- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
SirRUMCAJSZ #27868 üzenetére
A készüléken nem mérek semmit, hiszen hallom, melyik állásban szól jobban. A villásdugónak azt a szárát jelölom meg, amelyik az aljzat kimért fázisához került. Így nem kell újból próbálgatni, ha valamiért kihúztad.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SirRUMCAJSZ #27863 üzenetére
ettől még én úgy képzelem el,h minden erősitő kicsit pulzálva dolgozik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SirRUMCAJSZ #27854 üzenetére
ha jól értettem akkor a fázisellentét kicsit egymás ellen dolgozik a két készülék.ingyen van a trükk,és lehet,h nem jól dugtad be elsőre a készüléket,és szebb lesz a hang.
-
törölt tag
válasz
SirRUMCAJSZ #27703 üzenetére
Ez milyen chip? Skálázó?Dekóder?Mert nem hiszem hogy ennek a topicnak lene a témájja.
-
törölt tag
válasz
SirRUMCAJSZ #27698 üzenetére
Igen de C6AK ha számára értelmezhető digitélis jelet kap.
Az analgot továbba se alakita digitálissá.
Ahogy Béci megválaszolta elötem. -
BBéci
legenda
válasz
SirRUMCAJSZ #27698 üzenetére
Ha digitális jelet kap, azt elöbb erősíti, utána alakítja analóggá.
Legalábbis úgy emlékszem. -
törölt tag
válasz
SirRUMCAJSZ #27692 üzenetére
Találtt,süllyedt.
A kapcsollástechnikájukat oldották meg digitálisan ugye nem kell emlékeztesselek arra hogy kapcsolások már a tranzisztoros erősitőkben is szép számmaal vannak jelen. Mondjuk a Sony S-master D osztályó készülékei (régen ovastam) magát a digit.jelet erősitik csak a kilépő jelet alakitják visssza analóggá.
(bocsi a ma esti rossz helyesirásért de a benti gépnek rossz a billzettje és kicsi a monitoron levő betük nagysága) -
BBéci
legenda
válasz
SirRUMCAJSZ #27693 üzenetére
Arra nem szoktak panaszkodni, inkább más hátrányait emlegetik, azok is egyre fogynak. Kaphatók audiofil, sőt, high-end D osztályú erősítők, például NuForce, NAD.
-
SirRUMCAJSZ
csendes tag
válasz
SirRUMCAJSZ #27688 üzenetére
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN HÜLYE... A D osztályú erősítő az digit erősítő... "D"
-
törölt tag
válasz
Tényleg abban élsz: a digitális erősitő SEM alakitja az analóg jelet digitálissá,csak un. sávszélesség-nyújtást alkalmaz.Az olcsók is analógok,csak a felépitésük is olcsó anyagokkal és technológával épül fel.A digitális jeleket előszőr dekódolják(lásd 1.sz hsz!) utána erősitik tehát lényegében mindeyg meyik készülék teszi:minőségük készülékfüggő(ahogy Béci is irja) tehát azonos képességü készülékeknél mindegy melyik komponens dekódol,de egyszerübb átvinni 1 digit. jelet mint 6-8 analógot.
-
BBéci
legenda
válasz
Én is szeretnék megvilágosodni, ezért kérdezem, hol olvastál arról, hogy a digitális (kapcsolástechnológiájú) erősítők oda-vissza alakítgatják a hangot?
Az sem törvényszerű, hogy jobb hangminőséget kapsz, ha a lejátszó dekódol. Készülékfüggő. -
törölt tag
válasz
SirRUMCAJSZ #27680 üzenetére
Ennek magyaázata: a jobb lejátszók DAC-ja(mivel nem tudom,mit értesz hozzá ezért jelentése: Diggitális-Aanalóg Converter) és dekódere jobb minőségű mint az alap vagy középkategóriás erősitőké,Így analógón kiküldve jobb hangot kaphatsz mintha az erősitő dekódoolnna.
-
törölt tag
válasz
SirRUMCAJSZ #27684 üzenetére
Nem digitáliis erősitők. Aok D osztályúak,pl Sony DA sorozat ,Panasoonic,Samsung készülékei.
-
BBéci
legenda
válasz
SirRUMCAJSZ #27680 üzenetére
Itt a topikban is többen tapasztaltuk, hogy ugyanannyi pénzért inkább szerényebb hangminőséget kapni, nem olcsóbban jobbat. Az erősítő nem alakítja digitálissá az analóg jelet. Hogy jut eszedbe ilyesmi?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest