- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
burcz.techno
tag
Még 1 apró érdekesség, ha kikapcsolom a TV-t,akkor PC kimeneteknél eltűnik az erősítő és így nem tudok zenét hallgatni. Mi a teendő?! : )
-
burcz.techno
tag
PC-n a támogatott formátumok között 'csak' 3 kódolt formátum érhető el. DTS Audio; Dolby Digital Plus és a Dolby Digital.
Ha jól tudom itt valamivel több mindennek kell szerepelnie, nem de?! Többit hogy tudom előcsalni ? : )(#29763) bajnokpityu
Megszűnt az egér lagg, köszönöm a javaslatot. : ) -
burcz.techno
tag
Úgy néz ki sikerült!
Össze nyomkodtam mindent az ATi CCC-be és végül a Kiterjesztett asztal használat segített!
Szóval úgy néz ki, hogy a HDMi dolog megoldva. Kicsit most fel is dobódtam
Annyi észrevételem van még a dologgal kapcsolatba, hogy az egér mozgása mintha kicsit 'Laggos' lenne. Olyan érzést kelt bennem, mintha kicsit ittas lennék : D
Köszöntem mindenkinek mindent .) -
burcz.techno
tag
válasz
bajnokpityu #29758 üzenetére
Ahham, most gyorsan csináltam egy olyat, hogy:
Erősítő, TV bekapcsolt állapotban és úgy indítottam el a PC-t.(#29759) BBéci:
Sajnos én sem
Át tudnátok irányítani egy megfelelő topicra?! Valamelyikbe írtam, még 1-2 hete,de sajnos reakció 0. :/ -
burcz.techno
tag
DENON-AVAMP, DFP, HDMI Letiltva
Próbálom továbbra is átküldeni pc ről HDMI-n a hangot és képet, de sajnos ebbe a hibába ütközök. Valaki ötlet?! : ) -
burcz.techno
tag
Munkába menet előtt egy gyors kérdés!
~21-22 nm re, mekkora Subot ajánlotok?! Yamaha Ns 777 es frontok 444 es center és egyelőre 125-ös apró hátsók. Denon 2310-es erőlködő!
Jelenleg még csak a frontok szólnak, De valahogy kevesellem a mélyet. Lehet az előző szett véget kicsit hozzá szoktam a brummogósabb hangokhoz, de igazándiból a zenei stílus végett nekem ez így tetszetős a fülemnek. Most egy Magnat Monitor Supreme Sub 301A-t társítottam be az előző szettből, alacsonyabb hangerőn tartja a lépést a frontokkal, de van egy szint ahonnan erős torzításba megy át a dolog.
Nos?! mit javallotok? : ) -
burcz.techno
tag
Üdv!
Esetleg erre valaki?!
[link]
Igazándiból, így hirtelenjébe más HDMI-s forrást nem tudok elővarázsolni. Annyi észrevételem lenne még, hogy mikor a TV-t ki be kapcsolom, a gép észleli, kiadja azt a hangot mikor egy új hardver csatlakoztatva van...
Nos?! -
burcz.techno
tag
Esetleg olyan lehetőségem nincs, hogy a Denon-on valahogy alaphelyzetbe hozom készüléket?! Hátha esetleg az segítene rajta. Sajnos a magyar nyelvűm még nem érkezett meg hozzá : (
-
burcz.techno
tag
válasz
#09634560 #29296 üzenetére
Videókártya HDMI kimenetét ha a tv be kötöm, akkor a kép és hang átmegy gond nélkül, szerintem ez kizárja a kártya kimenetének haldoklását. Tettem fel másik a kártyához másik drivert, hátha az a ludas, de az sem segített.
Igazándiból már kezd olyan szinten tele lenni a hócipőm az egésszel, h. du. azon voltam, ások egy nagy gödröt a kert végébe és minden megjelenítőt, lejátszót bele szórok... Nagyon kiakaszt már ez az egész : (
Továbbra is várom az ötleteket, legyen az bármi is... : )
köszönöm! -
burcz.techno
tag
Esetleg erre egy ötlet?! : /
link -
burcz.techno
tag
Üdv!
Egyik napról a másikra egy fura dolog történt az erőlködöm, a PC-m, valamint a TV-m között!
Eddigi felállás: PC>>HDMi>>Denon2310>>HDMi>>LCD TV.
Hang, volt, Kép átment az erősítőn. Ám egyik filmnézésnél TV bekapcsol, minden hang elnémult... PC-m a választható hangkimeneteknél Inaktív lett HDMi kimenetem. Majd utána járok alapon hagytam és másnap babrálás előtt zenehallgatás közben a hang is elment.
Próbáltam másik bemeneteken az erősítőt, semmi. HDMi kábelt cseréltem, semmi. PC TV összekötés HDMi kimenet ismét aktív. Kicsit elkeseredtem... :/ Ötlet, hogy mit állítsak esetleg nézzek meg az erősítőn?!Szerk.:
erősítő menüje TV-n továbbra is megjelenik, szóval kimenet még elvileg jó -
burcz.techno
tag
Írtam a beszállítónak mailt, korrekt módon gyorsan válaszoltak és kérték a címem hogy hova is postázhatják!
Közben sikerült még állítanom a rendszeren, néma hangerőt kinyerni belőle, kezd alakulni a dolog...
Mostani SUB-omat még azért egy próbára rákötném. Akkor döbbentem le mikor az erősítő hátoldalán lévő Pre SUB bemenetre rá akartam 'dugni'. Sub hátoldalán a csati egy piros fehér RCA -nak ad lehetőséget, mi a teendő?! Igazándiból nem is tudom milyen kábellel kellene összekötni, nem értem hogy a piros - fehér csatiból h. lehet/lesz egy csatlakozó? Vagy valamit benéztem? Kis felvilágosítást kaphatnék róla? : )szerk.:
valamiért a mélyet még mindig hiányolom a dobozokból. Hol lehet a hiba?
tudom, sok a kérdés.... -
burcz.techno
tag
**Jav: Kalibrálás... meló helyen van lekalibrálás, onnan jött, sorry : /
------
Sikerült hangot csalogatnom a 2 frontra, az írásod alapján. Viszont a Yamaha ns777 jelentősen halkabban szól mint a magnat supreme 800. Mély hangok egyáltalán nincsenek... valami nincs rendjén -
burcz.techno
tag
Próbáljunk kihozni valamit a rendszerből manual nélkül, legalább annyit h. zene legyen.. mert kezdek bekattanni : )
Átnéztem többször is a menüjét az erőlködőnek, TV-n átláthatóbb... Lekalibrálást csináltam a 2 frontra, annyira jóra sikeredett, h. most már egyáltalán nem is szól : O eddig még csak csak kijött belőle némi hang, ha az előlapi csatira pl telefonról küldtem ki zenét! most már az sincs :/
PC hdmi kábelét az erősítő melyik bemeneti csatlakozó pontjába illő kötni?!
DVD, HDP, SAT/CBL, DVR, V.AUX?! -
burcz.techno
tag
hangot és képet biztosan tud továbbítani, TV-n kipróbáltam pár nappal ezelőtt. Elvileg a forrás az oké. Erősítőn kell valamit majd állítgatni. Tegnap még a TV re rádugtam gyorsan még egy hdmi kábellel, sikerült előcsalogatni a menüjét (GUI?!). csak aztán onnantól megállt a tudomány : (
-
burcz.techno
tag
Gyorsan pötyögtem nekik pár sört, képet a számláról még nem tudtam küldeni (nincs itthon a digitális) lehet így is megdobnak egy magyar használatival. Az éjjel azt álmodtam h. sikerült megszólaltatni, aztán rájöttem, h. nem a az erősítő pittyegett, hanem a telefon merült
: D
-
burcz.techno
tag
Ma mar nem kinlodok vele, holnap megprobalkozhatunk vele. Elore is koszonom! Tovabbi szep estet.
ui.: videokartyabol hdmi-n erosito dvd hdmi bemenetere, erolkodobol pedig a tv-re hdmi-n kep. A kepet at is engedi, de hangot nem sikerult kicsalni belole.
Koszi :-) -
burcz.techno
tag
Üdv!
Sikeresen haza hoztuk a denon 2310-est, viszont sajnos Magyar használati nincs hozzá : ( Ez előtt erősítőm sem volt, szóval igazándiból nincs honnan kiindulnom. Esetleg valaki tudna nekem küldeni egyet e-mailben, azt megköszönném. Addig is keresgélek!
Egyelőre egy kukk nem jött ki a hangfalakból... de nem adom fel. : )
További szép estét!
ui.: burczp[kukac]freemail[pont]hu -
burcz.techno
tag
Yamaha YST-SW 315 és SW 300 között van jelentős különbség a hang sugárzás iránya és az erősítő nagysága között?! esetleg miben jobb az egyik, mint a másik ?! : )
-
burcz.techno
tag
Picit pihentettem az erősítő választást/vásárlást. Közben beláttam, érdemes lenne inkább használtan Nagyobb vasat venni...
Ám! Ma berohantam a győri Saturnba és láttam egy Denon 2310 erőlködőt 190e-ért. Ezt tudnám is hozni elvileg 10hónap 0%thm-mel. Sajnos olyan hangfalak nincsenek bent mint amik nekem vannak, így a meghallgatási lehetőség majd hogy nem nulla. : /
Véleményetek szerint jó párost alkotna a Yamaha szettemmel?!
NS-777-es frontok, NS-C444-es center, NS-125F hátterek és 1 db NS-777-es hátsó center.Vagy inkább keresgéljek használtak között továbbra is?! Sajnos egy összegben nem tudok letenni nagyobb összeget : ( Ezért is gondolkozok ebben a 10 hónapos Denon vásárlásban.
szerk.: fontos lenne a HDMI bemenet, nincs más használható forrásom : $
-
burcz.techno
tag
válasz
daniel2121 #27127 üzenetére
Értem értem, én abból indultam ki, h. szörfölés közben mire akadtam rá. Az ugye többnyire mp3 volt, abból is szemezgettem mindig a minőségibb darabokat. A mostani zajkeltő rendszeremen is örülök h. ha szól a zene tisztességes minőségben, próbáltam a számomra legkedvezőbbet kihozni. Ha érdekelt leszek erőteljesen Flac-ben, akkor lehet jobban bele ásom magam a dologba. Csak egy példát vetek fel.. Coronita vagy akár egy Hyperpace live szettet nem hiszem h. be tudok szerezni flac-be, ezért is vagyok még mp3 ''párti''. semmi gondom a flac-kel, elismerem h. szebben szól... filmekkel is úgy vagyok, h. amit nem tudok FullHD ban beszerezni, azt nézem egy egyel alatta lévő minőségben... abból élek ami van.
-
burcz.techno
tag
válasz
Johnny1982 #27117 üzenetére
Értem és érzékeltem is már h. van különbség a kettő között, el is ismerem. Azt nem értettem meg, h. az mp3 alá miért nem érdemes tenni kicsit költségesebb vasat
-
burcz.techno
tag
Nézd BBéci! Sajnos kevés FLAC minőségű zenei hanganyaghoz tudok hozzá jutni. A zenék amiket hallgatok azok majd h. nem mind mind 'hallgathatatlan' minőségű mp3 ba vannak. Ahhoz, h. zenével szórakoztassam magam, nem fogok vásárolni több száz hanglemezt több száz ezer forintért. Mint említettem ennyire nem vagyok eleresztve anyagilag... Most őszintén... véleményed szerint ennyire sz*r az mp3 minősége?!
-
burcz.techno
tag
''A netrádió véletlenül nem MP3-ban adja a zenéket?''
De igen, de most ezzel mire akarsz kilyukadni?
-
burcz.techno
tag
Igen Igen, tudom, tisztában is vagyok vele. Viszont sajnos, nem állok úgy anyagilag h. akár 'csak' 100e-t is előrántsak a zsebemből, ezért jutottam arra a döntésre, h. akkor veszek egy újat részletre, amit azért így lényegesen könnyebb lesz kifizetni. De szerintem ezzel nem csak én vagyok így : (
szerk.: valamint nagyon tetszik többek között az előlapi usb zenéléshez valamint a netrádió, a garanciáról meg nem is beszélve -
burcz.techno
tag
Üdv!
Jártam ma a győri Saturnba, érdeklődtem, h. ők mit ajánlanának a nemsokára érkező hangfalaimhoz ( Yamaha ns777 szett). Yamaha erősítőt megemlítettem neki és próbált lebeszélni róla, azzal az indokkal, h. nem biztos h. érdemes 767-t választanom, mert véleménye szerint a Yamaha hm-erősítők az utóbbi években túl vannak árazva, a márkát kell megfizetnünk rajta. Említettem a Denon 1911-t, jó választásnak tűnne, ám a szegénynek mutatkozik ki/be menetek terén. Szó esett a H/K-okról is, véleménye szerint nem lenne rossz választás az sem. Viszont, hallottam már más forrásból olyat h, a az ns777 es szett nem érzi jól magát H/K erőlködővel. H/K ról rosszat eddig nem nagyon olvastam/hallottam, küllemre nagyon tetszik, viszont most így hirtelen megoszlik a vélemény róla. Felmerült még egy márka, az Onkyo! Viszont ebből nem a 8-as széria, hanem a közel jövőben (1-2 hetet mondott) terítékre kerülő 9-es széria. Konkrétan 609-et emlegette,amin már van lehetőség netrádiók hallgatására és egyaránt rendelkezik USB bemenettel valamint számomra elég tetszetős új külsőt kapott.
Az új Onkyo-nak az említett 3 tulajdonsága, igen csak megfogott. Nem tudom mi tévő legyek... ns777 szett nincs náluk kiállítva h. meg tudjam hallgatni, sőt yamaha hangfal sincs náluk egyáltalán. Így hallgatózni elég nehézkes :/ Esetleg személyes tapasztalat, vagy javaslat?!
Előre is köszönök mindent
ui.: Zenét előbb kapcsolok egy sötét szobában, mint villanyt... Mozi is fontos, viszont lényegesen több zenét hallgatok mint mozizok!
szerk.: erősítőre a keret ~180e -
burcz.techno
tag
válasz
robi0604 #27071 üzenetére
Hát, nem is tudom, azért ez a rendszer nem lesz ennyire komoly h. száz kilométereket utazgassak oda vissza, ezért is várom, h. ti mit ajánlotok. Nem hiszem, h. a mostani ruhaszárító kábelekkel jól érezné magát majd a rendszer
Persze írhatok nekik is levelet h. mivel rendelkezem és hogy mire lenen szükségem, kíváncsi lettem volna h. ti mit mondotok
-
burcz.techno
tag
Igen igen BBéci! ruhaszárító kötélnek max jó lehet, ezért is cserélném valami használhatóra. Csak mivel ezzel kapcsolatban nulla tapasztalat van... ezért nem is tudom igazándiból h. milyet nézzek. Nem szeretnék feleslegesen túl drágát sem, de minőség rontó olcsót sem. Ezért is kérdezősködök : )
-
burcz.techno
tag
válasz
ToxLee #27063 üzenetére
Meggyőztél!
Akkor picit rohanjunk még előre az időbe... Hangfalakhoz milyen kábelt ajánlasz? A mostaniak nemsokkal vastagabbak a füleseménél. Na jó lehet picit túloztam... Lényeg h. régebbi hifi hangfalkábelek. hallottam h. Kácsa szaküzlet elég jó cuccokat készít. ehhez a rendszerhez érdemes lesz tőlük kábelt rendelni? Vagy elég az egyszerű vastagabb mezei hangfalkábel? -
burcz.techno
tag
Urak!
Yamaha NS-777-es frontok, NS-C444-es center, NS-125F hátterek és 1 db NS-777-es hátsó center-hez milyen erősítőt ajánlanátok?! Tudom illik hallgatózni, de erre sajnos nem mindig van lehetőség, ezért is kérem ki a véleményeteket. 20-22nm-en kellene teljesíteni a rendszernek. Sok elektronikus zenét hallgatok. ja és ami még fontos, az erősítőre a keret.. hát nem is tudom... részletre veszem a ketyerét ha minden jól megy, tehát 150-170e is szóba jöhet(remélem azért ennyi elég rá)
Ötleteket,tanácsokat várok!
Köszönöm!
üdv.: Patrik -
burcz.techno
tag
Üdv!
Tanácsotokra lenne szükségem. Elkezdtem bonyolítani egy hangfalcserét, és érdekelne h. mekkora és milyen minőségű kábeleket ajánlatok az erőlködő és hangfalak közé. Nos! amiről szó lenne: Yamaha NS-777-es frontok, NS-C444-es center, NS-125F hátterek és 1 db NS-777-es hátsó center.
Valójában az erősítő még csak kiszemelve lett. Erről lenne szó: Denon AVR-1911. Véleményetek szerint lenne jobb választás a szett mellé?!
Ötleteket, tanácsokat várok!
üdv.: burcz -
burcz.techno
tag
Üdv!
Olvasgatom, bújom a fórumokat hangfalak után!
Ráakadtam egy szettre, ami árban elérhető lenne számomra.
Róla lenne szó:
YAMAHA 6.0
150 lepedőt érdemes kiadni érte avagy sem ?!
Zene szinte állandóan szólna rajta, nem csak techno, ne tévesszen meg a név. Főként elektronikus na meg némi rádió sláger. Mozizni szeretek, arra is használnám! Valamint milyen erőlködőt ajánlanátok alá?! HarmanKardon játszana alatta?
Élménybeszámolót, pozitív negatív hozzáfűzni valót a szettel kapcsolatban/hoz várok! Prok és Kontrák jöhetnek!
Jelenleg egy Magnat Supreme 800-as szettem van itthon, amiből 2 front és az aktív mély szól egy hifin keresztül 'meghajtva'!
hajrá urak : ) -
-
burcz.techno
tag
válasz
#09634560 #10638 üzenetére
Igazándiból dvd lejátszóm van, arra épp alkalmas amire nekem kell, jóformán minden pc ről megy. Egyébként csak kíváncsiságból érdeklődtem, gondoltam kiváltom ezzel együtt a dvd lejátszót is, bár nem hinném h. lenne szívem megválni tőle... : ) Apropo... olvasgattam a fórumot, onkyo-kra ahogy látom továbbra sincs panasz és többnyire mindenki meg van velük elégedve.
Onkyo TX-SR607 - 120e, erőteljesen vele szemezgetek.
Onkyo TX-SR608 E - 140e, lényeges kül. az 1.4HDM-in és a csatornánkénti plusz hangerő van?! Az a bizonyos 20e különbözet megéri a plusz befektetést?!
A hangfalszett amihez lesz az erölködő magnat supreme 800 + sub301. Tisztába vagyok vele h. a hangfalszett és a jövendőbeli erősítő nincsenek egy súlycsoportban, de valahol el kell kezdeni... Nos mivel a hangfalakat már régebben megvettem, ezért gondoltam úgy h. kicsivel jobb erősítőt veszek és majd később cserélem valamikor a hangdobozokat. Ami most úgy tetszene hozzá az a JBL Northridge 5.0 (E80+E20+E25C), hallani még nem hallottam, meg hát az még úgy is arrébb van míg cserélem őket, előtte persze a véleményeteket kikérem meg hallgatózok.
Még valami.. jelenleg egy hifiről hajtom a 2 frontot, szóval ha az erősítő itt lesz, már lényegében lesz viszonyítási alapom h. valójában mennyivel is szól szebben az új ketyerével -
burcz.techno
tag
létezik elérhető áron olyan erősítő, amin található usb bement vagy akár kártyaolvasó zenék/egyszerűbb formátumú filmek lejátszására?
vagy ez inkább csak a felső kategóriás termékekre jellemző?
elérhető áron értsd.: 120-140k, legalábbis számomra :$ -
burcz.techno
tag
válasz
#72042496 #9863 üzenetére
tehát a AVR155 és AVR160 képtelen a HDMI-n beérkező hangot leválasztani a videojeltől és továbbítani a hangfalakra ?
helyette továbbítja a tv re. akkor viszont így nem sok értelme van az erősítőn a HDMI bemenetnek
ha jól értelmezem :/ Viszont ha már így leragadtunk a hang továbbításnál, akkor sztem felesleges lenne kiadni akár 20-40 ezreket egy jobb hangkártyára, inkább annak az árát az erőlködőbe ölöm és máris elkerüljük a plusz kábeleket. Anyagilag meg durván ugyan ott vagyok.
Laptopos dolog:
jooker82, mint ahogy Diplomata is mondta, nem nagyon oldható meg az alábbi csatlakozókkal a több csatornás hang továbbítása. Esetleg még fenn áll a lehetősége annak, h. beruházol egy USB-s hangkariara, amin keresztül már tudsz valamit kezdeni az 5.1 es hangzással. -
burcz.techno
tag
Nos Urak!
Akkor egy Harman Kardon AVR 155 -ös csoda kihajtaná a jelenlegi szettemet ?
Valamint továbbra is érdekelne h. a pc ről h. továbbítsam a hangot az erőlködőbemehet a HDMI csatin át? vagy érdemes beruházni egy minőségibb hangkártyára?
Esetleg a későbbiekben ha hangfalcsere lenne, kiszolgálna nagyobb teljesítményűeket is? vagy körülbelül ez a plafon számára ami most van ?
-
burcz.techno
tag
szerintem, ez nagy valószínűséggel független a hangkártyától, mert akkor lenen valami opció ahol lehetne választani h. az alaplapi hangkártya 'dolgozzon' avagy a meglévő éppen aktuális audigy SE hangkari, legalábbis nálam. De részemről ez csak feltételezés...
Ezért is érdeklődöm
-
burcz.techno
tag
az árat azért lőttem be ennyire, mert volt akcióban h/k avr 255 140e ért, az gondolom igen jó vétel lett volna. Egyébként netdepon nézegettem az erőlködőket, lehet ismerősöm révén még némi minimális kedvezményt tudok kicsikarni majd
h/k avr 160 már 7.1 es.. itt kezdődnek majd a problémák, h. akkor később azt a 2 csatornát se hagyjuk szabadon... : D Biztos tudod miről beszélek
H/K készülékeknél 2 teljesítmény van megadva.
Folyamatos kimenő teljesítmény: 5 x 40 Watt; EU szabvány szerint: 5 x ~100 Watt
ez pontosan mit is jelent?!még valami. HDMI-n érdemes továbbítani a pc ről a hangot az erősítőre, vagy érdemes beruházni valami komolyabb hangkártyára és azon keresztül ?: )
-
burcz.techno
tag
Hali Hali!
már egyszer informálódtam nálatok, úgy január vége környékén erőlködő ügyben, akkor csak a terepet mértem fel. Viszont mostanra úgy néz ki komolyabbra fordult a dologPróbáltam elolvasni az az óta érkezett kommenteket, de ez képtelen voltam a végére érni...
Szóval a jelenlegi állásom szerint rendelkezem továbbra is egy Magnat Supreme 800-as szettel és hozzá társul még a SUB301 es láda. Ehhez keresem továbbra is a megfelelő erősítőt.
Többnyire zenehallgatáshoz használnám, meg persze 'mozizáshoz' is. Megmondom őszintén, h. amint megláttam a HarmanKardon termékeket azonnal beléjük szerettem. Szóval ha lehet ebből a termék családból kellene elsődlegesen szemezgetni valami kis apróságot. Ahogy elnéztem eléggé borsos áruk van (persze mihez képest...)szóval a keret amiből gazdálkodhatom az olyan 140e környéke. Nem egészen 25 nm es szobába lennének szétszórva a hangdobozok. Ötleteket, tanácsokat, esetleg felmerülő kérdéseket várok!
előre is köszöntem.
üdv.: burcz -
burcz.techno
tag
HDMI sztem annyira most nem fontos erőlködőre. egyedül a gépen van hdmi csatim, de az is egy az egybe a tv be megy. bár.. aztán később ki tudja még mit találok ki, szóval az se hátrány ha van rajta. egyébként hangot ti hogy viszitek át pc ről erölködőre?! digitális vagy analóg megoldással? gondolom digitális átvitelt érdemesebb használni. nem hiányzik még egy adag kanóc a gépből
Egyébként szett vásárlásakor a TX-SR506-t ajánlották hozzá.
-
burcz.techno
tag
jönnek az érvek, ellenérvek tömkelege mind2 erőlködőhöz :| az az igazság, egyelőre csak próbálom felmérni a terepet h. mi is az ami nekem itthonra kellene. múlt nyáron már majdnem vettem egy erősítőt csak aztán a 'hosszú' nyár felemésztette a félretett összeget. Ajánlottak nekem hangfalvásárláskor egy Onkyo erősítőt, akkor épp nem volt rá keret... úgyhogy most hangfalszett egy része csak porosodik. valójában így nem tudom még mire is képes ez a szett úgy összességében. Szóval szerintetek nemvolt olyan túl jó vétel ez a magnat szett ?
Őszintén! Lecserélni szerintem nem fogom, inkább választok hozzá egy megfelelő erősítőt.
Zene: igen, többnyire elektronikus zenét hallgatok, de nem mondom h. nem férnek meg mellette a rádió slágerek. kezdek majdnem 'mindenevő' lenniEgyébként egy 21-22 m2 es szobába kell valami hallgatható rendszert összehozni. úgyhogy lehet h. felesleges lenne nekem még 1 láda. így is mióta leesett h. h. hoppá. a láda aktív. miért ne köthetném rá a gépre?! azóta néha csúnyán néznek rám mikor kicsit megmozgatom a 2 frontot és a ládikót
Sajnos van egy olyan érzésem h. ezek szerint elkapkodtam a hangfalvásárlást... erősítőnél nem szeretnék ilyen amatőr hibába belefutni. Lényeg a lényeg, amint lesz egy kis pénzem ilyenre feltétlen írni fogok még, addig meg figyelemmel kísérem az itt zajló dolgokat : Dupsz.. picit hosszú lett :/
-
burcz.techno
tag
ahogy elnézem azért a Denon AVR-1708 árban jóval karcsúbb mint az Onkyo TX-SR607. ez a különbözet minőségben is megmutatkozik ?! Valamint az Onkyo 7.2 es?! ez nekem kicsit új
nagy zene őrült vagyok, szóval nekem ez a 2 csatornás mély még lehet játszana is a vásárláskor
tehát annyi lenne a kérdésem lényegében, h. érdemes e azt a plusz 20-25k-t rászánni arra az erősítőre?! vagy felesleges ?
Eddigieket köszönöm, van legalább honnan kiindulnom. : )
-
burcz.techno
tag
Üdv!
Tudnátok nekem ajánlani erősítőt az alábbi hangfalszetthez?!
Magnat Supreme 800 + Sub301
http://www.edigital.hu/Hangfal/Magnat_Supreme_800_audio_hangfalszett_SUB301_melynyomoval_cseresznye-p44099.htmlMagára az erősítőre 90-100k-t szánnék.
Rá lenne kötve gépre, filmezésre és zenélésre használnám. most a 2 nagy állót egy hifiről hajtom így is szépen szól. gondolom egy erősítővel jobb hangzást érnék el.
Ötleteket várok. Még valami! az erősítő 7.1 legyen. hátha később bővíteni kívánom a hangfalak számátElőre is köszöntem
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest