- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
Brian_RL #33140 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek azzal amit írtál és örülök neki, hogy megemlítetted a hibának vagy zavarónak vélt részleteket is. Mindkét említett dolog megfordult a fejemben mint lehetséges probléma, de saját képekkel ugye elfogult az ember.
Mindenesetre foglalkoztam még egy kicsit a képpel, hogy korrigáljak kicsit ezeken.
Úgy érzem jobb lett, szerintetek?
(Szerencsére volt másik kép a sorozatban ahonnan pótolni tudtam a kő helyét, ha valakinek esetleg ez a kérdés felmerülne.) -
Bikerman
aktív tag
válasz
Brian_RL #19996 üzenetére
Elsőnél kár, hogy kicsit bemozdult, kettesnél azonnal vedd le azt a gusztustalan keretet (szubjektív), harmadik tetszik, van egy dinamizmusa, valamint számomra az utolsó a favorit, keret nélkül...
összességében egy kivetni valóm van, az pedig az, hogy szerintem, bár ez is szubjektív kicsit ebben a nagy lilaságban elvész a pillangó. nem az, hogy nincs kontrasztja, hanem az, hogy túl intenzív a lila, valahogy vissza kéne venned belőle, ha lehet.
-
válasz
Brian_RL #15542 üzenetére
Brian_RL
Hmhm
Kedvencek egyike, ez az ital(mézes málna a favorit)
Tetszik a kép, és tetszik a szöveg színének összeállítása. Bár szerintem a címke kicsit életlen, de nem számottevően.
Ügyesstefanitsr
Te mindig lenyűgözöl engem !
Tetszenek a képeid, főleg az első és a harmadik
A vizsga miatt meg ne aggódj, majd legközelebb nem mész el fotózni a felkészülés helyett -
Cassidey
senior tag
válasz
Brian_RL #13226 üzenetére
1. kep: nem ertem a vagast. szegenynek egyik oldalon belevagtal a honaljaba, a konyokoket levagtad. szerintem vagy legyen levegosebb a kompozicio, vagy legy bator, es vagd meg sokkal jobban. en amugy ezt a kepet inkabb kukaznam, mert szerintem nem elonyos a lanyrol.
2. kep: maga az elkepzeles nem rossz, de nekem kicsit elviszi a tekintetem a szemerol a csillogo felso es nyaklanc.
osszefogott hajas: ez tetszik a legjobban, ezen aranyos.
sapis: semmitmondo szamomra, ha ezen egy eros ruzst tesztek fel, pirositot, akkor sokkal erdekesebb lesz. gyonyoruen latszik a vaku direkt fenye miatti arnyek mogotte..
zold salas: szinten nem elonyos, vhogy odakerult balra nehany ujj hm. az arca sokkal vilagosabb mint a kilatszo dekoltazsa, ez furan hat.
kolaspoharas fekvo: ez is jo lenne meg. legkozelebb ha ilyet csinaltok, inkabb tegye lazan a kezet a fejere, es a kolaspohar vegulis nem is kell oda, a tekintet viszi a kepet.
kolaspoharas felnezo: nem igazan jo a tekintet, meg gyakorolnia kell
es altalanossagban mindegyikre igaz: lapos a vilagitas, vakuztad a modelled (beepitettel, vagy siman direktben?) igy nem is egyenletes a megvilagitas, csunya arnyekot rajzol a hatterre. nyilvan nem all studio rendelkezesedre, de akkor szerintem a fekete hatteret sem erdemes eroltetni, helyezd el inkabb egy termeszetes, semleges kornyezetbe a modelled, es igyekezz termeszetes fenyt hasznalni, pl egyszinu kanape, leulhet, ledolhet, haloszobaban agy feher lepedokkel, huzatokkal, vagy tolj az ablak kozelebe egy kenyelmes fotelt. ne az ablaknak hattal legyen, hanem kb oldalt, igy szebb megvilagitast fog kapni az arca, es ha muszaj vakuznod, akkor legyen kulso vaku diffuzorral, kb 45 fokos szogben, vagy ha csak beepitett van, akkor csak picit derits vele, de a beepitett vakukra is lehet fenyterelot venni vagy eszkabalni. kerd meg a modelled, h sminkelje ki magat, akar picit erosebben is mint szokta, mert foton egy egyszeru nappali smink szinte "elveszik", aztan szanj idot fotozas utan az utomunkara, simits a boren, elenkits kicsit a szemen, feheritsd ki a fogat, mert az ilyen jellegu kepeken a leheto legjobb formajaban szeretned ot megmutatni, es hadd oruljon o is h milyen szep.
bocsi, h ilyen hosszu voltam
-
flegos
senior tag
válasz
Brian_RL #11731 üzenetére
Köszi mindenkinek a kritikát és értékeléseket!
Brian_RL: Az alma pontosan igy állt a fán, egy másikon támaszkodik azért fekszik ilyen formában. Való igaz a szölön volt esö de mire odaértem elpárolgott és megfeledkeztem a fotózás hevében.
A fogságban-ról va egy másik kép is (majd feltöltöm) ahol nincs ez a zavaró barna elmosás.
Stitch nem vágott, eredetileg igy állítottam be a képkivágást már fotózásnál. Lehet hagyhattam volna kicsit tágabbra.
Jinxx A fogságban kép egy kis fenyön lévö pókhálóról (ami nem nagyon látszik) készült és abba ragadtak bele esöcseppek. -
drkbl
őstag
válasz
Brian_RL #11559 üzenetére
A Lepkém két ok miatt nem jön be: egyrészt üres a jobb fele, másrészt (és az előző ezt jobban kihangsúlyozza), nagyon alul van a lepke.
A csúcsratörő engem inkább egy kifutópályáról nekifutással felszálló lepkére emlékeztetSokkal jobb a kompozíció, jól kihasználtad az átlót és a DOF-ot is. Kár, hogy ez az egyszerű mintázatú lepke ilyen bonyolult mintázaton állt.
A Figyelem tetszik, jól kihasznált átló, V alak, szépen elmosott, kellemes színű háttér.
-
toth_janika
őstag
válasz
Brian_RL #8496 üzenetére
Igaz nem ide tartozik, de ismét csináltam egy képek Kedvesem kutyájáról, egyes instrukciók alapján!
Vélemények?
-
drkbl
őstag
válasz
Brian_RL #8496 üzenetére
Az első kicsit zsúfolt, hiába az elmosás, saját magától nem különül el az előtér, de így is el tudnám képzelni a képet a Kert magazinban. A második tetszik, 180 fokkal elforgatva az elmosódott rész pont az ikonok alá kerül -> jó háttérkép
A harmadiknál kár, hogy a zöld belső rész nincs végig DOF-ban, ez talán szemként viselkedne. Jók a koncentrikus körök, nem gondoltam volna, hogy egy "koszorú" ilyen jó téma lenne. A negyedik, szintén fejreállítva, hangulatos háttérkép a zöld bigyókkal együtt, a másodikhoz képest hátrányos, hogy a (fejen állva) jobb alsó sarok hozzám közelebbi virágok elmosva - egyébként sokkal jobb háttérkép. Tiszta tavaszi hangulat van a monitoromon
-
ócskás
aktív tag
-
runner 125
nagyúr
válasz
Brian_RL #6757 üzenetére
Szia!
Esetleg így?
[nekünk is ilyen kutyusunk van]
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Brian_RL #6724 üzenetére
Számomra a 4es lett a befutó. Az nagyon jol sikerült szerintem a madarakkal és a távoli házakkal.
runner125:
a 2. képed zsir nagyon, de szerintem vágd le a ház tetejének azt a részét ami lefeleé lejt ki a képből, engem zavar, ha balrol azt a kb 2cm-et lenyesed, akkor már egy álloformátumu kép lesz de szerintem sokkal jobb. elvégre a ház itt nem a fő téma. -
Terapeuta
őstag
válasz
Brian_RL #6324 üzenetére
A 4-es képen szerintem túlságosan egybeolvad a hegy a felhővel
Ez csak azért lehetséges, mert a hegy teljesen egybeolvadt a felhővel
... oda nem mentem fel, de az árnyékos helyen végig megmaradt a köd....
Zozzant: kössz... mire leértem, asszem vadkacsákat hajkurászott...
-
sK0t
tag
válasz
Brian_RL #5839 üzenetére
Tudom mit érzelhettél egy ilyen gép mögött, mikor csak annyit jelent még a fotózás, h megnyomom a gombot... Nincs beállítási leghetőség( ha van akkor gagyi) nincs manuális élességállítás,zoom ami nagyon jó lenne mert akkor még jobban lehet variálni a képen szereplő tárgyakat.
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest