- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
proof88
addikt
annyira senki nem koncentrál az előtte levőre hogy nem tudja hogy most fordul rá a célegyenesre
különben követni se tudná ha nem tudná hol van éppen a pályán ..
Ez ilyen bevett szokás főleg Alonsonál, máskor is csinált már ilyet. Sőt akkor is szoktak ilyet csinálni ha leköröznek valakit. -
DemonDani
addikt
Raikönnen miért is? Teljesen jó pozícióban zárta az első versenyét. Az időmérő pedig nagyobb részben volt a csapat sara.
Más
"Jó volt a tempóm, Daniel körideje pedig bizonyítja, hogy jó az autónk." Vergne
öröm az ilyen nyilatkozatot olvasni, és hogy vannak akik így vélekednek... -
Xirtam
veterán
Igen ez egy Disco balhé volt, na most a csávó (vagy a managere vagy valamilyen munkatársa. . .) tiszteletlen volt egy nővel, ezért Sutil próbált rá hatni, és véletlenül megvágta az üveggel az illetőt. Na most Hamilton levélben közölte a bírósággal, hogy ő pont nem figyelt oda, telefonszámot is cserélt, így nem érte el Sutil telefonon, ezért Sutil berágott rá teljesen jogosan. Na most nem gond ez mert felfüggesztettet kapott. De az FIA nem tiltotta és nem vettel el a Super Licens-t tőle. De vannak olyan országok ahova erkölcsi bizonyítvány kell, hogy bekerüljön. Na most Sutil valószínűleg befejezi a pályafutását. De erről nem jött ki hivatalos információ.
>>> közben meg is válaszolták linkkel <<<
-
Gabesz1019
senior tag
-
-
[CS]Blade2
addikt
Szerintem attól függ, hogy lenne-e csapattársa, és ki lenne az, valamint besorolnák mögé 2. számúnak, vagy sem. Jelen helyzetben, ha a Mercedes hirtelen 0,8sec-el jobb lenne körönként a Redbull-tól, és egyenlő esélyeket kapnának, akkor én Rosbergre fogadnék. Gyorsabb, és szerintem élne a lehetőséggel, és higgadtan behúzná a címet előle. Vettel ellen szintén ilyesmit tudok elképzelni. Egyedül egy RedBullban viszont behúzná a VB-t, lényegében Vettel nélkül egy kis támogatással Webber is be tudta volna húzni idén, még úgy is, hogy gyakran a pocséktól valamivel rosszabbul indult el a rajtoknál, és mellé nem volt valami gyors.
A merci összehozta köré a megfelelő embereket 2012-re, de egy valakit kihagyott. Rubens Barrichellot Rosberg helyére. -
TESCO-Zsömle
titán
Vettel kocsijában ülve meg lehetne neki idén a nyolcadik...
Ha a Merci az eljövendő 2-3 évben VB-esélyig jut, Schumit tolják be, ha egy módjuk van rá.*
El se tudom képzelni mi lenne, ha az öreg a nyolcadik világbajnoki címmel a kezében vonulhatna vissza egy német csapattól...
* - Amíg el tudja vezetni a gépet, addig szvsz bérelt helye van a Mercedes-nél, már csak a marketing miatt is...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest