Hirdetés

Aktív témák

  • Nowhereman

    őstag

    válasz 7600 GS #34558 üzenetére

    Szóval neked neked a lépten nyomon lerohadó, hátsó szárnyat a féktávon elhagyó Barika féle Ferrari ugyan az, mint amivel ugyanekkor Sumi beállította a megbízhatósági rekordot? Ha Barichello klasszissal jobb lett volna, mint Sumi, akkor se lett volna esélye az adott feltételek mellett. Ha tiszták lettek volna a feltételek, akkor is valszeg Sumié lett volna a VB. de a futamgyőzelmek aránya már egészen más lett volna -és mi sem untuk volna halálba magunkat.
    A RB-nél meg sumákban, de mesze durvábban megy a megkülönböztetősdi, mint anno Barkával. Ha nem lenne, Webbo már Koreában világbajnokként csattant volna a falnak. Vagy mondjuk te el tudnád képzelni, hogy a Ferrarinál olyan Marko, Tost, Lauda, Berger szinten Massát(vagy egykor Barikát) szekáló fószerek állást és fizut és a nagy rendezvényeken díszvendégi státuszt kapnának? Szerintem náluk az ilyenek már a Pó egyik híja alatt betonpapucsban osztogathatnák az észt a halaknak, nem hogy Ferrarit képviselhetnék...
    Sumi meg Vettel közé rengetegen beférnének, sok olyan is, aki megfelelő támogatás és technika híján még pontot se tudott szerezni. Vettel csak ujjat mutat, miközben újat soha nem fog mutatni.

    [ Szerkesztve ]

    Utánam a kondenzcsik!

Aktív témák