- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Aktív témák
-
sztyui2
őstag
És? Ki mondta, hogy egy jó fotóhoz nem kell PS? Sőt, hogy csak az a jó kép, amin nincs PS? Ez úgy hülyeség, ahogy van, szóval hagyjuk is inkább a PS-nemPS témát, mert csúnyán bebukja, aki a PS ellen van...
Nem is értem miért kell ilyen hülyeségeket nézni, hogy mennyi PS van egy képben...
Tetszik-Nem tetszik. Ennyi...a szerkesztő is hasonló elvek alapján gondolkozhat -
*Ropi*
félisten
1, Mindenkinek: na ezért szubjektív dolog mind a fotózás, mind a képek értékelése.
:AMF: Neked kiskori pozitív élményid vannak a helyszínről, ez befolyásolja a mostani értékítéletedet vele kapcsolatban. Nekem semmi kötődésem oda, így objektívebben tudom nézni a dolgot.
Cayman, Szten Márs: lásd 1, pontot
, mindkettőtök az érzelmi hátterével azonosítja a képet. Tény, hogy hagyományos szabályok szerinti elemzéssel nehéz optimális képnek találni, viszont aki ebben a közegben mozog / mozgott, az könnyen megtalálja benne a hangulatot. És ez a lényeg, mert ennek a képnek az elsődleges feladata a hangulat közvetítése.
-
Mauzes
addikt
Az elég poénos, mert a képek nagy része beltérben készül/fog készülni.
biggamer: lehet, nem voltam egyértelmű, de én nem használom a gépet soha, csak a szüleim szeretnének vele fényképezni.
Na de nem mondjátok már azt, hogy ez így természetes! A tesóm 4 éves Sony nem tudom, milyenje beltérben is teljesen vállalható képeket készít, ha a tartalomra figyelsz, fel sem tűnnek a hibák. Ez meg olyan szemcsés, hogy még a kinyomtatott kép is szar lesz...
Ráadásul mit mondjak a szüleimnek? Állítgassátok az ISO-értékeket mindig? Örülnek, hogy be tudják kapcsolni...
-
Hydra SR
addikt
A sorozat többi kiállítása 5-kor nyílik, én kértem a 19 órát, hogy a Bp-en dolgozók (többek között én is) odaérjenek. Úgy tűnik, a cikk íróját nem tájékoztatták, hogy az enyém a többiekével ellentétben 7-kor nyílik. Szólok nekik, hogy javítsák ki
Köszi a figyelmeztetést és remélem, el tudsz jönni te is
Nem is láttam még ezt a cikket, nem szóltak, hogy feltették.
koxkids: neked is köszönöm
-
orbano
félisten
fordítva egxyszerűbb: kép, aztán kijelölöd a kép kódját, és linkesíted
egyébként pont ezért nem értettem, mert tényleg teljesen logikus. emlékszem mikor az új motor indult, mindenki sírt, hogy milyen bonyolult. nekem elsőre ment, el sem tudom képzelni, hogy kéne elrontani, ezért merészeltem leszólni azokat, akik nem így használják
-
sonar
addikt
Nem akarok vitatkozni, ez a privát véleményem volt. Lehet, hogy tévedtem, de szerintem nem.
Csak pont a napokban jártam vmelyik wallpaper oldalon és ott is láttam egy nagyon nagyon hasonlót - na mindegy majd ha lesz időm megkeresgélem. Ha meg ő fotózta akkor le a kalappal.
Ennyi a vitát lezárom
további jó fotózgatást
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest