- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Tomate #33861 üzenetére
Jófélék, de én a színvilágukkal nem vagyok kibékülve. Nem vagyok a túlszaturált képek híve, de úgy érzem legalább az első kettő kicsit többet érdemelne e téren. Kicsit döglöttek a színek, ami az elsőnél a téma miatt még annyira talán nem is zavaró, de a másodiknál már kifejezetten. Pedig amúgy igencsak jófélék, ha nem így lenne, most nem írnék ide
-
Balinov
titán
válasz
Tomate #33861 üzenetére
Szep,tetszetos mind, bar a topik hangulatat idezve:
1. Szep, de a kompozicio nem igazan fog meg, kar,hogy Tihany nem konturosabb.
2.Bar pontyos panoramait eleg nehez uberelni
3. Ez a szemelyes kedvencemHelyvalasztas:
A konnyem kicsordult, hogy iden nem lathatom a Balatont. Fured megismetelhetetlen.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Tomate #33091 üzenetére
Be van égve, és kusza a háttér, ráadásul sokkal szürkébb és sötétebb mint amit egy ilyen fotótól én személy szerint elvárnék. A helyedben sokkal inkább a cseppekre koncentráltam volna, és több szaturációval dolgoztam volna az utómunka során, egészen más képkivágással, lehetőség szerint napfényt használva ellenfénynek(ha már ellenfény), mert így csak a beégett szürkés-fehér eget látni a háttérben ami szerintem nem mutat jól. A háttérben csillogó vízcseppek elhúzzák a szemet a fő témáról, amit gondolom az élesnek szánt vízcseppek adnak. Az alul belógó vastagabb fűszál is szerintem zavaró lehet. Sorry, hogy lehúztam, de ez nekem most nem jött át
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Tomate #32924 üzenetére
A versenyen készült jó mozgalmas, éles, nem mozdult be. Sikerült egy síkban lekapni a hajókat, egy síkban, és természetesek a színek. A panorámád is rendben van, de ekkora méretben sehogy nem jön ki a monitoron
Ha nagyítom akkor meg már kockás csúnyán. Szerintem +1EV még ráférne, de a perspektíva, az nagyon aranymetszés, grat
-
Peethy
őstag
válasz
Tomate #31706 üzenetére
Úgy 100-150 között, általában. Hogy hogy sikerült? Nem remeg a kezem, mittudomén..
Szélcsend volt, szóval a növények sem nagyon mozogtak, mikor fotóztam..
Készült még egy pár szerintem jó kép, majd még rakok fel.. általában vagy az utómunkával van a bajom (Szten igazolhatja
) vagy azzal, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyik kép jó és melyik nem. Itt most talán inkább utóbbi.
-
kricsi81
senior tag
-
Jinxx
senior tag
válasz
Tomate #30575 üzenetére
A képek szépek, a kutyák pedig aranyosak. Nekem az első kép tetszene a legjobban, csak valahogy máshogy vágtam volna meg. Felette hiányzik még egy kis fű, de látom a képen már nem az lenne a folytatás, gondolom azért sem hagytad meg. A csigás is nagyon jó, de azzal is ilyesmi a problémám, valahogy nem vonzza a szemet, hiányzik belőle egy kis szimmetria, de ez olyan ízlések és pofonok dolog.
-
Balinov
titán
válasz
Tomate #29018 üzenetére
el,csak nem ugy,ahogy latszik. az egesz egy 6-ik szazadban alapitott monostor.elotte, meg balra egy templomrom, legbaloldlat kis toronnyal szinten egy templom, St. Kevin's Churs "kitchen". Utolag nezve igazatok van, a viz rovasara ment az eg.
Frigetrus: holnap kivalogatok par kepet es csinalok belole egy flickr albumot.
szerk: Frigetrus, ugyanmar, hat persze
-
máyköl
veterán
válasz
Tomate #28966 üzenetére
Mind nagyon tetszik, te, nagyon belejöttél a dologba.
A másodikhoz tényleg kellett mázli, múltkor találkoztam eggyel, tényleg iszonyú fürge... 1-2 másodperc alatt megunja a helyét. Üldöztem is, de mire belenéztem a keresőbe, már máshol volt. Nekem hasonló volt a helyzet, a méh című képemnél, ők is kb. 2 másodperc alatt elintézik a dolgukat.
Nehéz dolog ilyen rovarokat fotózni, de ha már lesz egy jó kép is, megérte.
Tehát mind jó, gratulálok! -
kiskornel
addikt
válasz
Tomate #26238 üzenetére
Nekem a 2, 3 tetszik. Ezeken látszik, hogy megkerested a legjobb látószöget. A többit inkább az alkalom szülte pillanatfelvétel (szerintem), amiből hiányzik az átgondoltság. Ne érts félre, lehet attól még szép, de inkább csak emlékfotónak jók.
- A 2-on kicsit minden kék, feltekerném a wb-t a meleg felé.
- a 3-on sokat vágnék a tetejéből és az aljából is. Olyan panorámásra. Kicsit még lehetne piszkálni a kontraszton + fényerőn, és akkor nagyobb lenne a látótávolság (a háttérben a hegyek jobban előtűnnének).
Még talán az 5-et megnézném felvonó nélkül. -
Agent87
aktív tag
válasz
Tomate #26238 üzenetére
a városi képek tök jók lennének de a felvonó nélkül
nem tudja valaki ilyesmi képet honnan lehet bp-n csinálni? olyanra gondolok hogy így látszódnak a kivilágított utcák szinte mint egy légifelvétel. a gellérthegyről már próbálkoztam de csak sötétséget látni onnan nem utcákat.
-
priusz
aktív tag
válasz
Tomate #26203 üzenetére
Az első kép kifejezetten tetszetős, jó ránézni. A második sem rossz, szerintem jó az a vágás, legalább van előtere a képnek.
A harmadik nem hiszem, hogy kézből készült volna az exif adatok alapján 8 másodperces volt a záridő.
Viszont ami talán a képminőség rovására mehetett az a 22-es rekesz. -
-
törölt tag
válasz
Tomate #24497 üzenetére
Használj kisebb rekeszt, azon a gyutávon szerintem olyan 4.8-5 körül is megy, hajolj még lejjebb (ha kell feküdj le), picit tedd odébb a gomba előtti felesleges leveleket, hogy látszódjon a törzse is, komponáld balról beljebb (és/vagy ne vágj le annyit), hirtelen ennyi
-
törölt tag
-
sztyui2
őstag
válasz
Tomate #24331 üzenetére
Jó kis fülhallgató
Nekem CX300-asom van, és nagyon szeretem. Bár a HD485-öt használom inkább, de ez most nem ide tartozik.Kép:A háttér alapvetően jó. Magán a fülhallgatón kár, hogy ennyire látszanak a "sérülések"m karcolások. Sajnos ha gyári fotónak szeretnénk beállítani, nem sikerülne, mert ott tökéletes állapotban szoktak lenni a dolgok. A pontszerű fény se valami szerencsés(részben emiatt jobban is látszanak az apróbb karcolások rajta), sokkal jobb lett volna valami nagyobb felületű, lágyabb fény.
Továbbá sajnos az egyik fülhallgató nem is éles. Ez számomra nagyon zavaró. Mindkettőnek élesnek kéne lennie.
A sarokban lévő sennheiser logó kicsit javítaná a képet, de ez nem a te érdemed. Mindenki be tudná rakni, csakhogy elvileg nem is szabadna berakni, mert az nem a te tulajdonod. A saját képeden más logóját nem szerencsés használni. Márpedig a logó le van védve és nem a te tulajdonod. Tudom, hogy nem akarod semmi komolyra használni, de gondolom érted mire gondolok. -
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Tomate #24176 üzenetére
tuti én vagyok a hülye, de melyik leírás melyik képre vonatkozik? egyértelműnek tűnnek, de a kettőspont totál bezavar...
a legelső gondolom nem a 160 mp expos, mert akkor nem lenne árnyék a vakutól. az utolsón meg egy darab éles pontot nem találtam, az kuka.
a harmadik tetszik, de az sem éles.
-
Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest