- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
válasz
Joker88 #28602 üzenetére
Beállt az SW frissítés, vélhetően...
Az üzletben jófejek, kedvesek, a srác vágja a dolgokat. De, ha Pestre küldik a cuccot, akkor nehézkessé válhat a dolog.
Volt anno egy Nokiám, ami több mint fél évig volt garis szervízen, kb 8szor, és már mindent kicseréltek-állítólag-mégis pixeles volt a kijelző. Kb mint az első színes telók. Volt , amikor át sem vettem a szervízelést követően...
Békéltető testület lett a vége...Na ebben nem voltak partnerek. -
zozyk
addikt
-
bundilolo
tag
válasz
Joker88 #28052 üzenetére
Nokia mintaboltot próbáltad? Én is ott fóliáztattam. Ha ott veszed meg, ingyen felrakják neked.
-
-
válasz
Joker88 #27853 üzenetére
Szia!
Igen, én voltam tavaly, idén is lesz 19.-én. Nem volt rossz, de mi hamar eljöttünk. 10-re mentem haverral, de délután 2-3 között már jöttünk is el. 2-szer voltam a Pestin is, annál jóval kisebb rendezvény, nincs is annyi program, ill. a hely is jóval kisebb, tumultus volt néhol rendesen, de összességében jó volt. Ki lehetett próbálni sok új játékot, olcsón venni mindenféle PC-s cuccot stb... Előadások nem voltak olyan érdekesek, mert egy játékról max. ugyanazt mondták el ami a neten is fenn van.
Én azt mondom egyedül nem érdemes, de ha van néhány haver aki szívesen menne akkor megéri elmenni, belépő nem drága és azért pár órát el lehet tölteni ott is.Más: Közben már egy ideje én is árgus szemekkel figyelem a topikot.
-
-
Balinov
titán
válasz
Joker88 #27413 üzenetére
Koszi, lekopogom, kb 1,5-2oraja nyuzom Vera Pavilion DV6-jat, de eddig nem baszakodik a wifi. Ezt meg par hp.com forumon ajanlott dolgot beallitottam, eddig stabil. pingtest.net-tel 23ms ping, 3ms jitter, wifin persze.
Igaz, hogy a Boardcomm vezerlo kicsit tulajdonosagai kicsit mashogy neztek ki
-
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #27201 üzenetére
Megvan a plázában a tisztitós, javítós műhely....de nagyon nem ajánlom.....ősszel gondoltam én is hogy kitisztíttatom a téli szövet kabátomat....mégis csak szövet, nem kéne odahaza mosógépbe rakni....
Kabát bevisz, átad és már 3 nap múlva mehettem is érte...
na ekkor jött a meglepetés, tisztítás sikerült csak a bélése ment össze...sajnáljuk ez a kockázat benne volt a pakliban.....kérdezem én milyen kockázat, azt gondoltam hozzáértő kezek foglalkoznak a kabáttal... -
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #24953 üzenetére
ETALON munkásszálló volt az anno....múlt évben a márciusi hóbalhékor intéztem ott szállást...( mert csak ott találtam) a két ismerősöm azt mondta hogy minden rendben van a hellyel, csak kicsit drága a szolgáltatásokhoz képest....
szolgáltatás = nincs szolgáltatásalszol oszt jóvan....
akkor már inkább Fortunátus-ba itt a Kandón....vagy a Bolerót tudnám még javasolni ha ilyen alsóbb hangon keresel szállást! -
zsigee
aktív tag
válasz
Joker88 #22552 üzenetére
Az Ipar út felé a a "kagylós" kút mögött egész jó a gépi mosó. 1200-ért normálisan lemos a gép. Ha kézi mosó, akkor a Praktiker melletti kútnál.
Belső tisztítás elég drága, tavaly elég sokat mentem utána, végül maszekban csinálta meg egy csávó Győrben, de ha jól tudom már mással foglalkozik. Egy belső tisztítás 15-20kMás, bárkinek.
3m-es USB kábelt lehet kapni? Milyen billentyűzetet ajánlanátok, ha szeretnék normális háttérvilágítást, és csendes billentyűket. És nem a több 10k-s cuccokra gondolok.
Köszi, üdv. -
zsigee
aktív tag
válasz
Joker88 #21365 üzenetére
Szia. Van benne, és az elektronika sem döglött meg, csak egy hatalmas portigris-oroszlán nem engedte a forgást. KisJoe leírta a bontás menetét, főleg a belső volt lényeges, és így sikeres volt javítás. W7 starterrel egész korrekt kis masina lett. Azért köszi a hsz-t, csak Joe gyorsabb volt!
Üdv. -
Bobrooney
senior tag
válasz
Joker88 #20221 üzenetére
Vidd be a fürdő szobába, azt ha egész jó párás a levegő akkor rakd rá, elég könnyen fog rámenni, főleg ha kicsit rá is lehelsz. Mondjuk olyan durván nem kell párásnak lennie, meg ki tudod préselni a minimális nedvességet is alóla.
Baja nem lesz tőle (ha igen akkor máshol van elásva a kutya), mivel a zsebedben is kapja a párás környezetet. -
-
boogie84
veterán
válasz
Joker88 #14558 üzenetére
Pár forint különbségért nem érdemes. Ha belegondolsz többet elautókázol míg tankolsz, mint amennyit megspórolsz. + a minőséget senki sem garantálja.
Nyáron motorral jártam pórul, szerencsére gond nem lett belőle, de a benzinben azt hiszem volt egy kis olaj is... füstölt tőle a kipufogó, míg ki nem cserélődött benne a benya.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Óra topik
- Konzol Screenshot
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest