- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
priusz #45356 üzenetére
aha. koszi. probaltam expo korrekcioval jatszani, en azert nem latom annyira veszesen a minoseget mint ahogy te..
masodik kapott pedig eleg sok kontrasztot, meg mindig tennel ra? nekem bejon igy. sztem jo kep lett, ezek kozul messze az tetszik legjobban.
az ide linkelt kepek kozul nekem talan csak a poloskason zavaro a kemeny feny, de amugy a legyen/szocsken tenyleg vannak kiegett reszek.
kellett a feny amugy, sokkal kevesebbel nem sok eselyem lenne. majd megnezem mit tud magasabb iso-n a bridge, de gondolom 400 felett mar felejtos lesz. bar uj lightroomban valami marhajo lett a noise reduction... -
gab.m
senior tag
válasz
priusz #42187 üzenetére
@priusz, és akik válaszoltatok:
Kaptam rendesen hideget, a meleg elmaradt, de nem baj, örülök a véleményeknek.
Ömlesztve válaszolnék: A zászlótartó levágása tényleg szerencsétlen történés, a lábakat direkt vágtam úgy, ahogy, viszonylag közeli kivágást szerettem volna. A kép maga nem volt bemozdulva, 1/60 megfogott mindent szinte tökéletesen, a zenészeken és a zászlón kívül mindent én "mozdítottam el". A szelektív színtelenítést pedig próbáltam nem bóvliba átvinni, egyszerűen az ünnep miatt a zászlót szerettem volna ilyen módon kiemelni, plusz az előadásukkal megemlékező zenészeket.
Sajnálom, hogy többeteknek nem tetszett, majd jövőre, vagyis idén, hát már 2012 van vagy mi feneújrapróbálkozom
Köszönöm a kritikákat.
Üdv!
-
máyköl
veterán
válasz
priusz #28417 üzenetére
Pedig jókat lehet ezzel a párosítással is makrózni. Én is tervezek venni egy Dcr-250 -et a fix 50-esem mellé, de lehet, hogy jobban járok, ha a kitobira rakom, mert annak jobb a makróképessége, viszont a fix 50-nek szebbek a színei.
De hamarosan beszerzek egy M42- es Carl Zeiss F3,5 -ös obit is, makrózásra, úgy-hogy lesz mire ráraknom majd a Raynoxot.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
priusz #28313 üzenetére
Az első kép nagyon tetszik. Jó kompozíció és a színek is szépek. Gondolom van azért benne számítógépes utómunka...
A fás kép szerintem egyáltalán nem művészi. Amennyiben a kontrasztos, éles kontúrok bemutatása volt a célod, minden megvolna hozzá, kivéve a kontraszt és az erősen kiemelt kontúrok, körvonalak. Oké, hogy mindenhol éles a kép és úgy általában rendben is van technikailag, de a balra tartó vastag ág felborítja a fotó egyensúlyát és balra húzza a tekintetet.
Szerintem.
-
Xantomas
őstag
válasz
priusz #26515 üzenetére
Köszönöm. Az első nem beállított, csak cukkoltam, és így kaptam meg tőle a szeretet nyelvfüggetlen egyezményes jelét
[link] Ráadásul duplán.
Egy másodperc volt, épphogy elkaptam.A modell tényleg gyönyörű, a mai napig a hatása alatt vagyok, és nem tudok választani, hogy melyek az igazán jó képek róla. Gyönyörű szemei, szája, orra, és arca van. Az ilyen lányokba szokás első látásra beleszeretni
Sávosodás?
Polár, vagy félszín szűrő, de amúgy nagylátós obiknál is egész jól kijön. -
Sir Riccio
addikt
-
kiskornel
addikt
válasz
priusz #25361 üzenetére
Igaz. De most olyan hatást szerettem volna kicsikarni a képből, ami egy kicsit más, drasztikusabb... olyan, HDR színvilágos.
Persze, lehet hogy egy kicsit megcsúsztam a színekkel, meg hagytam egy kis kék-lilás átmenetet a felső vörös színszűrő maszkjánál (nem húztam le eléggé), de ha mondjuk 1 órát eltöltöttem volna vele, akkor bizti egy fasza képet ki lehetett volna hozni belőle.
Sztem rumos érteni fogja, hogy mit akartam mondani. Ha már mű képet csinál, akkor kicsit drasztikusabban fogjon hozzá. Ha mondjuk az egész eget vörösre festené színszűrővel, akkor az egy teljesen jó naplementének látszódna... vagy valami hasonlót tenni a képpel.
Az ultra realizmusnak nem igazán vagyok híve...
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- ELADÓ Canon 80D tükörreflexes váz + EF 50mm f/1.8 + EFS 18-55m
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest