- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
McCartman #50261 üzenetére
Magat nem kell, a Merganal is inkabb az autot meg a csapatot kell osszekapni. Ezekkel meg van aki jobban all. Na mind1, mint mondtam szerintem is eselytelen, csak kar, hogy ilyen meltatlanul telnek sorban a versenyek, kozben meg a MC qualy alapjan lenne meg mit keresni.
-
prmcsk
addikt
válasz
McCartman #49357 üzenetére
Ezen gondolkodom már egy ideje, én is. Esküszöm próbálom megfejteni, de csak egy jut eszembe. Ehhez a nőhöz annak is "kezdetlegesnek" kell lennie, aki jár vele, mert így egyikük sem lóg ki a sorból. (zsák a foltját...). És lehet hambi akármilyen jó pilóta, az egy másik szakma...
A legutóbbi képet látva, ez a csaj még píár3,14csának is gyenge. Igaz, hogy öreg vagyok már, de esküszöm húsz évesen se kellett volna, ha így látom...
-
badd
tag
válasz
McCartman #48483 üzenetére
Am ebben van amit Kimi mond. Most is Spanyolországban a végén, amikor kb. megvolt az a 60-80 liter mennyiség, akkor ő vagy 15 (nem emlékszek pontosan) kört rendesen végig nyomott (nem spórolt szerintem), és a végére se volt az hogy mindjárt elfogy a gumija. Tehát úgy ment, mint régen egy rendes etapot. Szóval tényleg simán lehet ez.
A másik amit ne felejtsünk el sztem gumi téren, hogy azért mégis azon megy a kocsi. Vagyis mindig is számított hogy ki mennyire koptatta el. Oké, most erősebb (néha lehet túlságosan is), de mivel a kerék az alapja a kocsinak, ezért lehet nem csak az aerora kéne figyelni meg fejleszteni, hanem a gumit is figyelembe venni, hogy azt is tudja a kocsi kezelni. (pl: Merci, lehet hogy aeroban csúcson voltak az elmúlt két évben is, csak sokat nem láttunk belőle, mert arról elfelejtkeztek, hogy gumin megy a kocsi)
Volt asszem két év kerékcserés mentes év. Nem jött be. Szóval szerintem is a tankolás betiltása lesz a megfejtés az egészben, mert nem lehet olyan gumit gyártani ami nem fogy el teli tankon 10 kör alatt, mert akkor mondjuk elfogy 20 kör alatt, és feltesznek még egyet, és a könnyülő kocsi miatt már ki se kell állni, mert nem fog elkopni.
Kellenének ilyen külön etap gumik, hogy első 20 körre ezt teheted fel, utána meg ezt -
zetecR
addikt
válasz
McCartman #48483 üzenetére
Mondjuk Rajkóról pont nem tudom elképzelni, de:
" Martin Brundle, a Sky Sports kommentátora azonban elmesélte, hogy amikor Bahreinből hazafelé tartva az egyik versenyzővel beszélgetett a repülőn, az illető szidta a gumikat, mert szerinte annyira gyenge a tapadásuk, hogy a nagymamája is el tudná vezetni rajtuk az autót - néhány nappal később viszont nyilvánosan agyba-főbe dicsérte őket." -
Dr. Romano
veterán
-
Oliverda
titán
válasz
McCartman #48125 üzenetére
Bruno törleszti a családi restanciát.
-
proof88
addikt
válasz
McCartman #47424 üzenetére
nem vagyok antiszoc, csak
1.: nem szeretem amikor gyerekek vannak, mert azok kicsik, nem látom, megborulok rajtuk, előre kell menniük, sikítoznak, meg minden. Majd ha 30 éves leszek, biztos akarok majd gyereket.
2.: nem szeretem amikor állok a tömegben és autósporttal kapcsolatos idiótaságokat hallok.
3.: tinilányok is sikoltoznakmost ezektől akartam megkímélni magam
a Hungaroring a hétvégén más tészta, oda szurkolni és sikítozni megyek
-
Nowhereman
őstag
válasz
McCartman #47129 üzenetére
Hogyne a mázlin múlna. Gondolj bele, ha Rubinho mondjuk nem teketóriázik a Ferrari szerződéssel és Irvine helyett neki kelllett volna menni a VB-ért, akkor ismerve a Jordanon belüli erőviszonyokat, simán behúzta volna azt a VB-t. Ha túlélte volna a Ferrariban Sumákot, akkor még lett volna lehetősége trófeázni, vagy éppen a Brawnnál mint világbajnok, rá építettek volna, és Gombos kapta volna az extra kerékcserés hátraállóst, akkor most Barika 2-3VB.-s
Fölös ezen agyalni. Már ahhoz is qrva sok mák kell, hogy az F1 világáig eljuthasson valaki...Különben Button korábban is átok jó volt, csak átaludta a fél szezont(megjegyzem a Brawn-os szezonra is igaz volt). Most a mekinél valahogy leszokott erről.
-
Male
nagyúr
válasz
McCartman #46726 üzenetére
A címben egyértelműen az volt, hogy megtámadták a Saubert.... a cikkben pedig az hogy a Sauberesek láttak egy repülő molotov koktélt, és hogy nem őket támadták meg. Rohadtul nem mindegy, hogy téged támadnak meg, vagy látod hogy valakit megtámadnak.
...de mindjárt rajt, van ennél most jobb téma is
-
Pá
addikt
válasz
McCartman #46726 üzenetére
De már megint túlzol, senki sem állta el az útjukat és senki nem rohant feléjük. Azt hogy az újságírók miért rugaszkodnak el a tényektől megértem, de az nem világos, neked mi érdeked fűződik hozzá.
A váltócseréhez: nem hiszem, hogy meghibásodott, majdnem biztos, hogy azért cserélték ki, mert állítani akartak az áttételeken, hogy a motor DRS-el ne szabályozzon le már az egyenes felénél és Schumi könnyebben tudjon előzgetni.
-
helkis
veterán
válasz
McCartman #46164 üzenetére
igaz nem gyártunk "mi lett volna ha.." elméleteket, de mi van ha Rai nem csúszik ki ott és nem szedi fel a trágyát, akkor is elmennek volna mellette páran, de szvsz pontszerzőre behozta volna a vasat, itt szvsz igencsak beleszólt a dologba, hogy szeméttel futóztatta a gumikat..
Kimi kocsijára szavaznék egy szerencse-patkót, nála pechesebb pilótát nem ismerek (bár ez most az ő sara volt..)
-
törölt tag
válasz
McCartman #46107 üzenetére
A gumielhasználódás sok mindentől függ ám egy adott versenyen, nem csak a pilóta vezetési stílusától.
Eleve érdekes húzás fél távot lenyomni lágy gumikkal. Közepessel meg ment 16-17 kört?
Első kerékcserénél kellett volna lágyat feltenni 13-14 kör erejéig, aztán közepessel kihúzni a végéig. Vagy 3 kerékcsere. -
Pompi
nagyúr
válasz
McCartman #46107 üzenetére
"RAI a csapattárssal ellentétben nem vigyázott eléggé a gumikra."
Okos mondat. Mondjuk igen, vitrinbe kellett volna raknia gondolom. 27 kört ment le ezzel a szettel. Inkább cserélniük kellett volna. Igen GRO is csak 2x volt kint, de nem a 29. körben utoljára. Ha már mindenképp 2x akarták kihozni RAI-t, akkor nem így kellett volna ezt taktikázni. Kicsit olyan, mintha menet közben találták volna ki ezt a 2 cserés eltaktikát.
-
JColee
őstag
-
törölt tag
válasz
McCartman #45192 üzenetére
nem baj
lehet hogy a szemébe is megmondta..vagy megmondja, lényegtelen..itt nem hinném hogy az az eset fordulna elő, hogy szemtől szemben nem vállalná.
Tök uniformizálják a versenyzőket, mi meg statisztálunk hozzá?! Sztem teljesen rendben lévő emberi hiba és reakció volt...úgy sem hiszem el, ha mindig mindenhez jó képet vág valaki, azért meg mert vannak nem uniformizált megnyilvánulásai, még felnézhet rá bárki, aki mint versenyzőt kedveli....ha meg mint embert, az meg amúgy is tévúton jár..kivéve ha ismeri.Ott van Alonso, sztem tök üdítő színfolt, nem jófiú...nem feltétlen rossz, bár az ellen sem hadakozna, de nem egy jófiú médiaképe van.
..vagy Kimi...ő sem az a uniform figura.
(szerk: Kubica is ide tartozott szvsz)
Vannak természetes jó arcok, akik minden szempontból fogyaszthatóak, de nem lehet mindenki az szvsz.
Persze lehet ettől még bunkó megnyilvánulás, de sztem ettől még nem szakad a gallok fejére az ég.
Nem mindenkinek áll jól ez a példavilágbajnok kép.
Ember ő is, aki meg nem tudja elnézni neki, az meg sarazza...szíve joga. -
törölt tag
válasz
McCartman #45185 üzenetére
sztem de,..vannak kivételek az tény, ahogy habitusban is.
De általánosságban állítom, hogy huszonévesen, pláne az elején, sokkal több hülyeséget csinál az ember mint harmincévesen.
Az egy dolog, hogy úgy kell(ene) viselkedniük, mint példaképek...de mivel a technikai sport nagyon befiatalodott...csak a motorversenyzőket nézve: amíg bukó van rajta úgy motorozik mint az isten, aztán mikor leveszi, a gatyád nem bíznád rá..
Szal bármennyire is fel kell vállalniuk a médiaarcot, ezek a figurák még attól ugyan olyan emberek mint mi, kevesebb, de meglévő előítéletekkel, meggondolatlanságokkal.
...hozzátéve hogy mivel a fiatalkoruk nagy részét a pályaversenyzés tette ki, a hozzá szükséges pszihés tartást táplálta a környezetük...te vagy a legjobb, hidd el hogy meg tudod csinálni, győzelemre születtél, csak igazán akarnod kell...stb. -
Motion_Blur
félisten
válasz
McCartman #43042 üzenetére
Massa, Luca, Dominika, ők mind megérdemlik azt a trágyát amibe sajnos Alonso is belelépett. Egyébként kinézem Alonsoból hogy ha ez marad a helyzet, a Santanderrel karöltve átmegy egy másik csapathoz jövőre. Mert így csak mennek az évek, az autó meg egyre szarabb lesz.
-
hoffman_
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
válasz
McCartman #40620 üzenetére
Jah, Schumacher, sorry.
Oliverda: Az, hogy ki mögött szenvedett, az nem változtat semmin. A hangsúly most nem azon volt. Button kicsit oktatott, Haminak még lesz mit tanulni Tőle.
Motion_Blur: Ez sem egy gyönyörű látvány...
"A Red Bullnál azt ígérik, az ő autójuk nem lesz olyan idétlen, mint a Ferrari."
Ez hatalmas.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest