- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
7600 GS #47883 üzenetére
Kár ezen gondolkoznod is, mert Alonso belső íven befog esni neki. Ez az egy lehetősége van Alonsonak, ha 2-3 körig beragad, és nem tud közelebb kerülni Maldonado-hoz akkor ez veszett fejsze lesz.
Véleményem szerint a Sauber megfogja enni a Lotust
Jaj pár észrevétel idióta M1 kommentátorunkkal kapcsolatosan, tegnap mutogatták a srácok a LOTUS első terelő szárnyát, ő egyből az aeroról magyarázott amihez gőze sincs, főleg úgy, hogy a kamera a feliratot mutogatta. . . Ferrári ,meg Mászá-tól pedig agyvérzést kapok.
Én tegnap szó szerint anyáztam, hogy fogja már be a száját. Annyira irritál , hogy próbál nagyokat mondani, és semmi.
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
7600 GS #43012 üzenetére
4. helyről szerintem az lesz a csoda ha meg tudja tartani a helyét. Ha az utolsó szektorban nem bukik annyit (szerintem ott egy kicsit a biztosra ment) akkor meg lett volna neki a tiszta rajthely. De így is nagyot ment
mod: Grosjean abszolút legjobb 3. szektort futott, az nem gyenge azért
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
7600 GS #42465 üzenetére
nem lehet hogy úgy gondolta hogy egy rajt alatt előzött 14-e
Az idézett angol szövegben nem ez áll, és egyetlen olyan verseny se volt, ahol az első körben 10-nél többet előzött volna, márpedig a második kört már nehezen lehet a rajthoiz sorolni.
Ha klasszikus értelemben vett rajtról van szó, tehát az első kanyarig, akkor helytálló lehet a 14, de kiterjesztve első körig, brutális számot kapunk...
-
sekli
addikt
válasz
7600 GS #42465 üzenetére
De negyvenet mondanak, ami kb reális is, futamonként kettő.
Xirtam: Anélkül, hogy állást foglalnék, abban a kérdésben, hogy milyen nehéz elforgatni a kormányt, csak megjegyzem, hogy attól még, hogy így-vagy úgy edzenek, az nem jelent ebből a szempontból semmit. Minden sportoló rengeteg különböző gyakorlatot csinál, ami nem feltétlenül van szoros összefüggésben a sportággal.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
7600 GS #42452 üzenetére
Ha nem negyvenre gondoltál, akkor nagyon is jól irtad.
De a 14 nekem nagyon kevés, mert csak SPA-ban egy kör alatt 10-et előzött a mezőny végéről, és futamonként átlag 2 embert simán ugrott.
Arra is kíváncsi lennék, hogy az Indiai trükk vajon beletartozik-e? Mikor úgy előzött 2-3 embert a hosszú egyenesben, hogy rajtnál nem evett KERS-t, míg a többiek igen.
-
Nowhereman
őstag
válasz
7600 GS #42165 üzenetére
Mielőtt a Toyota nosztalgiázás közben teljesen elfeledkeztek a valóságról:
-2005 tisztán a legjobb évük volt, sóherebb pontosztás mellett is több pontot zsákoltak
-2009-ben a kitűnő aero vacak mechanikai tapadással párosult - a 2010?
- Ralf 3x-os zsetonért se muzsikált jobban Trullinál -
Xirtam
veterán
válasz
7600 GS #38438 üzenetére
Hát nincsenek, de ez most biztos nem PR szöveg volt!
Fiatal tehetségek tesztje, Abu Dhabi - 1. nap:
1. Jean-Eric Vergne
Red Bull-Renault
1m40.011s 83
2. Jules Bianchi
Ferrari
1m40.960s 85
3. Robert Wickens
Renault
1m42.217s 78
4. Fabio Leimer
Sauber-Ferrari
1m42.331s 67
5. Gary Paffett
McLaren-Mercedes
1m42.912s 41
6. Max Chilton
Force India-Mercedes
1m43.016s 81
7. Valtteri Bottas
Williams-Cosworth
1m43.118s 71
8. Oliver Turvey
McLaren-Mercedes
1m43.502s 35
9. Sam Bird
Mercedes GP
1m43.548s 51
10. Rodolfo Gonzalez
Lotus-Renault
1m44.022s 87
11. Stefano Coletti
Toro Rosso-Ferrari
1m45.278s 87
12. Dani Clos
HRT-Cosworth
1m45.329s 68
13. Charles Pic
Virgin-Cosworth
1m46.930s 30
14. Adrian Quaife-Hobbs
Virgin-Cosworth
1m47.292s 32
-
baluka26
veterán
válasz
7600 GS #37688 üzenetére
"...a másik fele egyenesben, ahol az autó ereje előz"
Massa vak és világtalan kategória. Rosberg is, amíg ilyen fos autóba ül. Button is csak az utóbbi pár versenyre találta meg magát. Alonsot az első esetben Karthikeyan is megelőzte volna (hihetetlen teljesítmény a gázpedált nyomni), a másodikat meg sosem fogom felfogni, valószínű Adrian Newey lesz ismét a kulcs... -
werszomjas
addikt
válasz
7600 GS #37670 üzenetére
Ja igen, jó hogy mondod, ugorjunk ennek a futamnak a végére:
Last Lap Fight Place One
Button nem gyenge versenyt futott lássuk be a hibája után, mondhatni feledtette
Itt se jött össze
(Bár ezt a kanyart át tudom érezni, én is mindig lecsúszok az ideális ívről f1 2011-ben
Még 1 Vettel próbálkozás: SPA
Török versenyt meg láttuk fentebb.
A lényeg, nehezen megy neki az előzés/pozíció megtartás, legtöbbször kudarcba fullad, ezért tartják tőle távol legalább a csapattársát, nehogy kárt tegyen magában és másokban
Én emiatt nem szeretem Vettelt, mert ennyire sztárolva van, túlságosan is és sztem Webber is van olyan gyors és jó pilóta mint Vettel, csak ezt nem fogja neki a rebbull engedni hogy bebizonyítsa.
De még jó hogy nem mindenki ugyan annak szurkol, remélem a következő év több izgalmat hoz majd
Ez az én magánvéleményem, peace
-
mephi666
nagyúr
válasz
7600 GS #36289 üzenetére
én is ébren: őszintén kobayashit várom az első 5-be
meg sumit... más elvárásom nincs, mert a dobogó elég kiszámítható (hacsak nincs valami geb@sz)
ui: de az sem kizárt, hogy hami az "esélytelenek nyugalmával" végigveri a mezőnyt
ui2: na ja... ez nem az ő éve egyáltalán... görcsösen akar és mindig összehoz valami bődületes hibát
kicsit rooney-hoz tudnám hasonlítani, hogy milyen volt néhány éve és hogy beérett fejben is... hamilton is ha fejben rendbe tenné magát, jól járna
-
Gyusz
őstag
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
7600 GS #34757 üzenetére
Csak volt egy ilyen feltevés annó, hogy Schumacher rekordjait talán sosem döntik meg, vagy ha igen, az nem mostanában lesz,, aztán jött Vettel, és szinte azonnal beharangozták, hogy ő lesz az új Schumi, erre most kapott olyan autót is, hogy eredményességben a kora alapján akár foghatók is a rekordok, és erre még Schumi rásegít azzal, hogy kicsit lejjebb teszi neki a lécet.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
7600 GS #34666 üzenetére
Hamiltont én akkor fogom Sumihoz, ha meglesz az 5-ik vébécím
Addig csak simán szurkolok neki
De amit mondasz, az tényleg nagyon hiányzik az F1-ből. Sokkal sterilebb lett ilyen szempontból, és nem értem, hogy ez kinek jó.
A bemákolásról úgy alleszusammen én azt gondolom, hogy nincs. Ha megnyerte, had vigye. Mindegy, hogy mennyivel nyersz, ha Te nyered meg. Sőt, azt hiszem mind ezt várjuk így a Vettel érában. Fura, mert most az egyhangúság miatt megy a rinya, ha meg csata van, akkor a végén mindenki bemákolással dobálózik.
-
Nowhereman
őstag
válasz
7600 GS #34584 üzenetére
Az előző állításom implikálja azt, hogy Sumi sem volt mindig a legjobb.
a te kritériumod "Nem tudott konstans jó teljesítményt hozni, ezért nem klasszis (számomra)." alapján Sumi sem klasszis(?). Barikánál - aki szerintem jobb csillagzat alatt VB is lehetett volna - kevésbé stabil teljesítménnyel is avattak már világbajnokot. -
Nowhereman
őstag
válasz
7600 GS #34581 üzenetére
Hát azért volt jó néhány futam, amikor Barika Sumistul meg mindenestül lejátszotta az egész mezőnyt, de az egész szezonban már...
Annál jobb pilóta, mint ahol most van, és amit összehozott. A Massa által kihagyott lepattanót szerintem ő bezsákolta volna. És ha már a legendák során a hátsó előre fussok jutnak eszünkbe, Barika is nyert a 17. helyről. -
Nowhereman
őstag
válasz
7600 GS #34558 üzenetére
Szóval neked neked a lépten nyomon lerohadó, hátsó szárnyat a féktávon elhagyó Barika féle Ferrari ugyan az, mint amivel ugyanekkor Sumi beállította a megbízhatósági rekordot? Ha Barichello klasszissal jobb lett volna, mint Sumi, akkor se lett volna esélye az adott feltételek mellett. Ha tiszták lettek volna a feltételek, akkor is valszeg Sumié lett volna a VB. de a futamgyőzelmek aránya már egészen más lett volna -és mi sem untuk volna halálba magunkat.
A RB-nél meg sumákban, de mesze durvábban megy a megkülönböztetősdi, mint anno Barkával. Ha nem lenne, Webbo már Koreában világbajnokként csattant volna a falnak. Vagy mondjuk te el tudnád képzelni, hogy a Ferrarinál olyan Marko, Tost, Lauda, Berger szinten Massát(vagy egykor Barikát) szekáló fószerek állást és fizut és a nagy rendezvényeken díszvendégi státuszt kapnának? Szerintem náluk az ilyenek már a Pó egyik híja alatt betonpapucsban osztogathatnák az észt a halaknak, nem hogy Ferrarit képviselhetnék...
Sumi meg Vettel közé rengetegen beférnének, sok olyan is, aki megfelelő támogatás és technika híján még pontot se tudott szerezni. Vettel csak ujjat mutat, miközben újat soha nem fog mutatni. -
werszomjas
addikt
válasz
7600 GS #34573 üzenetére
Szóval nem mondtam hogy az uccso Brazil futamán nem ment jól az öreg, tény hogy abban a ferrariban minden a maxra volt tekerve, de ettől függetlenül nagyon nagyot autózott, igaz Kimi-ben megakadt a végén egy picit, de végül szépen megelőzte.
Én soha egy rossz szót nem szóltam Schumaherre, csak annyit említettem itt korábban, hogy vettel ilyenekre sztem nem lenne képes.
Az Alonso (akkor még renault) vs. Schumaher több mint 10 körös kergetőzése emlékezetes még, nem tudjátok melyik évben volt és hol, 2005 2006 körül talán?
Azt tudom hogy rá következő évben meg pont fordítva játszották el ugyan azt
JColee> japp, 2005ben elég erős volt a meki, Kimi 7 futamot is megnyert de sajna néhány ponttal lemaradt a VB ről
-
werszomjas
addikt
válasz
7600 GS #34570 üzenetére
Ja, csak hogy akkor még nem volt DRS szarság és Kimi úgy gázolt át a mezőnyön, az utolsó körös Fisichella előzésről ne is beszéljünk
-
Peethy
őstag
válasz
7600 GS #34545 üzenetére
"Malajziában néhány méterrel a rajtot követően Montoya és Schumacher összeütköztek, aminek következtében Schumacher autójának első vezetőszárnya letört, így a Ferrari versenyzője kiállni kényszerült a boxba. A kiállást követően Schumi a 19. helyről folytathatta a versenyt. (...) Schumi végigküzdötte magát a mezőnyön, és végül harmadikként ért célba."
-
werszomjas
addikt
válasz
7600 GS #34430 üzenetére
Én nem vagyok F1 versenyző, de pl elég megnézni Button arcát, érdekes mód őt nem szoktam durcáskodni látni nem úgy mint vettelt.
Így van, jó az autót, egyben van, gyors, időmérőn verhetetlen, szabályokon belül van, ügyes a Newey csapat.
Nekem csak az a bajom, hogy emiatt vettel AZ ISTEN egyeseknek, azzal az autóval a mezőnyből kb bárki VB lenne, ennyi, szvsz vettel egy full átlagos pilóta, alatta a legjobb autó, körbe viszi és kész, semmi egyebet nem csinál, de ha mondasz egy futamot (év helyszín) ahol vettelke valami nagyot alakított mondd, megnézem szívesen mekkora pilóta.
Mert Alonso, Schumi, Hamilton, Button, Kimi már bizonyítottak, de sajna vettel még nekem nem
-
MPowerPH
félisten
válasz
7600 GS #34430 üzenetére
Schumacher előtte bizonyított a Benetton érában(
). Akkor még nem volt ilyen mesterkélt az F1, mint most.
Neki külön post -ot szánok. Fantasztikusan vezetett ma is, nem véletlenül ez a kedvenc pályája, sok dolog fűzi hozzá. Schumacher zseniális volt ma, nagyot ment, élvezte a versenyt, ez biztos. Nico jó versenyző, de belőle hiányzik az, ami Schumiban adja a pluszt. Hiába öreg, IM-ek már nem az erősségei, soha nem is voltak azok. De a futamon ott van az a Schumacher faktor.
-
werszomjas
addikt
válasz
7600 GS #34420 üzenetére
Az egesz redbull egy vicc, igen "csalnak" nem szo szerint de valamit nagyon sumakolnak.
Kicsit erdekes hogy eddig minden idomerot RB auto nyert, lehet hogy az FIA szabalyosnak talalja az autot, de lassuk be, VALAMI nem passzol
és nem NEM Vettel és Webber miatt ovek a pole mindig, hanem az auto miatt.
Hibatlanul megcsinalja a feladatot igen, hurra, unalmassa teve ezzel a futamokat....
Es igenis nagy arca van, majd nezz meg egy-ket futamot ahol nem nyer, milyen buvalbszott fejet szokott vagni, mintha ot nem lehetne megverni.
-
Nowhereman
őstag
válasz
7600 GS #30540 üzenetére
"zsenialitasa ami Vettelnek van" - no ha neked az olyan csapaton beüli támogatás, hogy a ponttabellán kb. egy győzelemnyivel, a versenyben meg úgy másfél körrel hátrébb szituban is kérésre sem kap a dobogós helyekért küzdő csapattárs gumit, hogy nehogy belezavarjon a kerékcserébe a zsenialitás...
A zsenialitásával meg még a RB-nél is tisztában vannak: nem is szokták neki mondani, hogy előzd meg. Tavaly az egyetlen Webbo-s előny gyanús szitu is abból származott, hogy Monzában az elrontott 3-on is átrágva utolérte a csak körözgető Vettelt.Vettel és az ő "zsenialitása" csak marketing, és csak annyi valóságalapja van, mint hogy egy doboz tutti-frutti ízű lött után két méretes repképessé tevő szárny nő ki az ember hátából.
Lonzi szerencsétlenkedését nem jó példának felhozni, mert egyrészt Lonzi nem egy előzőgép - Lajos, Koba, Birka tuti hogy kezdett volna Petrovval valamit - és megremegett a keze...
Tilkét meg már rég el kellett volna tiltani a pályatervezéstől a "tehetsége" alapján. Ha máshogy nem megy, akkor egy bérgyilkos felfogadását is elfogadhatónak tartom! -
prmcsk
addikt
válasz
7600 GS #30540 üzenetére
Ha nem lesz DRS, ki fog előzni és mivel ?
A mai pályák többségén egy jól védekező sofőr feltarthat bárkit. Tavaly alfonzót egy gokartoknak is kanyargós, (asszem tilke pályán) 24 körön át tudta feltartani "lada ladovics petrov". A mai F1 autók méretéhez képest ezek nem pályák...Köszönjük a szabályoknak, tilkének, meg a többi, a valamilyen érdeket furcsa módon értelmező hülyéknek.A múltat és jelent nem lehet hasonlítani.
Messze nem volt ennyi korlátozás, nem büntették az előzést, nem voltak tilke pályák, volt tankolás (teli/üres autó=súlykülönbség), nem volt intézményesített egyengumi, stb. -
Oliverda
titán
válasz
7600 GS #28341 üzenetére
Nem lesz most olyan könnyű dolga mint eddig. Button, Webber, Alonso... egyiknek sincs túl sok veszteni valója. Szerintem mind a három kockáztatni fog. Nem hiszem, hogy unalmas lesz az első kör. Úgyis régen volt más rajtbaleset Monaco-ban.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest