, hogy a gránit lapokkal a magasak felé húz el a hangkép? Igen sok hazai szakmai fórumon ki lett már tárgyalva ez a jelenség.
Persze, én is kipróbáltam! Jó egy hónapot hallgattam így a zenét, és amikor kiszedtem alóluk a lapokat, szinte "megkönnyebbülés" volt újra a lágy (természetesebb) hanggal.
(az asszony örült neki a legjobban! Azonnal virágcserép alá kerültek a gránit lapok...)
-
cekkk
veterán
válasz
Dorian #26785 üzenetére
robi0604 és Dorian
Ha jobbnak vélném a hangját, és jobban tetszene a másik erősítő hangja akkor megérné, használtban venni egyet, szerintem. De nálam az Onkyo nem váltba, ismerősömnél meg a H/K nem vált be , és ott onkyora lett cserélve. Nagyobb kategóriában meg nem is gondolkozom, mert nem tudnám kihasználni sajnos.
-
cekkk
veterán
válasz
Dorian #26781 üzenetére
Arról lemaradtam figyelmileg
Elhiszem, hogy a te erősítőddel jól szól
De mint a linkemben írta Tibi, hogy inkább zene felé jobb a 1911 mint mozi. Ettől függetlenül kíváncsi lennék, milyen a 1911en, és ha jobb lenne mint a 255ösöm, akkor szó nélkül cserélném le, nem vagyok H/K függő
Ami jobb, az jobb. Bár pont most láttam egy 1910eset 75ért árulják az Avxen annyiért nagyon jó vétel. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #26745 üzenetére
nem mindegyik hangfalnál jön ez be.a 3szög oké,de van olyan hangfal,aminek nem tesz jót ha pont feléd fordul.
szerintem meg keress valami mély hangú férfi énekest, meg valami bőgőset, és forgasd,mozgasd.elsőre nagyon nem kedvező a sarokba tenni.azt nem tudom,első v hátsó reflexes?hátsó sokkal érzékenyebb.
első körben egyébként bedugnám teljesen,ha igy jobb a végeredmény,akkor van remény elhelyezéssel, dugózással javitani.ha igy sem jobb,akkor menthetetlen
próbáld meg a hangfalak körét, és a többi sarkot berendezni.
-
K!$$rác
tag
válasz
Dorian #26745 üzenetére
egyenlő szárú 3szög szerint vannak beállítva..
jobb oldalt a sarokban van 1 kaktusz ez jó sztem ,de most nem tehetem a falat végig nővényekkelvalami jobb megoldás kellene csak tanácstalan vagyok ilyen téren....
gondoltam arra hogy pl. 5*5 cm-es kocka alakú és kb 50 cm magas fákat kellenne egymás mellé állítani hogy a csúcsaik érnének össze az az rombusz alakzatba s akkor nem lenne annyira csupasz s egyenes a fal s talán ez még mutatna is valahogy vagy inkább v mi szőnyeget kellene feltarni a falra ?: vagy más ötlet? -
KisApám
addikt
válasz
Dorian #26724 üzenetére
Az 1.4 kell az ARC-hoz is nem?
Azt nem használod ki?Amúgy egy Marantz SR-6004 megér 200 000 ft-ot? Jó minőségű gépezet?
Vagy maradjak a Yamaha RX-V767, DENON AVR-1911 vagy ONKYO TX-NR609 mellett?
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #26670 üzenetére
satsystemben hallottam a 100e Ftos belépőszintű hálózati szűrő/stabilizátort.meg a fél millásat is.
jelentem elsőre nem hallottam,de amikor elkezdtem figyelni a mélyeket,meg a teret,bizony van különbség.abszolut nem elhagyagolható.kb olyan a különbség, mint a kef C7 meg ai IQ7 közötti különbséget feleznénk
bocsi,statikus vok,azért ilyen bonyolult a megfogalmazás
-
nebulo5
senior tag
válasz
Dorian #26670 üzenetére
A hálózati szűrőt nekem is ajánlotta... Nem tudom, mennyit javítana a hangon, de én is drágállottam.
Januárban voltam egy kollégámnál, aki már vett egy hálózati szűrőt (nem a HiVox által gyártottat) de a beüzemelés után semmilyen változás nem volt hallható a rendszerében. -
nebulo5
senior tag
válasz
Dorian #26647 üzenetére
Nem kell majrézni (a papagáj is ezt mondta a macska szájában...
). Zoliék értik a szakmát.
Az én AR-s40 dobozaimmal is csodát tettek. Mikor vissza hozta, segített bedrótozni, és nekiültünk hallgatózni. Lúdbőrzött a hátam...
Megszűnt az egyes frekvencianyaláb gombócossága, lineárissá vált a mély hang tartománya. A hangképnek tere lett. Szinte rá lehetet mutatni egy egy hangszer helyére. A magas tartomány tisztább lett, lehullt a függöny köztem és a dobozok közt.
Önkéntelenül azon kezdtem filózni, hogy a francért nem tudta ugyanezt a dobozok gyártója is meg csinálni?! Hiszen jobb hanggal, jobb áron adhatta volna a termékét...
Majd várom az élmény beszámolódat! -
zolaas
senior tag
válasz
Dorian #26647 üzenetére
Nos kivi leszek mi fog történni
Olyannyira örülök, h végre beköltöztünk az új albiba és végre leülhettem meghallgatni az új erőlködőt. És örülök, h hagytam magam rábeszélni erre az erölködőre (Denon 2803 - aki meg úgy gondolná, h 55-ért inkább vesz vmi újat ehelyett azt kézenfogva viszem a dilibe
) Hát most tologatom a hangfalakat, mámeg lehet azt kék cserélni
Vagy legalábbis a frontokat. egyébként a denon csak a hatsókat meg a centert hajtaná, csak éppen a sztereóm hangerő potija bemondta az unalmast és így a denonon megy minden. A sztereo (Yamaha ax 590) kész lesz remélem a héten és akkor végre össze tudom hasonlítani, h melyik szól szebben.
Még 2 kérdés, csak elméleti szinten egyenlőre: a KEF c7 frontjaimban milyen kábelek lehetnek? Érdemes lenne belekukkantani vagy hagyjam a fenébe? illetve ha q sorozatból vennék 2 frontot a többi komponens maradna (c3,c6) az nagy kavalkád lenne? és egyébként is ehhez az erőlködőhöz minő (ár)szintű hangfalakat illene venni? mármint az új árát nézzem vagy amiért vettem? esetleg vmi középutat? -
ricsik
őstag
-
KisApám
addikt
válasz
Dorian #26453 üzenetére
Hááááát...
nem túl sok van.Jelenleg van:
2 db hátsó PolkAudio TSi 200
1 db center PolkAudio CSi 5
és a fekete bárányok:
2 db front Magnat Monitor Supreme 1000 (idővel talán csere PolkAudio-ra)Ezek mellé raknék talán egy ONKYO TX-NR609-et.
Vagy egy H/K AVR-360-at, bár ennek a szoftverfrissítéses HDMI 1.3a-ról HDMI 1.4-re nem igazán hiszek, mármint hogy teljes értékű 1.4 lesz belőle... meg a felszereltsége is messze van az ONKYO-tól.
HA zenében csak egy kicsit lesz lemaradva az új ONKYO a H/K-tól, ONKYO lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- EAFC 25
- OLED monitor topik
- Tőzsde és gazdaság
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest