- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
trippla
tag
Hosszas tanakodás, gondolkodás után egy Harman 355 tulaja lettem. Használtan vettem a készüléket. Teljesen meg vagyok vele elégedve, kivéve egy dolgot nem tudok vele az istenért megcsinálni, az pedig a mikrofonos bemérés. Jack átalakító nem volt a készülékhez, így vettem, ezért vettem hozzá sztereo és mono jack átalakítót is, de egyikkel se megy a kalibráció. Elindul, de nem történik semmi. Sub-om nincs még a rendszerhez, nem lehet, hogy miatta van a gond?
-
trippla
tag
Nem tudja valaki, hogy a Pioneer 919 erősítő saját usb-jén keresztül mobil winyóról le tud játszani nagy felbontású videókat?
Az erősítőknél van értelme az 1080-ra való felkonvertálásnak, ha a tv ezt tudja? -
trippla
tag
A Zone 2 kimenet annyit jelent, hogy ráköthetek még két hangalat, melyet akár más helyiségbe is kivezethetek? A két hangrendszer egymástól függetlenül tud működni? A Harman 355-nél írják ezt, de nem látok rajta olyan kimenetet.
-
trippla
tag
A H/K 355-ön az A-BUS mire való?
-
trippla
tag
Még mindig házimozi erősítőt akarok venni. Pioneer 520 már kilőve, jelenleg Onkyo 508-ra fáj a fogam, de kaptam egy használt H/K 355-re ajánlatot, ami megfontolandó számomra. Ezt gyorsan el kéne döntenem, ezért kérem a segítségeteket. Jobb a H/K, mint az Onkyo? Hallottam, hogy a Harmannál van valami felskálázási probléma, amit nem lehet kikapcsolni, Ez mit jelent?
Sajnos bemérő mikrofon nincs a készülékhez, nem tudom, hogy egyáltalán szükséges e. Szerintetek? -
trippla
tag
Hosszas tanakodás elhatároztam magam erősítő vásárlásra.
Két versenyző merült fel:
Pioneer vsx-520 és Onkyo 508A Pioneer ára kedvezőbb, ezért felé húzók, viszont az Onkyo szimpatikusabb. A hangfalaim SAL-osak, szinte ingyen megkaptam, csak hozzam el, így nem mondhattam nemet. Egyenlőre azok is maradnak. Ezekhez keresek erősítőt, mely több éven keresztül ki tud szolgálni, viszont nem szeretnék több 100 e Ft-ot erre áldozni.
Ti melyiket javasoljátok? 40 % házimozi, 60 % zene hallgatás. Hajlandó lennék használtan is vásárolni, de nem találok nekem megfelelőt. -
trippla
tag
A SAL hangfalakkal kapcsolatban mi a véleményetek? Viszonylag olcsó, de nem tudom, hogy minőségben mit produkál. Gondolom nem veszi fel a versenyt külföldi márkákkal.
-
trippla
tag
A segítségeteket szeretném kérni hangszóró és erősítő vásárlásban.
Lenne lehetőségem kedvezményesen hozzájutni egy Magnat rendszerhez. Center 144 431, Front:3 way Bass Reflex 170/340W, 4-8 Ohm, 19-35000Hz típus:144 400, hátsó: 50/110W 4-8 Ohm, 38-32000Hz típus: 144 400, Aktív mélyláda: 145 856Egy ismerősöm ismerőse ajánlotta fel kedvezményesen, látszatra tetszene is, de nem tudom, hogy érdemes e megvenni. Sajnos a tulaj erősítője elég rossz, így a hangzás sem túl meggyőző, de állítása szerint a hangfalak hibátlanok (ránézésre nem sokat használtak).
Ha ismeritek e ezeket az alkatrészeket tudnátok róla véleményt adni, hogy beruházzak e rá? Ehhez még szükségem lenne egy erősítőre is, nem cél, hogy teljesen kihajtsam a hangszórókat, de hd filmezésre használnám, így egy korszerűbb példányra lenne szükségem, viszont árérzékeny a dolog!
Válaszokat előre is köszönöm!!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest