- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
HaZsolt #46473 üzenetére
Úgy legyen, bár amilyen peches mostanában MSC, én inkább arra a forgatókönyvre tippelek, hogy a versenyen vagy ütközik valakivel (Petrov vagy Grozsan az esélyesek között) vagy technikai problémával kiáll vagy hátrébb kerül.
Egyébként nem hiszem, hogy az a gumikopási problémát amit tavaly és a téli tesztek alatt nem sikerült megoldani, most röpke 3 hét alatt eliminálták. Azt hogy Kínában miért nem viszont számomra is x akta.
-
hunnylander
őstag
válasz
HaZsolt #45629 üzenetére
Az FIA monitorozza a helyzetet, mégpedig úgy, hogy elhárítsák magukról a felelősséget. Napi kapcsolatban vannak a Bahreinben lévő - F1-ben érdekelt és szereplő országok - nagykövetségeivel. Azok hozzák meg a döntést közvetetten.
Vagyis, ha az érintett nagykövetségek utazási 'tilalmat', ellenjavaslatot adnak ki polgáraik számára, akkor a verseny le lesz fújva. Persze más miatt is lefújhatják.
Az az igazság, hogy internetről nehéz megtudni, hogy konkrétan mi zajlik, hol és milyen mértékben Bahreinbven. Az ellentétes felek is mást állítanak.
És a dolog öngerjesztő is. Ahogy közeledik a futam kitűzött időpontja, egyre inkább foglalkozik vele mindenki, média, fórumozók és a politikai felek is próbálják a maguk javára fordítani, kihasználni az eseményt.
Egyébként a pénz már megérkezett a FOM számlájára, aminek fele ugye a csapatoké lesz. És akkor sem lesz visszafizetés, ha a futam elmarad, feltéve, hogy hivatalos és indokolt módon fújják le. Ebben játszhatnak kulcsfontosságú szerepet a nagykövetségek.
-
Xirtam
veterán
válasz
HaZsolt #45415 üzenetére
Volt már Turbó korszak. Én sem várom inkább V10/V12 éra. De ez ilyen.
#45417 Azért ennek az előfordulása elég valószínűtlen. Az utcai autókon is megtapasztalható ez a folyamat. Új BMW M5 V10-ről V8 + Turbó, és még sem lett lomhább, hanem pont ellenkezőleg. . . Szóval ilyen baromságokon kár is gondolkozni. Mai napig a Formula 1 a leggyorsabb, megeszi az IndyCar-tól elkezdve mindent. Ezen csámcsogni is felesleges. Már csak presztizs kérdés miatt sem lehet az F1 lassabb mint bármi más.
Az új Turbó korszaknak is kell majd 2-3 év, hogy kiforrjon. utána lehet következtetést levonni.
-
dokee78
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest