- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapsitapsi
csendes tag
válasz
PociAti #38664 üzenetére
hát azok az alkalmazottak, akikkel - a hotelben, éttermekben, cukrászdában, tófürdőn, masszázson, rongyos boltokban - beszélgettünk, kivétel nélkül örültek a "minőségi cserének", azaz hogy lecserélődik a vendégkör
nincs ott vállalkozásom, de így külső szemlélőként (évi 4-5 alkalommal megyünk), nekem pozitív a dolog
a visszaesésről meg annyit, hogy ugyanúgy ajánlatos a masszázs/spa kezelés időpontjait kb. hetekkel az érkezés előtt befoglalni, mert különben nincs, bár lehet hogy igazad van és kevesebb emberrel dolgoznak a cégek -
hapsitapsi
csendes tag
válasz
Balinov #38658 üzenetére
januarban voltunk - kb. "zarva" volt a fel varos (evente többször szoktunk menni, mas even telen is sokkal nagyobb volt a forgalom)
majusban mar többen voltak - inkabb cseh-szlovak-osztrak-nemet rendszamokat lattam a hotelben, orosz vendeg szerintem nem is volt (mondjuk nem is hianyolta öket senki
)
de miutan eleg nagy a helyi orosz közösseg, azert mindig lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest